Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarim mahvoldu lutfen yardimm !!

Peri-Tozu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2015
553
621
Kizlar merhaba.Daha once de uyeligim vardi fakat iptal ettirmistim tekrar döndüm..Saclarimla basim dertte.Ombre yaptrmak icin dun kuafore gittm fakat tam istedigim gibi olmadi .Sanki ombreye de benzemedi kadin bastan asagi sari yapti beni.Alt kisimlarda daha onceden boya oldugu icin uste gore daha koyu oldu.Gozume o kadar komik gorunuyo ki.Sizce bu sacin uzerine ne yapabilirim rofle goruntusu vermem mumkunmu ?Lutfen yardimci olun

Kizlar merhaba.Daha once de uyeligim vardi fakat iptal ettirmistim tekrar döndüm..Saclarimla basim dertte.Ombre yaptrmak icin dun kuafore gittm fakat tam istedigim gibi olmadi .Sanki ombreye de benzemedi kadin bastan asagi sari yapti beni.Alt kisimlarda daha onceden boya oldugu icin uste gore daha koyu oldu.Gozume o kadar komik gorunuyo ki.Sizce bu sacin uzerine ne yapabilirim rofle goruntusu vermem mumkunmu ?Lutfen yardimci olun
aynı salak şey bana da oldu kuaför saçımda kına vardı çok az kızıllığı olur demişti baştan aşağı kımral sarı turuncu olmuştum en son kolestonun kızıl bakıra boyadım kiralık aşktaki kızın saçı gibi oldu bakır yaparsın artık sende çok da güzel oluyor benden sana tavsiye şekerim :KK14:

Ayrıca geçiş de yapamamış ombrede çok doğal bi geçiş olur
ama seninki sanki dip Boyan geleli 5 ay olmuş gibi duruyor
Düzgün bi kuaför ne yapacağını bilir
duzelmeyecek bişey değil sıkma canını
Tesekkur ederm ya icimi rahatlattin.Evet gercekten ne gecis yapti ne bisey.Sanki dip boyam gelmis gibi oldu

aynı salak şey bana da oldu kuaför saçımda kına vardı çok az kızıllığı olur demişti baştan aşağı kımral sarı turuncu olmuştum en son kolestonun kızıl bakıra boyadım kiralık aşktaki kızın saçı gibi oldu bakır yaparsın artık sende çok da güzel oluyor benden sana tavsiye şekerim :KK14:
Kizil bana olmaz ki canim ya :-( Baska renk tutmaz mi ki.Yakti resmen saclarimi

Ama o renk genelde beyaz tenlilere çok yakışıyor eğer buğday tenliyse yakışmayabilir.

Çok yukarıda olmuş sarı kısımlar,sanki dip boya gelmişte 4 ay yapılmamış gibi,renk geçişide doğru olmamış. Ombre sanki uçları güneşte açılmış saç gibi görünmeli diye düşünüyorum. Iyi bir kuaföre gidip toparlayabilirsiniz diye düşünüyorum.
Duzelir ya insallah.Umudum pek yok ama.Cunku ombre adi altinda boya yapti resmen.Nerden gittim o kuafore

İyi bir kuaföre gidip cila işlemi yaptırın. Renk geçişlerini yumuşatmak ve saça daha doğal bir görünüm kazandırmak için yaparlar bu işlemi.

Ombren cok tepeden baslamis bence.
renginde de dedigin gibi sikinti var.
ben olsam komple sacimi acar, kullu sariya boyayip platin yaparim.

Saçlarınız çok guzelmis maşallah. Daha doğal renkler kullansaniz böyle risklerle karşılaşmazsiniz. Saçını zaten güzel ne gerek var böyle riskli sapsarı saçlara. Güzel bir orta kumral fon renk yani hepsi bu renk olsun.tatli bal Sarılar kullanın aralara seyrek.

Cila atacakları renge göre değişir. Bildiğim kadarıyla açık veya koyu tonda yapabiliyorlar. Bir kuaföre sorun bence. Ayrıca saçınız kötü görünmüyor biraz müdahaleyle çok tatlı bir sonuç alınır gibime geliyor.
İcim rahatladi ya tesekkur ederim.Disariya cikamiyorum iki gundur hic saclarim kotu oldu diye..Ben dogal ombre istiyodum aslinda ya da rofle.Ama boyle yapti

1-Yukarıdaki dip cok koyu olmuş.bazen cok koyu da güzel olur ama senin altlarla uyumu sağlayamamış
2-alttaki sarı tonu aşağıya doğru kızıllaşıyor.acılması gerekirken..
3-yapılması gereken bir kuaförde düzeltmen.cok iy bi kuaför olsun.bi kac tane dolaş.herkes herseyi yapamıyor cünkü
Buarada inanılmaz güzel sacın var.Şevket misali keşşşke benim olsa!!
Maşallah

Saçlarınız çok guzelmis maşallah. Daha doğal renkler kullansaniz böyle risklerle karşılaşmazsiniz. Saçını zaten güzel ne gerek var böyle riskli sapsarı saçlara. Güzel bir orta kumral fon renk yani hepsi bu renk olsun.tatli bal Sarılar kullanın aralara seyrek.
Tesekkur ederimm..Ben de daha dogal dursun istemistim bu renk hiic istememistim ki.O kadar anlattim bana birak dedi sonuc bu

İcim rahatladi ya tesekkur ederim.Disariya cikamiyorum iki gundur hic saclarim kotu oldu diye..Ben dogal ombre istiyodum aslinda ya da rofle.Ama boyle yapti
Bizim kadınlarımız neden kendilerini beğenmezler bilmiyorum Allahın Beyonce'si kopkoyu tenine aldırmadan saçlarını sarı yapar ve güzel görünür ama biz hemen hayata küseriz. Biraz makyaj ve özgüvenle güzel görünmeyecek kadın yoktur bence. Ayrıca saçlarınız arkadaşların da dediği gibi çok güzel. :)

X