- 20 Ocak 2019
- 2.998
- 2.689
- 133
- 34
- Konu Sahibi Aylakkadin
-
Benim saclarimda cok dayanikli sasiriyorum hatta bazen bu kadar dayanikli olmasina. Deneyecegim abla tesekkur ederim iyisi olsun pahali olsun hic sorun degil2 yerde yaptırdım 2side iyiydi farklı markalardı kuaförün biraz iyi olacak biraz paraya kıyacaksın yoksa olmuyor iyi kuaförlerde kampanya takip etama diyorum saçın yapısıylada alakalı şeyler bunlar benim saçlarım işlemlere dayanıklı kolay kolay birsey olmaz ondan birsey yaptırırken rahatım en kötü kestiririm saçımı diyorum
Mor sampuan her renge olmuyor maalesef platin ve gri saclara iyi oluyor ama oyle cok turuncu saclari duzeltecegini hic sanmiyorumBenimde sacım turuncu oldu ya.. Ne yapsam bilemedim.. Boyamadan önce bir mor sampuan alayım belki renk gzğellesir küllü olur dedm deneyeceğim gelmesini bekliyorum bana da akıl veren olsaa keske
Bu arada hamileyken boyuyo musun saclariniBenimde sacım turuncu oldu ya.. Ne yapsam bilemedim.. Boyamadan önce bir mor sampuan alayım belki renk gzğellesir küllü olur dedm deneyeceğim gelmesini bekliyorum bana da akıl veren olsaa keske
Hayır.. Daha hiç boyamadm.. İlk kez boyayacaktm mor sampuan aldım onu deneyim öyle duruma göre boyarım dedimBu arada hamileyken boyuyo musun saclarini
Yinede amonyaksiz olan boyalardan kullansan iyi olur. Benim icime hic sinmedi boyamadim hamileliklerimde hem saclarimda dinlenmis olduHayır.. Daha hiç boyamadm.. İlk kez boyayacaktm mor sampuan aldım onu deneyim öyle duruma göre boyarım dedim
Kendi Doktorum sıkıntı yok ddi ve Dr banu çiftçi nin tüm canlı yayınlarına katılıyorum su karantina günlerinde o da bizzat söyledi boyatmak sıkıntı olmaz dedi..
Diplerine sürmeyi düşünmüyorum ucşarındaki turunculuklara süreyim diyorum. Ama ona bile karar veremedim. Evet amonyaksız sürerim uca bile sürsemYinede amonyaksiz olan boyalardan kullansan iyi olur. Benim icime hic sinmedi boyamadim hamileliklerimde hem saclarimda dinlenmis oldu
SahaneymisBenim kullandığım saç kremi gibiydi.
Saçımı yıkayıp sürüyordum. Diplerine hariç. Biraz bekletiyordum.
Sonra durulama.
İlk kullandım sertti saçlarım 3 -4 kullanımdan sonra başlamıştı saçlarım yumuşamaya.
Yok birazı doğal birazı mor ve vefakâr aklarım oldukları yerde :)))Saçinız sarı belli yerleri mor mu bunu mu anlamalıyım
Başka bişey için araştırırken dün bi yorumda aynı sizin sorununuzu yaşayan biri tatlıbademyağı kullandıgını anlatmış. Saçı besleme özelliği var zaten. Kullananlar saçı yumuşacık yaptıgını söylüyorlar bende denemeyi düşünüyorum bi dısarı çıksam alıp kullanmaya başlıycam. Belki derdinize çare olur.denemekte fayda var sonucta bi zararı yokBende sari kullaniyorum. Sac bolumunede yazmistim ama kimse cevap vermedi. Biraz yipranma var bide saclarim cok kalinlasti evde kesmekten ne yapabilirim acaba bana da bi el atin banyo yapip sac taramak istemiyorum. Dogal yolla kurumasi 1 gunu aliyor oyle menem bisey oldu
Konu taşındı ve işlem yapıldı çünkü kurallar böyle:))Kizlar bir derdim var. Bu mudur demeyin bu.
Daha öncelerde mor sac diye konu açtım.
Korona etkisi mi nedir tuttum kendim yaptim. Saçlarım rofleydi. Sacim mor olmadı bildiğiniz koyun poposu boyanırdı ya iste öyle oldu. Su an evdeyim lakin bu sac kamera ile iş yapmam gerekiyor ve sürekli belli oluyor. Her gören saçın sahane olmuş diyor yüzünde muzur bir gülücükle. Toplasam da orda görünüyor:)
Sizden ricam var mıdır saçımı çok koyulastirmadan bunu kapacak birsey. Saçım orta kumral.
Dipnot: tavsiyem sakin bunalıp saçını mahvetmeyin..Ben yaptim hiç iyi olmuyor.
Mune Vallahi sıkıntıdayım. Yoksa buraya açmazdım konuyu. Çok rezil bir haldeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?