Kızlar merhaba.Benim sorunum şu: saçlarım çok gür ve çok kalın telli.Bu yüzden inanamayacağınız derecede kabarıp elektrikleniyor,kabarıklaştığı için sürekli düzleştirmek zorunda kalıyorum ama çok yıprandı saçlarım.Kabarmasını engelleyebileceğim önerdiğiniz ürünler,formüller,karışımlar var mı? Lütfen yardımm
Kızlar merhaba.Benim sorunum şu: saçlarım çok gür ve çok kalın telli.Bu yüzden inanamayacağınız derecede kabarıp elektrikleniyor,kabarıklaştığı için sürekli düzleştirmek zorunda kalıyorum ama çok yıprandı saçlarım.Kabarmasını engelleyebileceğim önerdiğiniz ürünler,formüller,karışımlar var mı? Lütfen yardımm
Bendede aynı dert var ne yapsam düzeltemedim. Bebe yagını bir kaç kez kullandım ama cok yaglandırıyor. Glis ultimate repair kullandım şu ana kadar en çok memnun kaldıgım ürün diyebilirim keratin var içınde kurulugunu alıp yatıştirıyor birde haftada bir yaglardan karışım hazırlayıp sürüyorum o da iyi geliyor. Ama yinede tam çözüm bulamıyorum benim istedıgim yıkadiktan sonra sekillendirici kullanmadan kendi haline bırakayım. Gliss i bi dene derim belki faydasıni görürsün.
Pantene 7/24 Bukle Şekillendirici Saç Bakım Kremi banyodan sonra sür 2-3 gün nemini koruyor veya
lavanta yı 5 dk suda kaynat bu suyu banyodan sonra saçıa dök, hem nemlendiriyor hemde uzun müddet güzel kokmasını sağlıyor.
benimde kalın telli ve gür saçlarım var banyoda saçıma krem sürdükten sonra onu soğuk suyla duruluyorum eziyet tabii ama az da olsa saçımı yatıştırıyor. düzleştirmeden dışarı çıkamıyorum malesef bu yüzden keratinli sprey,serum kullanıyorum düzleştirdikten sonra