Saç Uzatma Yöntemleri Saçları Uzatmak İçin Barcelino

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben3kez kullandım saclarımı kece gıbı yaptı sonrasında sac kremı suruorum artk etkısı kalıomu bılmem

arkadaslar ben enteleyı gecen yaz kullandım ama cok kısa sure 3hfta kdr,uzama evet bıraz oldu 2cm kdr uzadı ama saclarım cok sönuk oldu. barcelıno sımdı kullanıorum 1aydr felan ama yanında turplu su zencefıl yılan yagı felan ne bulduysam yaptım hangısının etkısı bılmıorm ama uzama oldu cok yavas uzuodu normalde sımdı 1.5cm uzamıstr ayrıca sac dıplerımde kucuk kucuk saclar var suan delı kasınıo:)
ama barcelıno daha saglıklı gıbı gelıo hemde daha ekonomık enteleden bıde entele zehırlı felan dıolar ınsan etkılenıo

merhaba arkadaslar,bende sac problemı yasıyordum yanı uzama sorunu,bu sıtede gÖrdum barcelıonayı,gıttım aldım,ıstanbuldan almıstım aktardan..

Ya herkes bende Barcelino aldım fln yazıyor, ama aldım şu kadar kullandım ve şu sonucu gördüm diyen tek tük kişi var....Bunu kullanıp doğru dürüst bi sonuç alan yok bu yaw?:uhm:

valla ben bısı dıemıcem cunku mılyon tane sac bakımı uyguluorum hangısı ıse yaradı bılmıorm ama uzama var.barcelıno 10tl ye almıstım kadıköyden arkadasım

bn de yarın aldırmayı düşünüyorum.kullanıp sonuç alırsam mutalak buraya yazıcam.

barcelıno nası bir yagdr?
bide hair+ die bi marka bulamadm

ya evet bıde onu cok övuolar, haır care dıe gecıo o canım...bılmıorm yaa herkes bıseyı övuo sonuc yazan yok

bende yapıyorum..daha farklı kurler..ama kesınlıkle ıse yarıyor..şaşılalacak şey kaydirigubbakcemile2

arkadaşlar ben bu barclinoyu kullandım etkiside war..hepsi aynı sonuçta 45tl olandada badem yağı bilmemne yağı war 10tl olandada bu bitki yağ satan yerlerde de war bu tarzda ürünler ordanda alabilrsiniz markaya takılmayıın bence ben aman aman çokkk memnun kaldım diyemicem birde uğraşması sıkıcı yaa=)sürüyorsun 2 saat kafanda birşeylee bekliyorsun filan..

e daha kolay bı yöntem varmı kı??
varsa onu yapalım valla sıkıldım sur yıka sur yıka (
pekı canm sen haır care ı kullandınmı?
hangısı daha etkılı senceşutarafagitti

şu bercelino gerçekten etkiLimi
konuyu açanın yanıkları bile azalmış:)

ınterntte Barcelino yazınca çıkıyor satan yerler 14 TL sipariş ettim saçın büyümesini hızlandırdığı sipariş ettiğim sitede yazıyor. Bir çok önerileri okudum ama bunu denemeye karar verdim.. Bende kuaför maduruyum

meraba arkadaslar bende barcelıno yagı kullanan bırı olarak gorusumu paylasıyım dedım yaklasık ıkı aydır kullanıorum ıcıne bıde yılan yagı katıp kullandım yenı saclar cıkardı ve sacımın uzamasını bırazda olsa hızlandırdı ben gece yatarken sacımı yıkayıp ole dıplerıne suruyorum sabah kalkınca yıkıyorum baya etkısını gordum canlandı parladı saclarım tavsıye ederım yararını gorursunuz sızdehihoyyyt

yılan yagı olmadanda aynı etkıyı yaparmı acabaalkisalkisalkis

Yılan yagı olmadanda yaparmı bılemıyorum cunku yılan yagının ozellıgı yenı sac cıkarmakdır ama onu katmadan yaparsan en azından besler daha cabuk uzatır

ya benım saclarımda hıc uzamıyo kı ben onlara cok ıyı bakıyorum hemen sımdı denıcem bu kurlerı ıns ıse yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…