- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
- Konu Sahibi Aylakkadin
-
Ya evet mavi yapıyordum..bir ay sonra Tekrar sarı oluyordu saçlarBen renkli yaptığımda mavi, mor, pembe gibi 2 haftada 1 cila, boya yapmadan dayanmıyorkeşke benimkilerde akmasa gerçi şuan renkli kullanmıyorum ama
Kiymaz ınşaallah aminnnnKorkudan bdv ye konu acmadim. Sen bana kiyma ama birazdan mune sana kiyacak. Neyseki onerileri aldin
Keratin kullan canım bide hindistan cevizi yağı sür saçına haftada bı defa.Bende sari kullaniyorum. Sac bolumunede yazmistim ama kimse cevap vermedi. Biraz yipranma var bide saclarim cok kalinlasti evde kesmekten ne yapabilirim acaba bana da bi el atin banyo yapip sac taramak istemiyorum. Dogal yolla kurumasi 1 gunu aliyor oyle menem bisey oldu
Ne marka alayim bi tane keratin maske aldim ama sanirim pek ise yaramadi. Birde hindistancevizi yagini hamileyken karnima surdum ama saca kullanmadim eritip mi kullanmaliyimKeratin kullan canım bide hindistan cevizi yağı sür saçına haftada bı defa.
Zamanla düzeliyor. Yumuşacık oluyor saçların.
Keratin çok iyi geliyor.
Saçı yıpratıyoruz ya protein vs saçta azalıyor.
Sakın çok para verme yok şunu yok bunu al deyip aklını karistiracaklar gittiğinde.
Keratini saçımıza.surunce kuaför fonliyor ya biz yapınca kötü olmaz mıKeratin kullan canım bide hindistan cevizi yağı sür saçına haftada bı defa.
Zamanla düzeliyor. Yumuşacık oluyor saçların.
Keratin çok iyi geliyor.
Saçı yıpratıyoruz ya protein vs saçta azalıyor.
Sakın çok para verme yok şunu yok bunu al deyip aklını karistiracaklar gittiğinde.
Manic akınca daha da iğrençlesiyorYok yok manic oanucle boyadım
Ablaaaa bana da bi el atar misin sende sari saclisin. Bakim olarak ne kullaniyorsun. Hic esneme yipranma vs var mi sacindaSaçınız nasıl oldu hiç gözümde canlanmadı o yüzden tavsiye veremicembende karantinanın 2. Günü kahlül kestim neyse ki güzel oldu
Belli yerlerde var ama ben saç botoksu (keratin botoks) ve ona göre şampuan ve maskesini kullanıyorum fena değil durumu yıkayıp kurutunca düz düz duruyor seviyorum zaten karantina bittin kısacık kestiricemAblaaaa bana da bi el atar misin sende sari saclisin. Bakim olarak ne kullaniyorsun. Hic esneme yipranma vs var mi sacinda
Marka verirsen sevinirim ablacim deneme yanilma yapmak istemiyorum hic herkes ayri bir keratin markasi oneriyor. Bende kisa sac seviyorum ama pek yakistigini soyleyemem birde hayatimda soyleeee uzun sacim olmadi bakim yapip uzatmak istiyorumBelli yerlerde var ama ben saç botoksu (keratin botoks) ve ona göre şampuan ve maskesini kullanıyorum fena değil durumu yıkayıp kurutunca düz düz duruyor seviyorum zaten karantina bittin kısacık kestiricem
Evet onu görüyorum.Manic akınca daha da iğrençlesiyorbende maviye boyamıştım ordan biliyorum aktıkça renk renk değişti yeşil bile oldu renkli saça tövbeliyim artık her yikamada akıyor zaten suyun renginden görürsünüz siz bu sureci hizlandirin dahada çabuk aksın
Ya bi resim mi atsaydin konuya sanki daha iyi olurduEvet onu görüyorum.
Saçınız nasıl oldu hiç gözümde canlanmadı o yüzden tavsiye veremicembende karantinanın 2. Günü kahlül kestim neyse ki güzel oldu
Saçınız nasıl oldu hiç gözümde canlanmadı o yüzden tavsiye veremicembende karantinanın 2. Günü kahlül kestim neyse ki güzel oldu
Ben şu an hamileyim kullanıyorum.Ne marka alayim bi tane keratin maske aldim ama sanirim pek ise yaramadi. Birde hindistancevizi yagini hamileyken karnima surdum ama saca kullanmadim eritip mi kullanmaliyim
Benim kullandığım saç kremi gibiydi.Keratini saçımıza.surunce kuaför fonliyor ya biz yapınca kötü olmaz mı
Saclarim o kadar cok ve kuru ki kavanozun hepsini yer eminim :) keratinli spreyleri de dustan sonra kullaniyorum ama bi sonuc alamadim soyle hizli toparlayan iyi bisey olsa cok sevinirdim sanirim oyle mucizevi bi urun yokBen şu an hamileyim kullanıyorum.
Eritmekle ugrasma zaten elinde hemen sıvı oluyor.
Eline al biraz saçının dibinden ucuna kadar yedir. Az gelirse biraz daha al eline.
Saç zaten göreceksin ihtiyacı olanı nasıl emiyor.
Valla keratini kuaförden almıştım uzun gri sıkmalı bı siseydi. Şu an kullanmıyorum olsaydı atardım fotosunu.
Boşu boşuna para verme.Saclarim o kadar cok ve kuru ki kavanozun hepsini yer eminim :) keratinli spreyleri de dustan sonra kullaniyorum ama bi sonuc alamadim soyle hizli toparlayan iyi bisey olsa cok sevinirdim sanirim oyle mucizevi bi urun yok
2 yerde yaptırdım 2side iyiydi farklı markalardı kuaförün biraz iyi olacak biraz paraya kıyacaksın yoksa olmuyor iyi kuaförlerde kampanya takip etMarka verirsen sevinirim ablacim deneme yanilma yapmak istemiyorum hic herkes ayri bir keratin markasi oneriyor. Bende kisa sac seviyorum ama pek yakistigini soyleyemem birde hayatimda soyleeee uzun sacim olmadi bakim yapip uzatmak istiyorum
Saçinız sarı belli yerleri mor mu bunu mu anlamalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?