benimde çok dökülüyordu kestirdim eskisi kadar değil ama yine dökülüyor.neden döküldüğünü bi türlü çözemedim.havalardanmı,şampuandanmı,doğumdan sonramı,yaştanmı anlamadım.
eger halsizlik gibi sikayetleriniz de varsa,yani uyku hali ve vitamin eksikliginden filan supheleniyorsaniz dahiliye..cildiye sadece deri ve sac problemleriyle ilgilenir..ama tirnaklarinizda sagliksizsa vucudunuzda bisey eksik..once yemenize icmenize dikkat edin..yag,sampuan kalici cozumler uretmez..
biotin takviyesi yapabilirsiniz,sac ve tirnak uzatir ve guzellestirir biotin.
Limonu ortadan ikiye böl, içine zeytin yağı dök parmaklarını batıs manikür tasına batırdığınu düşün ve 15 er dakika beklet. Birde watsonsda rimmel 14 gün bakım ojesi var oda çok iyi geldi bana. Doktorun verdiği çinko hapı saçımıda tırnaklarımıda iyi gelmişti. İş arkadaşımda da b12 çıkmış mesela. Sende de vardır öyle bir şey belki.
eger halsizlik gibi sikayetleriniz de varsa,yani uyku hali ve vitamin eksikliginden filan supheleniyorsaniz dahiliye..cildiye sadece deri ve sac problemleriyle ilgilenir..ama tirnaklarinizda sagliksizsa vucudunuzda bisey eksik..once yemenize icmenize dikkat edin..yag,sampuan kalici cozumler uretmez..
biotin takviyesi yapabilirsiniz,sac ve tirnak uzatir ve guzellestirir biotin.
büyük ihtimalle kanınızdaki demir oranının azlığından kaynaklanıyor.. bir tahlille öğrenip,düzenli ilaç (kan ilacı ve vitaminler)kullanımıyla 6 ayda toparlayabilirsiniz.. geçmiş olsun.
benimde zamaninda belimdeki saclarimi istemedigim halde kesmisti kuzenim tam omuzumdaydi , sacim kivircik oldugu icin sürekli düzlestiriyordum daha uzun görünsün diye , hic uzamiyordu mahvetmistim sacimi . sonra eski haline uzayana kadar düzlestirici kullanmamaya karar verdim ve sac bakim yagi kullandim suan saclarim tekrar belimde