Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım (özellikle bu isten anlayanlar)

Benim saclarimda cok dayanikli sasiriyorum hatta bazen bu kadar dayanikli olmasina. Deneyecegim abla tesekkur ederim iyisi olsun pahali olsun hic sorun degil

Benimde sacım turuncu oldu ya.. Ne yapsam bilemedim.. Boyamadan önce bir mor sampuan alayım belki renk gzğellesir küllü olur dedm deneyeceğim gelmesini bekliyorum bana da akıl veren olsaa keske
Mor sampuan her renge olmuyor maalesef platin ve gri saclara iyi oluyor ama oyle cok turuncu saclari duzeltecegini hic sanmiyorum

Bu arada hamileyken boyuyo musun saclarini
Hayır.. Daha hiç boyamadm.. İlk kez boyayacaktm mor sampuan aldım onu deneyim öyle duruma göre boyarım dedim
Kendi Doktorum sıkıntı yok ddi ve Dr banu çiftçi nin tüm canlı yayınlarına katılıyorum su karantina günlerinde o da bizzat söyledi boyatmak sıkıntı olmaz dedi..

Yinede amonyaksiz olan boyalardan kullansan iyi olur. Benim icime hic sinmedi boyamadim hamileliklerimde hem saclarimda dinlenmis oldu

Zamanında saçını gökkuşağı gibi boyamış biri olarak tavsiye edeceğim tek şey akmasını beklemek. Zira üstüne boya sürdüğünde saçının hangi tepkiyi vereceğini, ortaya nasıl bir sonuç çıkacağını bilemeyiz. Kumral boyayınca saçı yeşillenende var, başka bir renge boyayınca turunculaşan da. Mesela benimki güzeeell bir ombre iken kendi depresyonumdan ötürü saçımı boyadığım için turuncumsu bir renk. Bence sadece çörek otu yapıyla bakım yap, o hem saçı besliyor, hemde yıpranmayı azaltıyor. Kuaförler bi açılsın, o zamana kadar akar gider sende gidip bakımını yaptırırsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
iki rengi karistirip boyamaniz lazim.
mesela 3.4 kullaniyorsaniz 3 ve 3.4 karistirmaniz lazim once acik kalan yerlere surup bekletip sonra diger taraflara surmeniz lazim
yoksa acik olan taraflarla koyu olan taraflarda yine renk farki olur.
beyaz sacli olanlarin beyazlarindada iki renk olusmasin diye boyle yapiyorlardi bizim zamanimizda.
dip boya mantigi dusunun

Yinede amonyaksiz olan boyalardan kullansan iyi olur. Benim icime hic sinmedi boyamadim hamileliklerimde hem saclarimda dinlenmis oldu
Diplerine sürmeyi düşünmüyorum ucşarındaki turunculuklara süreyim diyorum. Ama ona bile karar veremedim. Evet amonyaksız sürerim uca bile sürsem
Çok teşekkür ederim

Patlıcanlı moru. İlk başta baya koyu görünse de ki açık renk sacta aşırı koyu olmayabilir. Zamanla aktıkça rengi açılıyor ve güzelleşiyor. Ben genelde siyaha boyarim. Siyah isyemeyimce patlıcan moru yaparım.siyahin üstünde bile kendini belli edyor özellikle güneşte falan şahane kızıl kızıl mi desem mor mor mu desem pırıl pırıl parlıyor

Başka bişey için araştırırken dün bi yorumda aynı sizin sorununuzu yaşayan biri tatlıbademyağı kullandıgını anlatmış. Saçı besleme özelliği var zaten. Kullananlar saçı yumuşacık yaptıgını söylüyorlar bende denemeyi düşünüyorum bi dısarı çıksam alıp kullanmaya başlıycam. Belki derdinize çare olur.denemekte fayda var sonucta bi zararı yok

Konu taşındı ve işlem yapıldı çünkü kurallar böyle:))
Tavsiye edildi mi bilmiyorum ama saçları şimdilik boyamasanız da saç bandı kullansanız? Yeni boyadınız sanırım, tekrar boyarsanız saçlar yanabilir yıpranıp dökülebilir, bir süre bu şekilde kalsa kamufle etseniz olmaz mı?
Ben sık sık saç boyamam, hele şu sıra koronadan dolayı iyice saldım beyazlar fışkırdı:))) saç bandıyla kapatıyorum hem güzel de duruyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…