Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım (özellikle bu isten anlayanlar)

Ben renkli yaptığımda mavi, mor, pembe gibi 2 haftada 1 cila, boya yapmadan dayanmıyorkeşke benimkilerde akmasa gerçi şuan renkli kullanmıyorum ama
Ya evet mavi yapıyordum..bir ay sonra Tekrar sarı oluyordu saçlar

Keratin kullan canım bide hindistan cevizi yağı sür saçına haftada bı defa.
Zamanla düzeliyor. Yumuşacık oluyor saçların.
Keratin çok iyi geliyor.
Saçı yıpratıyoruz ya protein vs saçta azalıyor.
Sakın çok para verme yok şunu yok bunu al deyip aklını karistiracaklar gittiğinde.

Ne marka alayim bi tane keratin maske aldim ama sanirim pek ise yaramadi. Birde hindistancevizi yagini hamileyken karnima surdum ama saca kullanmadim eritip mi kullanmaliyim

Keratini saçımıza.surunce kuaför fonliyor ya biz yapınca kötü olmaz mı

Saçınız nasıl oldu hiç gözümde canlanmadı o yüzden tavsiye veremicem bende karantinanın 2. Günü kahlül kestim neyse ki güzel oldu

Saçınız nasıl oldu hiç gözümde canlanmadı o yüzden tavsiye veremicem bende karantinanın 2. Günü kahlül kestim neyse ki güzel oldu
Ablaaaa bana da bi el atar misin sende sari saclisin. Bakim olarak ne kullaniyorsun. Hic esneme yipranma vs var mi sacinda

Ablaaaa bana da bi el atar misin sende sari saclisin. Bakim olarak ne kullaniyorsun. Hic esneme yipranma vs var mi sacinda
Belli yerlerde var ama ben saç botoksu (keratin botoks) ve ona göre şampuan ve maskesini kullanıyorum fena değil durumu yıkayıp kurutunca düz düz duruyor seviyorum zaten karantina bittin kısacık kestiricem

Benim uçlarda yıpranma oda benim yüzümden evde açılmış sacı açtım biraZ daha saçım kalın o yüzden kolay kolay yipranmiyor

Belli yerlerde var ama ben saç botoksu (keratin botoks) ve ona göre şampuan ve maskesini kullanıyorum fena değil durumu yıkayıp kurutunca düz düz duruyor seviyorum zaten karantina bittin kısacık kestiricem
Marka verirsen sevinirim ablacim deneme yanilma yapmak istemiyorum hic herkes ayri bir keratin markasi oneriyor. Bende kisa sac seviyorum ama pek yakistigini soyleyemem birde hayatimda soyleeee uzun sacim olmadi bakim yapip uzatmak istiyorum

Evet onu görüyorum.

Ne marka alayim bi tane keratin maske aldim ama sanirim pek ise yaramadi. Birde hindistancevizi yagini hamileyken karnima surdum ama saca kullanmadim eritip mi kullanmaliyim
Ben şu an hamileyim kullanıyorum.
Eritmekle ugrasma zaten elinde hemen sıvı oluyor.
Eline al biraz saçının dibinden ucuna kadar yedir. Az gelirse biraz daha al eline.
Saç zaten göreceksin ihtiyacı olanı nasıl emiyor.
Valla keratini kuaförden almıştım uzun gri sıkmalı bı siseydi. Şu an kullanmıyorum olsaydı atardım fotosunu.

Keratini saçımıza.surunce kuaför fonliyor ya biz yapınca kötü olmaz mı
Benim kullandığım saç kremi gibiydi.
Saçımı yıkayıp sürüyordum. Diplerine hariç. Biraz bekletiyordum.
Sonra durulama.
İlk kullandım sertti saçlarım 3 -4 kullanımdan sonra başlamıştı saçlarım yumuşamaya.

Saclarim o kadar cok ve kuru ki kavanozun hepsini yer eminim :) keratinli spreyleri de dustan sonra kullaniyorum ama bi sonuc alamadim soyle hizli toparlayan iyi bisey olsa cok sevinirdim sanirim oyle mucizevi bi urun yok

Saclarim o kadar cok ve kuru ki kavanozun hepsini yer eminim :) keratinli spreyleri de dustan sonra kullaniyorum ama bi sonuc alamadim soyle hizli toparlayan iyi bisey olsa cok sevinirdim sanirim oyle mucizevi bi urun yok
Boşu boşuna para verme.
Saça sonuçta bı acma işlemi uygulanıyor.
Ve yıpratıyoruz.
Zaman alıyor düzelmesi.

Benimde sacım turuncu oldu ya.. Ne yapsam bilemedim.. Boyamadan önce bir mor sampuan alayım belki renk gzğellesir küllü olur dedm deneyeceğim gelmesini bekliyorum bana da akıl veren olsaa keske

Marka verirsen sevinirim ablacim deneme yanilma yapmak istemiyorum hic herkes ayri bir keratin markasi oneriyor. Bende kisa sac seviyorum ama pek yakistigini soyleyemem birde hayatimda soyleeee uzun sacim olmadi bakim yapip uzatmak istiyorum
2 yerde yaptırdım 2side iyiydi farklı markalardı kuaförün biraz iyi olacak biraz paraya kıyacaksın yoksa olmuyor iyi kuaförlerde kampanya takip et ama diyorum saçın yapısıylada alakalı şeyler bunlar benim saçlarım işlemlere dayanıklı kolay kolay birsey olmaz ondan birsey yaptırırken rahatım en kötü kestiririm saçımı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…