Saç Uzatma Yöntemleri Saçları Uzatmak İçin Barcelino

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaa yaklaşık 2cm uzadıı ama bugün tekrar kestirdimm kuaförn gazabına uğradım barcelino kullanmadan önce kestirmiştimm maloş kuaförr yamuk yumuk kesmiş bugün gittiğim kuaföre farketti ee doğal olarakta garip uzadı saçımm kestirdim ama 2 cm 2.5 cm uzadı

öyle yani =)

Arkadaslar bugun barcelıno ya basladım 1.5saat kdr kafamda durdu yıkadım ama yıkadıgımdan berı delı gıbı kasınıo kafam
ya tırnaklarım uzun olsa kafa derımı yuzcem,bıde yuzum de kasınıo ?
Acaba alerjı fılan mı yaptı nedır buıs??? Basına bu gelen varmı

ben kullanmadım daha barcelinoyu ama noırmaldir heralde,saç uzuyosa kaşınır diolar ama sennki bayağı kötü kaşınıo heralde bilemicem olmazsa bidaha deneme bence,dediğin gibi allerji yapmış olabilir..

cnmm ben kullandıımm hiç öyle kaşıntı filan olmadı öyle alerji yapcak birşey yok ki içindee bildiğin yağlar war:s acaba senin bunlardan birine mi alerjn war içeriğinde kmyasal madde yok çünkü senin karıştırman yerine adamlar karıştırmışlar kolaylık sağlamışlar çok mu kaşınıyor çok ilginç geçmiş olsunn dediğim gibi bende öyle birşey olmadı :uhm: ben 2 saatte beklettim kafamda yine kaşıntı olmadı bence bir daha deneme derim...biraz bekle öyle dene yine aynısı olursa kullanma hiç bırak..tekrar geçmiş olsun

AY BILEMIORUM AMA BUNU KULLANMAYA IHTIYACIM VAR
saclarım uzamıo uzamıo uzamıo

ARKADASLAR BUGUN BARCELINOYU 2.YAPISIM,SACIMA SURDUM 1SAAT DURDU DEFNEGARLI SAMP ILE YIKADIM..
SONUC:
YUZUM ALNIM BURNUMUN UCU KIPKIRMIZI,SACIM FECI KASINIO....YARIN OKL VAR NE HALT ETCEM BILMIORUM

evet içindekilerden birine karşı alerjin var bencede sakın kullanma artık yarına geçer umarım ama ihtiyacım var dersen yinede,mecitefendiyi araştır içerikleri aynıysa eğer sadece yılan yağı hint yağı ve badem yağı hatta istersen zeytinyağını kendin alıp karıştır bide onu dene..mesela mecitefendinin içinde yılan yağı ve hint yağı yok,saç için bunlarda çok faydalı,zeytinyağını bilmiorum ama badem yağı var sana alerji yapan şeyin badem yağı olma ihtimalide çok düşük zaten.geçmiş olsun tekrar,bu arada bu bahsettiğin şampuandamı saç için etkili ben daha önce hiç duymadı görmedimde bi soriim dedimm?

evet bu forumda buldum o sampuana faydalı dıen ınsanları da.
ya ztn yakında saclarım ya tamamen dökulecek kel kalacam yada adam olacaklar delikafadulden
kafayı yemek uzereyım,snvlarım basladı ben hangı yag neye fadlaı dıe arastrıorum allam ya
bu arada ya ıcındekı neye alerjım olabılır dıe dusunuorum da olsa olsa paptya fılandır cunku cook cesıtlı papatya benzerı bıtkı var karısmıs olabılır

ARKADASLAR BUGUN BARCELINOYU 2.YAPISIM,SACIMA SURDUM 1SAAT DURDU DEFNEGARLI SAMP ILE YIKADIM..
SONUC:
YUZUM ALNIM BURNUMUN UCU KIPKIRMIZI,SACIM FECI KASINIO....YARIN OKL VAR NE HALT ETCEM BILMIORUM

cnmm sen ilk yıkamayıda mı defne garlı şampuanla yaptınn onunla bende yıkadığımda çok kaşınmıştı derim yani şampuandan kaşınmıştıı..belki ondandırr :uhm:

bende saçlarımı bugün kestirdiiimmmm
belimdeydi ama o kadar çok kırık vardı ki dayanamadım kestirdim, şimdi omuzlarımda((((
eğer bu gerçekten işe yarıyosa hemmen yarın alıp kullanıyım ya bi an önce uzasın istiyorum kızlar(

inşallah bulabilirsin.aktarları dolaş,ben aktar yok yaşadıım yerde eczaneye sordum,sadece int.gelio onlar demiş ecza depolarındaki görevli...

internetten alın ya ertesi günü geliyor ben netten aldım sorunda çıkmadı alabilirsiniz..

bnde barcelinoyu dün aldım şuan saçlarıma uyguladım beklemede yalnz bn 15 ytl aldm tabi bn zonqldkta oturuorm her yerde aynı deqldr baklm bnde ilk defa denıorm inşllah işe yarar...

barcelıno artık kızarma yapmıo bende o cok uzun beklemıstı ve yuzume de degmıstı sanrm o yuzden kızarmıstım ben

aradığımı buldum :)
bir cinnet anında kısacık kestirdim saçlarımı .
barcelonayı bende kullanayım bakalım

bende dün denedim barcelinoyu ilk denediğim için saçlarımı şuan gerçekten besledi ama saç dökülmemde bi etkisi olmadı hatta dha fazla döküldü sanrm ilk denediğimdn olmalı ilerleyen zmnlarda bilgilrmi aktarcağmmm ...

bu BARCELıNOYU alıp uzun zamndr kullanan yokmu yaaaaaaaaaa saçları uzaltıo mu bi bilqii verinnnnnnnnnnnnnnnnn.............

Bnde 15 ytl ye aldım ama bn zonql. ereqlıde otuorm bnden öneri baharatcılardada satılıo bn baharatcıdn aldm ilk denememde iyi qeçti memnum kalırsm sürekli kullancam bercolinaya tavsiyee ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…