Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış SaçlarSaçlarım çok yıprandı ve kurudu hangi şampuanı kullanabilirm:(
kızlar ya şaçlarm boyadn yandı kurudu yıprandı yıllarca zatn adam gibi bi şampuanda kalmadm son bi ayda üç kere daha boyadm kuaför mahvetmşti diye v.s ne olur bana saçı elektriklendirmeyn kurutmayn ve yağlandırn bi şampuan söyleyin not: pantene nasıl acaba denesemmi
canım ben restorex kullanıyorum ancak senin derdine derman şampuan olmaz bence saçına bir maske al ben gliss in siyahını kullanıyorum duşta saçlarımı yıkadıktan sonra sürüyorum duşta biras oyalanıyorum o sırada saçımda bekletiyorum baya yumuşatıyor bence saçına yağ bakımları uygula hindistan cevizi veya zeytin yağı olabilir daha çok faydasını görürsünn
Bencede kesinlikle sadece şampuanın bi etkisi olmaz saçlarına ekstra bakım yapman gerekir.. Bende hindistancevizi yağını tavsiye ediyorum kesinlikle zeytin yağı da çok iyi geliyor saça haftada 2 kez uygula saçlarına.. Ben elidorun saç kremlerinide tavsiye ederim ayrıca sana maske işlemi görüyor resmen :) şampuanlayıp duruladıktan sonra kremi sür 1 dk beklet ve yıka farkı görüceksin kesinlikle
önclkle tşkr ederm cvp yazdğnz için ben zeytin yağı kullanmaya başkadm hindistn cvizi yağını ilk dfa duyuyorm bide saç maskesini nasıl oluyo maske nerde alınıyo
önclkle tşkr ederm cvp yazdğnz için ben zeytin yağı kullanmaya başkadm hindistn cvizi yağını ilk dfa duyuyorm bide saç maskesini nasıl oluyo maske nerde alınıyo
yazıyor tabi bu tarz ürünlerle desteklemen şart canım başka türlü toparlayamazsın gerçekten hiç değilse beslemiş olursun saçlarını o yanık görünüm gider pürüzsüz yumuşacık saçlar gelir yerine :)
yazıyor tabi bu tarz ürünlerle desteklemen şart canım başka türlü toparlayamazsın gerçekten hiç değilse beslemiş olursun saçlarını o yanık görünüm gider pürüzsüz yumuşacık saçlar gelir yerine :)