Saç Uzatma Yöntemleri Saçları Uzatmak İçin Barcelino

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
[FONT=&quot]Kızlar bende yeni aldım ilk defa şimdi yaptım saçlarımda ama şişenin çeyreği gitti haftada 3 defa yapın yazıyor o zaman haftada 1 şişe gidicek gibi gözüküyor.Sizde ne kadar sürede bitiyor?[/FONT]

Kızlar bende yeni aldım ilk defa şimdi yaptım saçlarımda ama şişenin çeyreği gitti haftada 3 defa yapın yazıyor o zaman haftada 1 şişe gidicek gibi gözüküyor.Sizde ne kadar sürede bitiyor?

valla şu ölçü konusunda bende karmaşadayım canım
şuana kadar sanırım 3 4defa yaptım yarıladım yani şişeyi
ama gene alıcam ööle gözüküyo neyse şimdilik 2hafta filan götürür gibime geldi

[FONT=&quot]Keşke o kadar gider inşallah :) Etkisini hissetmeye başladın mı?[/FONT]

Keşke o kadar gider inşallah :) Etkisini hissetmeye başladın mı?

canım iyi yaa ben beğeniyorum ama 3şeyi bi arada götürdüğüm için hangisi uzamaya etki etti bilmiyorum
uzamayı hızlandırmanın peşindeyim

Barcelino yağını sinemaki kürüne karıştıran var mı kıslar ayrı ayrı zamanlarda mı daha verimli oluyor..

Barcelino yağını sinemaki kürüne karıştıran var mı kıslar ayrı ayrı zamanlarda mı daha verimli oluyor..

canım ben ayrı yapıyorum kesinlikle
çünkü etkisi azalsın istemiyorum ne onun ne de sinamekinin
barcelinoyu yapıncada gece yapıp yatıyorum sabah yıkıyorum daha etkili oluyo bence bööle

canım ben ayrı yapıyorum kesinlikle
çünkü etkisi azalsın istemiyorum ne onun ne de sinamekinin
barcelinoyu yapıncada gece yapıp yatıyorum sabah yıkıyorum daha etkili oluyo bence bööle

Canım bugün biraz sinemakiye katacaktım katmadım çorba olmasın diye..ayrı ayrı daha etkili çamterebentin benim favorimm dökülmeyi kesiyorrr hemen

Canım bugün biraz sinemakiye katacaktım katmadım çorba olmasın diye..ayrı ayrı daha etkili çamterebentin benim favorimm dökülmeyi kesiyorrr hemen

evet valla çamterebendini artık korkmadan şampuanımada az miktarda eklicem canımcm

arkadaşlar mrb aranıza yeni katıldım ama birkaç yıldır takipçisiyim kadınlar kulubünün benimde derdim saçlarımın uzaması,birçok yag karışımı denemekteyim saçlarım iyi durumda ama istediğim hızda uzamamakta normal seyrinde uzaması da benim işime gelmiyor.bahsedilen barcelino yagını yarın alıp denemeye başlıyorum ve hair+ şampuanı ile ilgili sitelere bakıyorum ama hair+ nın kendine ait bir sitesini bulamadım yardımcı olunabilirse sevinirim..

ben sinameki kürüne susam yağı ile çörek otu yağını da katıyorum ve tresan şampuanıma çam terebentinden damlatıyorum ve sonra tresan toniğini kullanıyorum.

bugun de barcelinoya başlayacağım.1 kutunun içine sadece 1 ampul mu dodex ,evigen ve bepantenden koyacağız ve bepantenı şampuana koyabılırsınız dıyenler vardı ,ikisinde de kullanmak sıkıntı yaratır mı?

barcelino ve sınamekeyı bırlıkte kullanmak saça zarar verır mı?

ve ısrgan otuydu sanırım onu da övmüşlerdi sınamekıye bu vb yağları eklemek sıkıntı yaratır mı

Son düzenleme:

çok fazla karıştırıp saçı yormamakta fayda var ama mesela birinin bitiminde diğerine başlamak daha iyi olur atıyorum kendin bi yağ karışımı yapar kullanırsın onu azalttığında barcelinoya filan başlaman iyi olur canım..ben barcelino ve sinamekini birlikte götürdüm bi sorun olmadı bu arada sinamekiyi orjinalinin dışına çıkarmamak lazım çok fazla nedense ööle bi inanç oldu bende ha bide barcelino gibi yağ karışımlarına sarımsak atmak çoook faydalı muhakkak dene derim canım bu arada ben şampuanıma evigen bepanten ve bemiks ampulden bitane kırmıştım ve sinamekiyede ekliyodum bazen onda da bi sorun olmadı

doğru söylüyorsun kaşlarım çıkmadığında kuaför söylemişti sarımsağı ,döver barcelinoya atarım.elimdekı dığer yağlarıda şampuana damlatırım ve senın söylediğin diğer amulleri.bırer ampul kırsak yeterli mi?barcelinoya da bırer ampul kırıyoruz değil mi? çok sordum kusura bakma.tekrar teşekkür ederim fikirlerin için

bır de saçın nemli olması gerekırmıs ya hem öncesınde yıkıcan hem de sonrasında sıkıntı azıcık bır de sınameke kuru var saç sudan çıkmaz bu gıdışle..söyle yapan var mı sınameke kurunu yaptıktan sonra saçı temızledıkten sonra barcelinoyu yapsak nasıl olur?bu arada ben bugun kuru saça yaptım etkisi olmaz değil mı?(

Son düzenleme:

canım yok yaa yaptığın herşeyin yarayacağını düşünerek yapman emin ol etkisini daha çok artırır bu arada ben barcelinoya ampul kırmadım ama ekleyebilirsin sinamekiyede eklesen olur canım ha bide sarımsakları dövme soyup ortadan 2ye böl at onun içindeki suyu bize lazım ben yıkanma işini aza indirebilmek için barcelinoyu gece yapıp sabah yıkıyodum bu arada sinamekiden önce yıkama saçını canım sinameki yaptıktan sonra yıkayıp barcelinoyu sür yat bence daha iyi olur başka soruların olursa seve seve cevaplarım kolay gelsin yarasın canım :)

ha şunu da unuttum ampullerden birer tane yeterli olur canım ve şampuanına ve sinamekiye eklemeni öneririm barcelinoda denemedim gerçi bi sorun da olmaz ama sallamayım şimdi barcelinoya kat diye zaten o yağ karışımı dahada karıştırmaya gerek yok bence sadece sarımsak çözecektir işi..

evet ben de aynısını düşünüyordum sinamekinin ardından barcelino.yalnız ben barcelinoda dodex,bepanten ve evıgen eklenmesı gerektıgını okudum.ben de kırdım.

faydası olur elbet.sinamekıye badem yağı ve bemixe ek olarak susam yağı ve çörekotunu eklıyorum.bepanten ve evıgen ya da baska seyler de ekleyim dıyodum.sen eklemiyormuşsun sanırım

mutlaka faydası olur neden olmasın iyiymiş o zaman ekle barcelinoya canımcım bende alınca ekleyim..sinamekiyi aslında çok değiştirmedim en fazla sarımsaklı zeytinyağı katıyodum o da bademyağım bitmişti diye ama bu sefer yapınca bi iki şey eklerim belki bu arada sinamekiye ampul kırıyodum bide şampuanımda vardı dodex dediğin b vitamini mi canım

evet dodex b vıtamını.dodex,evigen ve bepantenı barcelinoya; susam yağı,badem yağı,bemix ve çörekotunu sinamekiye ; çam terebentini(saçım çok dökülürdü şimdi çok az dökülüyor ,sanırım çam terebentinden),senin söylediklerin bemix,evigen ve bepantenı de şampuanıma ekledim..saçlarım uzadı mı bılmıyorum ama önceden en ufak bır seyde kırılırdı,şimdi uçları güçlendi..bunları neden yapmamışım daha önceden :)

Son düzenleme:

kesinlikle hepsi işe yarıyor canım bu arada barcelinoda ç.terebendin var bende kullanınca 2 3tel dökülüyodu ki çok dökülme problemim yoktu aslında ona rağmen iyi geldi yani..bu sölediklerinin hepsini yaparsan saçlarının uzadığını göreceksin ki sinameki tek başına yetiyo bunlarla beraber çok daha güzel olacak emin ol canım bu arada ekimden itibaren saçlarımızı uzatalım topiğinede bak arada oraya resim de ekle muhakkak hem sen hemde bizler uzamayı görürüz ve güzel yorumlar alınca dahada çok hevesli olursun bu bakımlarıyapmaya

yok anlatamadım cam terebentı dökülmeyı engelliyor.şampuanıma koydum.gooogleda ekimden itibaren saçlarımızı uzatalım topi topiği çıkıyor değil mi

yok anlatamadım cam terebentı dökülmeyı engelliyor.şampuanıma koydum.gooogleda ekimden itibaren saçlarımızı uzatalım topi topiği çıkıyor değil mi

yok yok sen değil ben anlatamadım canım bende ç.terebendin dökülmeyi azaltıyor yazmıştım o açıdan iyi bişi yani barcelinodada var onu diyodum evet canım o topikteyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…