Saç Uzatma Yöntemleri saçın makasla kesilmesi saçın uzamasını engellermiş ??

kuaförlere hiç güvenmiyorum artık, çok dil döküp kendini öven kuaförden de korkarım hep. sonuç hüsran olur çünkü benneyaptımki

tam tersi..usturayla kesmiş, ustura çok çabuk kırıyor saçı. asıl marifet makasla kesebilmek, usturayle kesmek kolay tabii.. nese canm bob modeli kestrmişsin zaten, bir ay sabret hemen kırılcak deil ya, bu arada saç uçlarına bakımlarını ihmal etme.bir ay sonra gider makasla bir cm kırık aldırırsın olur biter, hem sana söleyeyim kısa saç çok saha çabuk uzar dert etmeyerimseniben

haklısın canım öyle yapıyım en iyisi ...bide kadın kuaförden çıkarken diyoki buraya giren bidaha vazgeçemez burdan yine gelirsin sen dedi -tatlicadiarzu-

1 kendini çok öven çok konuşan kuaförden
2 başka bi meslektaşının yaptığı saçtığı
küçümseyenden kaçacaksın tecrübeyle sabittir.
benim çok bilmiş kuaförüm inatla saçımı oriyalsiz açamayacağımı
idda etmişti kk dan haberi yok henüz bellikaydirigubbakcemile3
ben de koyu kahve boyalı saçımı kendim açıp gittiğimde
şok olmuştu hatta inanmamıştı
benden bi güzellik sana tarifini vereyim aklında bulunsun deyip çıkmıştımaklinialirimsmile

Evet zaten bnm saçımın modelinde katların hiçbiri aynı boyda değildi...saçımı gördüğünde hemen ayy nebiçim kesmişş saçını katlarını bile eşitleyyememiş dedi oysa saçımın modeli öyleydi..meslektaşını küçümsüyo işte..

aynen asıl jilet uzatmaz saçı.İnceltir ve uçları kırılır dolayısıyla uzasa da uçlarından koptuğu için bişey farketmez kendim yaşadım ordan biliorum mafoldumben makas en iisidir yani =)

canım ben saçlarımı hep makasla keserim oda senede belki bir kere. gayet hızlı uzadığını da söyleyebilirim. ama bence saçları çok sık kesmek bu uçlarından almak bile olsa saçı küstürüyor. madem uzun saç seviyorsun bana kalırsa saçlarına uzun bir süre hiç dokunmayerimseniben

kızlar saçımın şuanki halini çekip size göstermek istedim saçım hakkında yorum yapabilrmisnz nezaman belime gelir (( kırıkmı sizce yorumlarınıza ihtiyacım var :kedi:

Eklentiler

• $Görüntü0341.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 115
kızlar saçımın şuanki halini çekip size göstermek istedim saçım hakkında yorum yapabilrmisnz nezaman belime gelir (( kırıkmı sizce yorumlarınıza ihtiyacım var :kedi:

gayet güzel görünüyor canim ya dert etme o kadar. ne zaman belime gelir demissin.. bence bi 2 yil beklemelisin bel hizasina gelmesi icin..

valla size şunu anlatıyım..
saçlarımı bi kuaförde kestirmiştim aynen ustura modeli ve gerçekten kırılmıştı bende uzasın dıye hıc dokunmamıstım..taa aylar sonra gene gıttıgımde,kadın bana ayy sacların cok kırılmış dedi bende hç bozuntuya vermedim,kuafor ustrayla kesti ondandır herhalde dedim.ne dedi biliyor musunuz? kaydirigubbakcemile3 amaan şekerim nerde kestirdin ki allah aşkına hiç güzel yapamamış dedi.SİZ dedim.aah aah,kadın nasıl şok olmuştu anlatamam zaten sonra yanındaki yardımcısına verdi saçımı o devam etti

bence güzel saçın...

şimdi canını hiç sıkmadan değişikliğin keyfini çıkararak uzat saçınızemuszemus

uzarmı ki mafoldumbenmafoldumben

saçların çok hoş görünüyor. sıkma canını. şu anki modelinin tadını çıkar. bakım yap düzenli olarak ve fazla işlem uygulama saçlarına.
bende kuaförlere hırs yapıp uzattım saçlarımı. kuaföre gitmek stres yapıyor beni. gitmeyeli yıllar oldu. gidipte memnun çıktığım çok ender olmuştur çünkü.
uzun saç seviyorsun anlıyorum ama inan bakımı öyle zor oluyorki. benim saçlarımda ince telli. bel hizamı geçmesi 3-4 yılımı aldı, arada kestirmiştimde çünkü.
yıllardır sadece uçlarından kendim kesiyorum. kuaför makasıyla !

şu sinamekiyi ananem şekeri düşsün diye içiyo geçen gün içerken görmüştüm kaydirigubbakcemile5 demek saçta uzatıyomuş :)

sipsip52,mesaj yollayamıyorum o sebeple buraya yazıyım =)

evet 1 tutam sınamekıyı kaynat sonra ılımasını bekle.içine bemıks yada bepanthen'ın ampulleri oluyor ya ondan 1 adet ekle.birazda badem yağı (ama ben zeytınyağı kullanıyorum oda iyi geliyor)onu saçına sür 3-4 saat bekle yıka.sakın yıkamadan uyuyım deme cok kalırsa döküyor saçı.. forumda birsürü kadın bunun sayesınde ıstedıgı saça ulaştı bende uyguluyorum 1 aydan sonra etkısını gosterıyor haftada 1 dene yada 5 gunde 1 yoksa sacın tembelleşir..ben faydasını gordum gercekten uzadıgını ondekı katlardan hıssedıyorum =) kolay gelsin =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…