kan tahlili yaptırdım daha önce bir sorun yok dediler ve tırnaklarım 2 yıldır epeyce uzun kırılma değilde üzerleri soyuluyor kabuk gibi.Kan tahlili yaptırmanı öneririm. Tırnaklarında zaıf mı kırılıyor mu?
Benimde öyle malesef ama ben emzirirken hamile felan kaldım ona yordum sen bi kan değerlerine baktır canım bende baktırcambelimden aşağı iniyordu saçlarım, bikaç ay önce kestirim düzelir diye.. uzun zamandır dökülüyorlardı ama bugun fark ettim 3 kere doladığım tokayı 5-6 kez doladım ve tam anlamıyla bir avuç saçım kalmış çok çok çok azalmışşmoralimde bozuldu ama bir öneriniz var mı yapılcak nedir ?
kan tahlili yaptırdım daha önce bir sorun yok dediler ve tırnaklarım 2 yıldır epeyce uzun kırılma değilde üzerleri soyuluyor kabuk gibi.
kan tahlili yaptırdım daha önce bir sorun yok dediler ve tırnaklarım 2 yıldır epeyce uzun kırılma değilde üzerleri soyuluyor kabuk gibi.
saçlarım döküldüğü için kestirdim yani kestirdikten sonra böyle olmadıBenim de aynı şekilde. Saçlarını kestirdigin için (bilimsel aciklamasini bilmiyorum cahilligime verin) saçlarin küsmüş derler.
tırnaklarım için dediğinizi denicem ama saç için çözüm doktor olacak sanırım.Tırnaklarına limon+zeytin yağı ile bakım yapmanını tavsiye ederim canım.
Saçların içinde maske yap. Ammino keratin selective çok iyi bir maske.
Barcelino yağını öneririm hem daha çabuk uzuyor yani bende öyle oldu.
Ama sende çinko eksikliğide olabilir ne zaman yaptırdın ki tahlil benimde öyledi doktorum çinko hapı verdi
Neden acaba doğal bişiler denedinmi bulunduğunuz sehisseli sular felan nasıl ondan dolayı olabilir mikan tahlili yaptırdım daha önce bir sorun yok dediler ve tırnaklarım 2 yıldır epeyce uzun kırılma değilde üzerleri soyuluyor kabuk gibi.
evet stresliyim biraz ama bu gidişle saç kalmıcak kafamda alnım açılmaya başladıTiroidine, şekerine, demirine ve b12 vitaminlerine baktır. Stresli bi dönemde de olabilirsin.
daha önce bioxil minoxil saç bakım yağı falan kullandım ama işe yaramadı... istanbulun suyu işte bilmiyorum kiNeden acaba doğal bişiler denedinmi bulunduğunuz sehisseli sular felan nasıl ondan dolayı olabilir mi
ayda bir belki yani döküldüğü için taramaya bile korkuyorum artıkdüzlestirici vs cok kullanıyor musun?
hangi bölüme gideceğimi şaşırdımhalsizlik de var mi ? cabuk yorulma,uyku hali? tirnaklar vucudun aynasidir..ustu soluyorsa b vitamini eksikligi olabilir..et tuketimini arttir,hergun 1 yumurta ye,aksamlari yogurdunu eksik etme.bide tabiki dahiliyeye gorun,sorunlarini anlat bakalim ne diyor.
tırnaklarım için dediğinizi denicem ama saç için çözüm doktor olacak sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?