- Konu Sahibi AnnemBirMelek
-
merhaba canim benimde saçimda egzama var acayip şekilde kaşiniyor kanatiyorum ben onu kepek gibi dökülüyor.doktor bana stresten olduğunu söyledi şampuan ve damla verdi.ama sanirim ben düzenli kullanmadiğimdan dolayi iyice büyüdü daha çok canimi acitiyor..geçmiş olsunn
daha cuma günü dermatologa gitmiş (çok uyuşugumdur daha reçetemi satın almadım) ketoral şampuan verdi egzama için
saç diplerinin yaglanıp,agırlaşıp gozeneklerın tıkanması,kuruması sonucu olusur pul pul olur dökülür yag dengesini saglamak için sirke ve limonu şiddetle tavsiye ediyorum bunların içine bir miktar yeşil kil karıstırp banyo öncesi 30dak bekletilip yıkanırsa hem egzama olulumu engellenıyo hem de ışıl ışıl saçlar elde ediliyo we lütfen mümkün oldugunca KAŞIMAYIN
galiba bendede var,galiba diyorum cunku ne arastirdim bu gune kadar nede doktora gittim..
bazen tamamen yok oluyolar ama su siralar gene var basimin bi cok yerinde....acaba bendemi gitsem doktora ,,,,sizede gecmis olsun bu arada....
ha unutmadan ama bendekiler kasidigimda elime kabuk geliyo beyaz ama.....odami egzama acaba yoksa bendeki baska biseymi....
geçmiş olsun canım bence enyakın zamanda doktora git canım.en azından ne olduğunu bılırsın ona göre tedavı yaparlar.öpt
cok sagolasin canim,senelerdir vardir bende ama senin mesajin olmasaydi inan aklima gelmezdi ,sana tesekkur etmeliyim ve ediyorumyerimsenibendogru soyluyosun ilk firsatta doktora gidicem burayada yazarim sonucu ,tamammi sekerimyerimseniben
ah canım okadar kaşınıyokı napayım yerimseniben peki bu yeşil kili nerde bulacağız canım.çokk sağol canım denıcem bunu.üzüm sirkesi olur mu kı yanı elme yada limon sirkeside varya ondan sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?