Merhabalar tekrar,
Kusuruma bakmayin yeni uyeligim var diye ne yasak ne yasak degil anca ogrendim.
Gecen isim vermemistim gittigim doktorun(reklam olur diye yasaktir diye)
Turkcem yazim okadar iyi degil ama yazmayi deniyorum.
Ben uzun senelerdir sac dokulmeden ugrasiyorum, yani bazen 100 bazen 200 belki daha fazla kayip ediyorum gunluk. Senelerce oyle gitti gitmedigim doktor kalmadi hollanda turkiye olsun. Ezaneler, ve yag satan dukkanlar.
Hicbiri faydalarini gormedim, belki bakim icin yag iyidir ama durdurmuyor.
Kafama sogan/samirsak bille denedim yani akliniza gelmiyen seyler. Cok takintili bir bayanim. Yani ne olursa olsun pes etmicem dedim. Ve bulcam. Ister kel oliyim.
Suan prp ve mezoterapi yaptiryorum toplam 10 defa yapildi 3 prp bitti 2 daha mezo kaldi.
Ve halen durmak bilmiyor sadece bazi saclar kalinlasti, ama dokulme durmadi,
Simdi istanbulda extra 2 doktor daha buldum.
Biri prof. Cok iyi biri ve dediki bana kan tahlilini yaptirman gerekiyor yani tum hormonal testi. Yazmisti bana ama regl donemde 3/4 gununde yaptirmam gerekiyormus.
Simdi onu bekliyorum gelecek hafta insallah olurumda hastaneye gideyim.
Kendisi ozel doktor, ama kan tahlilerini devlet hastanede yaptiricagim.
Esimin tanidigi, dediki bi onun verdigini testini yapicak bide extra olarak quater ic organlarin bagirsak ve tum hormonal testini yapicak.
Eger gercekten saciniz dokuluyorsa ilk once hormon profilini yaptirin ozel yada devlet. Ama 1 tanesine gitmeyin 2/3 hastaneye ayni randevuyu alinki, yani daha fazla bilgi alicaksiniz gorun bakin. Ben yani herseyi yaptim ettim tek kalan bu.
Rgl geldiginde 3 gun gidicegim 4.gun doktorun yanina gecicegim 2 doktorla goruscegim.
Ve sizlerle paylasicagim.
Gercekten ona buna para vermeyin. Bi minoxil erkekler icin alin taki su kan testlerinizi bi bilin.
Yoksa benim gibi dunyalar para harcadim oyle boyle degil. Ama cokta uzmanlastim sadece turkce yazim kottu tam iyi yazamiyorum kusuruma bakmayin.
Ama dedigim gibi minoxil ve mezoterapi aynidir, ama cagresi bulunmazsa bos bosa gidersiniz. Ben yani yine bosa gittim ama olsun, para verdim bitirine kadar devam.
Size yazicagim