Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım toplu dolaşmaktan bıktım !! Saça doğal şekil verme

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Benim de dalgalarım kötü duruyor, köpük çoğu zaman işe yarıyor bende. Tavsiye ederim.

hangi köpüğü kullanıyosun canım? bir de köpüğü nasıl kullanacağımızı bilmiyorum yani duştan çıkınca saçımızı tarayıp mı koyacağız ıslakken mi koyacağız nasıl daha güzel duruyor

köpüğü nasıl uyguladığından biraz bahseder misin canım bir de hangi köpük? ısırganotunu denersen sonuçlarını bizimle paylaş lütfen

canım ısırganı kaynamış suya atacağız sonra soğutup süzüp hemen uygulayacak mıyız yoksa beklemesi mi gerekiyor? ve bekleyecekse nerde beklesin

canım ısırganı kaynamış suya atacağız sonra soğutup süzüp hemen uygulayacak mıyız yoksa beklemesi mi gerekiyor? ve bekleyecekse nerde beklesin

15-20 dk en az bekle canım, ben soğuyana kadar öyle bekletiyorum french presste sonra soğuduğunda süzüyorum. Acelen varsa en az 15-20 dakika beklet ve süzdür başka kaba al soğur... Koyu yeşil renginin iyice çıkması lazım suya. Hemencecik süzdürme, sen onu banyodan 1 saat önce yap, zaten kenarda içindeki ısırganla soğuyor, ben içindeki ısırganla soğumaya bırakıyorum, zaten kaynatmadığımız için kötü bir madde çıkmaz, sonra süzüyorum. Ben öyle yapıyorum, ilk 15-20 dakika ağzı kapaklı mutlaka demlensin gerisi ister içinde beklet ister süzüp al, soğut kafana göre, zamanına göre... Kolay gelsin ...

tamam canım çok sağol :) bunu her banyodan sonra uygulayalım mı haftada 1 yapsak yeterli mi

Ben her banyodan sonra uyguluyorum çünkü saçıma verdiği ferahlık hissi, uzun süre yağlandırmaması saçımı çok kolay taranır hale getirmesi (kremsiz) çok iyi hissettiriyor ve saç kalitesini arttırınca sen de her yıkamada yapmak istiyorsun. Bence önce her yıkamada yap ki ben aylar oldu iki günde bir bazen üç günde bir saçımı yıkıyorum ama her yıkadığımda yapıyorum. Kolay yöntem şu: Aynı ölçüden bol bol yap soğuyunca büyükçe bir iki şişeye doldur yani bir hafta gider bu tonik sana. Hatta bazı bayanlar fısfıslı şişe almışlar içine doldurup dışarda saçlarını kötü hissetseler de sıkıyorlar saçlarına, çünkü biliyorsun durulanmadan uygulanan bir bakım o yüzden ISIRGAN TONİĞİ DENİYOR,dışardan direkt uygulanabildiği için.

Bir de deneyenler var mı diye soranlar var, arkadaşlar benim saçım çok işlem görmüş bir saç sarı, balyajlı, kuruyan bir saç beni düzelttiyse sizi ne iyi yapar düşünün bir de ilgili başlığı bulayım oraya bakın başlık sahibi kız çok memnun kalmış ve birçok kişi de... Yanlış uygulama yapanlar saçımı sertleştirdi diyor ama yok öyle birşey...

balıksırtı örgü örmeyi beceremiyorum ki

Balık sırtı örmekle saç düzelmez. Sadece yıkadıktan sonra içindeki nemi koruyorsunuz ama bu da saç dibi falan ıslak kaldığından sinüzit boyun ağrısı sebebi, aşırı migran ağrısı yaptığı da söyleniyor. Balıksırtını inan ben de öremiyorum, zaten tek kişi zor örersin, balıksırtı örebilen bir başkası örmeli...düzgün örmek için ...

evet tek başımıza uygulayacağımız çözümler lazım bize.. bir de canım ısırganotunu haftada 1 uygulasak yeterli mi

evet tek başımıza uygulayacağımız çözümler lazım bize.. bir de canım ısırganotunu haftada 1 uygulasak yeterli mi

Önceki cevapta yazmıştım ne kadar uyguladığımı. Haftada bir değil her yıkamada diye koyacaksın aklına ki saçım artık çok yağlanmadığı için 2-3 günde bir uyguluyorum ben yani bu da haftada ikiye denk geliyor en az....

Evet benim de açmadı, daha önce iki kez tıklayınca çıkıyordu..Dur bulurum şimdi...Ya da ısırgan ve saç yaz başlıklar çıkar....

canım araştırdım biraz bazıları içindeki ısırganla beraber kaynatıyomuş bazıları da sonradan duruluyormuş ya da taze ısırganla yapan da varmış insanın kafası karışıyor kuru ısırganı aktardan alacaz da güvenilir midir acaba bir de bazı sitelerde o yıl içinde toplandığına dikkat edin ve çiçek açmadan toplanmış olmalı filan diye yazmışlar

Haftada bir de olur da bazı kızlar çok memnun kaldıklarından yanlarında ısırgan fısfıs şişesiyle geziyorlardı...:) Hani haftada bir banyoda uygularsın ıslak saçına geri kalan zamanda da aklına geldikçe buzdolabında tuttuğun (1 hafta kalıyor) şişeden saçına sıkarsın ... Kız aklıma geldikçe, saçımı güçsüz, kuru veya yağlı hissedince sıkıyordum diyordu. Sonuçta bu özellikle de dökülme karşıtı bir toniktir ve saç gürleştiriyor...

Ben başlık sahibi kızın yaptığı gibi yaptım çünkü onda çok işe yaramıştı. Bir kere durulamıyordu o kız, ayrıca kaynatmıyordu da sadece sanki yeşil çay demler gibi demliyordu. Zaten durulayanlar çok da faydasını göremiyor. Saçı ısırganla son yıkama yaptığında saç çok kolay taranıyor, durularsan ısırganın kayganlaştırıcı onarıcı etkisi gider bence ve ben de uyguladım sonuçöçta durulamadan uyguladım. Ama durulanmayacak buna eminim, yanlış uygulama yapanlar sonuç alamamışlar.... Bu arada taze ısırgan şart değil, ayrıca sen taze ısırgan elledin mi :))) Uğraşamazsın elini yüzünü yakar, en güzeli kuru ısırgan, taze yapanlar bahçesinde bedavadan bulanlar işte..:)) Topiği yapan kız bir kere yaş kullandım gerisini hep kuru kullandım diyordu...Başlığın hepsini oku bence ve başlık sahibi kızın yaptıklarına odaklan...

Son düzenleme:

tamam canım o başlığı baştan aşağı okuyum o zaman.. bir de sular yeşil yeşil akıyormuş havludan leke gidiyor mu :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…