kızlar ilk sayfada bi arkadaşımızın dediği herbal hair (hc) adlı yağı kullanıyorum ve gerçekten de uzatma konusunda süperr . tavsiye ederim . internetten sipraiş vermiştim ertesi gün geldi . haftada 3 kere kullanıyorum en fazla 2 saat bekletiyorum kötü bir kokusuda yok . saçlarım hiç uzamazdı ama artık uzuyor ve çok seviniyorumm .. :sm_cool::sm_cool:
dilan valla dediğim gibi ben kendim kesiyorum çok komik olucak ama hemde kaş makasları varya onunla en azından ne istediğimizi kendimiz daha iyi biliyoruz.Bide çabuk uzasa gerçi üsste bi tarif yazmıştım 1 aydır kullanıyorum ben çok memnunum erkek saçı gibiydi 1 ay önce şu an toplayabiliyorum saçlarımı
arakadaşalar barcelino saç bakım yağı 0216 341 65 49 bu numaradan ulaşıp alabilirsiniz fiyatı 10 ytl istanbulda oturanlar için çok iyi ama ben aydındayım bakalım söyledim yollayacaklarmı denemkten ne çıkar gerçi evim aktar gibi oldu :)
slm şubat bişe sorabilirmiyim??* kaça aldın bu barcelioyaı???*bide kokuomu?kaç ml/yada cc????benim saçlarım omuzlarıma deyiyoda ne kadar gider5 bana haftada 2yada 3kez kullansam???? son bişi:içindekiler kızmında neler yazıo??* cevaplarsan sevinirim..tşkler şimdiden..
ya canım ben alalı 3 hafta oldu haftada 3kez yapıyorum yani 5 hafta yeter yaa benim saçlarım omzumdan biraz daha aşağıda ama saçım sık değil..al bence dene saça bir zarar wermiyor aksine çok iyi geliyr gibi geldi bana ama her saçta aynı tepkiyi werirmi bilemem bence dene 10tl ye aldım intten aldım ertesi gün geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?