Saç Uzatma Yöntemleri Saçları Uzatmak İçin Barcelino

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saç uzamasıyla ilgili paylaşımlarınızı bekliyorum arkadaşlar barcelino kadar etkili bi yağ karışımı varmı daha CADIARZU

dilan valla dediğim gibi ben kendim kesiyorum çok komik olucak ama hemde kaş makasları varya onunla en azından ne istediğimizi kendimiz daha iyi biliyoruz.Bide çabuk uzasa gerçi üsste bi tarif yazmıştım 1 aydır kullanıyorum ben çok memnunum erkek saçı gibiydi 1 ay önce şu an toplayabiliyorum saçlarımı

kızlar ilk sayfada bi arkadaşımızın dediği herbal hair (hc) adlı yağı kullanıyorum ve gerçekten de uzatma konusunda süperr . tavsiye ederim . internetten sipraiş vermiştim ertesi gün geldi . haftada 3 kere kullanıyorum en fazla 2 saat bekletiyorum kötü bir kokusuda yok . saçlarım hiç uzamazdı ama artık uzuyor ve çok seviniyorumm .. :sm_cool::sm_cool:

arkadaşlar bu barcelino yu kullanıpta sonuç alan arkadaşlar warmıı acill ya eğer gerçekten işe yarıyorsa alacam turpu rendeleyip kaynatmaktan yoruldum we sıkıldımda işin kolayına kaçmak istiyorum

yaa kmse kullanmadımı =(((

subat 01 ben kullanıyorum ve çok memnunum dilersen başka bi tarif vereyim 50 cc susam yağı 50 cc tatlı badem yağı 50 cc haşhaş yağı ve 1 şişe yılan yağı bunların hepsini bi şişede karıştır ve 2 günde 1 saç diplerine ve uçlarına masaj yaparak yedir ve kesinlikle habiboğlu ısırgan otu özlü şampuan kullan ve bunun bide ısırgan otu özlü yoğun saç bakım kremi var 2 si 20 tl ve çok memnun kalıcaksınkaydirigubbakcemile5 benim saçlarım röfleden yandı senağlama saçlarımı 5 numaraya vurdum ama pişman değilim çünkü yaptığım bakımların faydasını daha net görüyorum saçlarım canlandı ve saç derimin resmen nefes aldığını hissediyorum kesinlikleröfleden uzak duracağım sarı istersen papatya suyu kullanıcam yazda geliyor nasıl olsaa boyadan uzak durmak lazım benim evim aktar gibi bi görsenn...hc saç bakım yağını bende aldım ama sonuçta 45 lira benim sana önerdiğim yağlarda aynı değişeb bişi yok ha unutmadan bide saçını son durulama olarak biraz kök zencefil ve lavanta 1 tutam 3 bardak suyun içinde kaynat ve ılıyınca içine yarım fincan kadar elma sirkesi kat son duruluama olarak bunu yap saçında kalsın hem süper kokuyor saçlar hemde pırıl pırıl oluyoo ve zaten bu dediklerimi yaparsan saç derinde kaşıntı olucak buda saç derinin nefes alması ve hücrelerin tekrar hayata geçmesi oluyor.... umarım yardımcı olmuşumdur dilersen dj_ef_09@hotmail.com ekleyebilirsin kaydirigubbakcemile5

unuttum özürdilerim yap saçında en az 3 saat yada sabaha kadar kalabilir kalkınca yıkarsın sorun olmuyor sakıncasıda yok

pazartesi kesinlikle bende alıcam ama nasıl kullanılacagını bana anlatırsanız sevinirim nasıl kullanıcaz

yağları soruyorsan 2 günde 1 saçlarının diplerine ve uçlarına sürüyorsun 3 saat bekliticeksin vaktin varsa akşam yap sabah yıka bi sorun olmuyor

bende bu gün sipariş verdim hc'i nekadar zamanda nekadar uzadı yazabilirmisin acaba.buarada selamlar bende yeni katıldım aranıza kaydirigubbakcemile5

slm arkdaşlar bu konunun sitesinde bende yeniyim diğer bütün konulara el atmışımdır hemen hemen:)) bnde bu barcelonayı merak ediorum ama mecitefendi saç bakım yağı dek geldi onu aldım,ama daha deneyemedim,bu şişe bitince belki bulabilirsem bunuda denemek isterim tecrübelerinizi paylaşınızz bi zahmet:)) bide bişe sorucam,acaba bu yağ karışımlarını değiştirsek ara ara bi preoblem olurmu yahu??ben kendim3-4 yağı karıştırıp kullanıorum bir haftadır şimdi saç bakım yağını aldım içine çok yağ var onu kullanıcam bişe olmaz heralde dimi fikri olan????

ben bu barcelinoyu aldım 2hafta olacak neredeyse haftada kaç kere yapıyorum bilmiyorum ama sanırım 3 kere kafamçokkarıştı neysee bende inanılmaz dökülme wardı azaldı gibi geldi ama son kullandığım boya sanırım dandiktii kına gibi olduu resmen o yüzden hala dökülüyor saçlarım ama uzadııı 2haftada 1.5cm filan ciwarı we saçlarım gerçekten yumuşşak oldu benimm kabarma problemimde wardı saçımda oda gitti bence bunu dene denendi we tastiklendi...:hooray: kaydirigubbakcemile5

slm şubat bişe sorabilirmiyim??* kaça aldın bu barcelioyaı???*bide kokuomu?kaç ml/yada cc????benim saçlarım omuzlarıma deyiyoda ne kadar gider5 bana haftada 2yada 3kez kullansam???? son bişi:içindekiler kızmında neler yazıo??* cevaplarsan sevinirim..tşkler şimdiden..

ben az önce aldım bu yağı tesadüfen boya almaya gitmiştim bir parfümeriye saçım için bakım yağı sordum hemen barcelonayı çıkardı 10 tl ye aldım 150ml.
içindekiler:zeytinyağı,badem yağı,susam yağı,defne gar yağı,çörekotu yağı,menekşe yağı,hindistancevizi yağı,ceviz yağı,biberiye yağı,kekik yağı,çam terebentin,papatya yağı ve mersin yağı:)bu kadar,her saç tipine uygun bir yağmış bakalım deneyip görücez..

cıddı olamazsııınnn

hangi tarifti bu hayatım bi daha yazabilir misinnn çok ihtiyacım var Çok üzgünüm çoook

eczanelerde satılıyor mu acaba kızlarsositososito

ya canım ben alalı 3 hafta oldu haftada 3kez yapıyorum yani 5 hafta yeter yaa benim saçlarım omzumdan biraz daha aşağıda ama saçım sık değil..al bence dene saça bir zarar wermiyor aksine çok iyi geliyr gibi geldi bana ama her saçta aynı tepkiyi werirmi bilemem bence dene 10tl ye aldım intten aldım ertesi gün geldi

3hftadr bı etkısını görmedınmı ??laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…