- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
- Konu Sahibi Aylakkadin
-
Resim atsan tavsiye verirdik ama. Kuaförler saç rengi güzel tutmazsa maşa yaparlar farklı renkler arada kaynasın müşteri o an farketmesin diye. Sizde masa yapın.Kizlar bir derdim var. Bu mudur demeyin bu.
Daha öncelerde mor sac diye konu açtım.
Korona etkisi mi nedir tuttum kendim yaptim. Saçlarım rofleydi. Sacim mor olmadı bildiğiniz koyun poposu boyanırdı ya iste öyle oldu. Su an evdeyim lakin bu sac kamera ile iş yapmam gerekiyor ve sürekli belli oluyor. Her gören saçın sahane olmuş diyor yüzünde muzur bir gülücükle. Toplasam da orda görünüyor:)
Sizden ricam var mıdır saçımı çok koyulastirmadan bunu kapacak birsey. Saçım orta kumral.
Dipnot: tavsiyem sakin bunalıp saçını mahvetmeyin..Ben yaptim hiç iyi olmuyor.
Mune Vallahi sıkıntıdayım. Yoksa buraya açmazdım konuyu. Çok rezil bir haldeyim.
Kumral boyasam şimdi olmaz mi? Çok mu koyu olurSıkıntı falan dinlemez mune, gelince çıkartır cımbızı.
Ya akmasını bekleyip kumral boyayacaksınız ya da beklemeyip koyu renk başka yolu yok.
Kapatmaz kumral moru. İki günde akar iyice kötü olur yine boyamak zorunda kalırsın. Saçların elinde kalır.Kumral boyasam şimdi olmaz mi? Çok mu koyu olur
Olur eğer saçının altında açıcı varsa o koyuluk akacak zaten 2-3 banyoylaKumral boyasam şimdi olmaz mi? Çok mu koyu olur
Mok saririsi ne yaaaaAh bı kuaför arkadaş çıksa da sana hemen nasıl değiştireceğini söyler.
Bı kaç renk karıştırtarak kapattırıyorlar.
Benimde bı kere başıma geldi. Evde sarı gayet rahat yapıyordum saçımı marka değiştireyim dedim bildiğim mok sarısı olmuştu. Hemen kuaförün yolunu tutmuştum.
Koyu kumral alacaksınOlur eğer saçının altında açıcı varsa o koyuluk akacak zaten 2-3 banyoyla
El.sabunu muBoyamadan önce bir kaç defa beyaz kalıp sabunla yıkayın, boyayı akıtıyor
Kalip beyaz sabunlar varya banyo icin kullanilan hacisakir vs. OndanEl.sabunu mu
Tamam ondan alayim.o zaman heemnKalip beyaz sabunlar varya banyo icin kullanilan hacisakir vs. Ondan
El değil banyo sabunu olan, hani klasik sabun kokusu olan.El.sabunu mu
Cok sertlestiriyor ama haberin olsun mutlaka iyi durulayip iyi bi krem kullanmalisinTamam ondan alayim.o zaman heemn
Yok yok manic oanucle boyadımHangi boyayı kullandınız? Sadece renklendiri mi yoksa markette satılan boyalardan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?