Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım çok yıprandı ve kurudu hangi şampuanı kullanabilirm:(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Karakedck

Pisi, pisi
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
1.391
1.775
83
kızlar ya şaçlarm boyadn yandı kurudu yıprandı yıllarca zatn adam gibi bi şampuanda kalmadm son bi ayda üç kere daha boyadm kuaför mahvetmşti diye v.s ne olur bana saçı elektriklendirmeyn kurutmayn ve yağlandırn bi şampuan söyleyin:( not: pantene nasıl acaba denesemmi

saçı bnm gibi olan ve saçını canlandırn bayanlar yardımınıza ihtiyacım vaar:KK42:

canım ben restorex kullanıyorum ancak senin derdine derman şampuan olmaz bence saçına bir maske al ben gliss in siyahını kullanıyorum duşta saçlarımı yıkadıktan sonra sürüyorum duşta biras oyalanıyorum o sırada saçımda bekletiyorum baya yumuşatıyor bence saçına yağ bakımları uygula hindistan cevizi veya zeytin yağı olabilir daha çok faydasını görürsünn:KK24:

Bencede kesinlikle sadece şampuanın bi etkisi olmaz saçlarına ekstra bakım yapman gerekir.. Bende hindistancevizi yağını tavsiye ediyorum kesinlikle zeytin yağı da çok iyi geliyor saça haftada 2 kez uygula saçlarına.. Ben elidorun saç kremlerinide tavsiye ederim ayrıca sana maske işlemi görüyor resmen :) şampuanlayıp duruladıktan sonra kremi sür 1 dk beklet ve yıka farkı görüceksin kesinlikle :KK19:

önclkle tşkr ederm cvp yazdğnz için ben zeytin yağı kullanmaya başkadm hindistn cvizi yağını ilk dfa duyuyorm bide saç maskesini nasıl oluyo maske nerde alınıyo

önclkle tşkr ederm cvp yazdğnz için ben zeytin yağı kullanmaya başkadm hindistn cvizi yağını ilk dfa duyuyorm bide saç maskesini nasıl oluyo maske nerde alınıyo
Watsons gratis veya marketlerde rahatlıkla bulabilirsin canım.

teşkkr ederm cnm kullanımı yazıyodr üzernde herhalde saçlarm toparlanana kadar kullanırm cnm inşllh toparlnr
yazıyor tabi bu tarz ürünlerle desteklemen şart canım başka türlü toparlayamazsın gerçekten hiç değilse beslemiş olursun saçlarını o yanık görünüm gider pürüzsüz yumuşacık saçlar gelir yerine :)

aynn cnm haklısn zatn o yüzdn bi arayış içerisndeym ne yapsm diye inşllh en yakn zamnda maskeyi ve hindistn cevizinide kullanırm tşkrler cnm:)
yazıyor tabi bu tarz ürünlerle desteklemen şart canım başka türlü toparlayamazsın gerçekten hiç değilse beslemiş olursun saçlarını o yanık görünüm gider pürüzsüz yumuşacık saçlar gelir yerine :)

Back
X