Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım (özellikle bu isten anlayanlar)

Ahh bisey yapmam aldim rezalet

Mune den korkumdan sac bolumune konu actim bir mesaj dahi gelmedi. Demekki bdv ye acmak lazimmis . Akmasini beklemezsen daha kotu olabilir. Ya koyu renk ya da bakleyeceksin
Kuuzm koyu olsun ama bazısı böyle mum gibi siyah oluyor ya o bende bunun.ladar olmada da kötü oluyor

O zaman ortalama 1 ay gibi bir sürede akacak zaten. İsersen patlıcan moru yapabilirsin saçındaki boya akmada. Ama kumral gibi tonlara dönmek istiyorsan saçındaki boyanın akması lazım. Moru uygulamadan önce saçında röfle olduğu için açık renk olmayan saçlarının açılarak tonunun eşitlenmesi lazımdı.

Zaten 1 aydır saçımda akma yok

Kuuzm koyu olsun ama bazısı böyle mum gibi siyah oluyor ya o bende bunun.ladar olmada da kötü oluyor
Koyu renk cok riskli ya kahve rengi aliyosun siyah gibi oluyor en az 1 yil kullanmak zorunda kaliyosun en iyisi kamera kullanirken saclarini topla bandana vs. Tak kimse gormesin halledene kadar

Ay hiç bilmeyin çok fena bı renk
Bende sari kullaniyorum. Sac bolumunede yazmistim ama kimse cevap vermedi. Biraz yipranma var bide saclarim cok kalinlasti evde kesmekten ne yapabilirim acaba bana da bi el atin banyo yapip sac taramak istemiyorum. Dogal yolla kurumasi 1 gunu aliyor oyle menem bisey oldu

Çok ilginç o boyaların ortalama ömrü 1-1,5 ay zaten. Şaşırdım akmamasına. O zaman en sağlıklısı beğeniyorsanız patlıcan moru gibi tonlar olacaktır.
Evet ya iste bende tam.bunun için cesare ettim ama bana misin demedi . Ve ben her gün mutlaka günde 1 kere düş alirim. Bende akmıyorsa kimde akar bilemedim

Ah Kiyamam.ya

Mor gibi renkler çabuk akar aktıkça pastelleşir çok güzel renge dönüşür aslında. Şuan saçı akmış pembe%mor karışımı olan biri olarak söylüyorum. 5 yıldır renkli kullanırım saçımı.

Direk kapatmak istiyorsanız saçınızı 5 gün üst üste yıkayın iyice aksın, sonrasın da kumral rengiyle boyayıp rengini kırabilirsiniz

Evet ya iste bende tam.bunun için cesare ettim ama bana misin demedi . Ve ben her gün mutlaka günde 1 kere düş alirim. Bende akmıyorsa kimde akar bilemedim
Ben renkli yaptığımda mavi, mor, pembe gibi 2 haftada 1 cila, boya yapmadan dayanmıyorkeşke benimkilerde akmasa gerçi şuan renkli kullanmıyorum ama

Sac rengimden sıkılip soyle paril paril kahve yapayim dedigimde kutuyu begenip aliyorum ne de guzel bi renk gorunuyor sonuc husran kinali koyun rengi ve cok koyu oluyor. Mutlaka idare et akitmaya calis ki daha beter olmasin
Evet ondan korkuyorum tam olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…