- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
- Konu Sahibi Aylakkadin
-
Ahh bisey yapmam aldim rezaletAh bı kuaför arkadaş çıksa da sana hemen nasıl değiştireceğini söyler.
Bı kaç renk karıştırtarak kapattırıyorlar.
Benimde bı kere başıma geldi. Evde sarı gayet rahat yapıyordum saçımı marka değiştireyim dedim bildiğim mok sarısı olmuştu. Hemen kuaförün yolunu tutmuştum.
Çaresiz yapacağızCok sertlestiriyor ama haberin olsun mutlaka iyi durulayip iyi bi krem kullanmalisin
Bir kere saçımı yakmisligim var. Cesaretim yokSaç akıtma kusturma yapılıyor o maddeyi sipariş versen?
Kuuzm koyu olsun ama bazısı böyle mum gibi siyah oluyor ya o bende bunun.ladar olmada da kötü oluyorMune den korkumdan sac bolumune konu actim bir mesaj dahi gelmedi. Demekki bdv ye acmak lazimmis. Akmasini beklemezsen daha kotu olabilir. Ya koyu renk ya da bakleyeceksin
Var var ama.akmiyorOlur eğer saçının altında açıcı varsa o koyuluk akacak zaten 2-3 banyoyla
Yani oda olur. Birde kepek sampuanlarinin da actigini soyluyorlar. Beyaz sabun kullanfim ama kepek sampuani denemedimÇaresiz yapacağız
Zaten 1 aydır saçımda akma yokO zaman ortalama 1 ay gibi bir sürede akacak zaten. İsersen patlıcan moru yapabilirsin saçındaki boya akmada. Ama kumral gibi tonlara dönmek istiyorsan saçındaki boyanın akması lazım. Moru uygulamadan önce saçında röfle olduğu için açık renk olmayan saçlarının açılarak tonunun eşitlenmesi lazımdı.
Koyu renk cok riskli ya kahve rengi aliyosun siyah gibi oluyor en az 1 yil kullanmak zorunda kaliyosun en iyisi kamera kullanirken saclarini topla bandana vs. Tak kimse gormesin halledene kadarKuuzm koyu olsun ama bazısı böyle mum gibi siyah oluyor ya o bende bunun.ladar olmada da kötü oluyor
Ay hiç bilmeyin çok fena bı renkMok saririsi ne yaaaa
Çok ilginç o boyaların ortalama ömrü 1-1,5 ay zaten. Şaşırdım akmamasına. O zaman en sağlıklısı beğeniyorsanız patlıcan moru gibi tonlar olacaktır.Zaten 1 aydır saçımda akma yok
Bende sari kullaniyorum. Sac bolumunede yazmistim ama kimse cevap vermedi. Biraz yipranma var bide saclarim cok kalinlasti evde kesmekten ne yapabilirim acaba bana da bi el atin banyo yapip sac taramak istemiyorum. Dogal yolla kurumasi 1 gunu aliyor oyle menem bisey olduAy hiç bilmeyin çok fena bı renk
Evet demi öyle gibi.Koyu renk cok riskli ya kahve rengi aliyosun siyah gibi oluyor en az 1 yil kullanmak zorunda kaliyosun en iyisi kamera kullanirken saclarini topla bandana vs. Tak kimse gormesin halledene kadar
Evet ya iste bende tam.bunun için cesare ettim ama bana misin demedi . Ve ben her gün mutlaka günde 1 kere düş alirim. Bende akmıyorsa kimde akar bilemedimÇok ilginç o boyaların ortalama ömrü 1-1,5 ay zaten. Şaşırdım akmamasına. O zaman en sağlıklısı beğeniyorsanız patlıcan moru gibi tonlar olacaktır.
Ah Kiyamam.yaBende sari kullaniyorum. Sac bolumunede yazmistim ama kimse cevap vermedi. Biraz yipranma var bide saclarim cok kalinlasti evde kesmekten ne yapabilirim acaba bana da bi el atin banyo yapip sac taramak istemiyorum. Dogal yolla kurumasi 1 gunu aliyor oyle menem bisey oldu
Sac rengimden sıkılip soyle paril paril kahve yapayim dedigimde kutuyu begenip aliyorum ne de guzel bi renk gorunuyor sonuc husran kinali koyun rengi ve cok koyu oluyor. Mutlaka idare et akitmaya calis ki daha beter olmasinEvet demi öyle gibi.
Korkudan bdv ye konu acmadim. Sen bana kiyma ama birazdan mune sana kiyacak. Neyseki onerileri aldinAh Kiyamam.ya
Ben renkli yaptığımda mavi, mor, pembe gibi 2 haftada 1 cila, boya yapmadan dayanmıyorEvet ya iste bende tam.bunun için cesare ettim ama bana misin demedi . Ve ben her gün mutlaka günde 1 kere düş alirim. Bende akmıyorsa kimde akar bilemedim
Evet ondan korkuyorum tam olarakSac rengimden sıkılip soyle paril paril kahve yapayim dedigimde kutuyu begenip aliyorum ne de guzel bi renk gorunuyor sonuc husran kinali koyun rengi ve cok koyu oluyor. Mutlaka idare et akitmaya calis ki daha beter olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?