şimdi kuaförden çıktım yeni kızılım nasıl bayanlar
![]()
canım güle güle kullan.çok hoş olmuşun.:lepi:.ben de bundan 9 yıl önce kızıl denedim.beni biraz fazla olgun göstermişti.sevmeme rağmen bir dah deneyemiyorum.:çok üzgünüm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi kuaförden çıktım yeni kızılım nasıl bayanlar
![]()
Alex'cim sağol dün akşam kuaföre gidip hem kırıkları mı temizlettim hem de sordum ne yapabiliriz diye acele etmiyceksin öncelikle dedi hızlı olursa saç çok yıpranırmış Önce etkili bir bakım yaklaşık 1 ay sonra da Loreal Platinium Developer ile Loreal Platinium Krem Açıcı ile beraber kullanarak açarız istediğin bu iki modelden birinin rengine getiririz dedi. Eşime iki modeli de sordum eşim benim resmimin altındaki rengi daha çok beğendi. Önemli olan yüzüme yakışması tabisositosositooreal olmadan imkansız canım.
maalesef :çok üzgünüm:
Kuaföre gitmek istemiyorum,bakalım bekliyorum daha akmasını.Sıcak suyla yıkarsam daha çok akarmış yarın yine yıkayacağım inşallah açılırrr.