Benim de dalgalarım kötü duruyor, köpük çoğu zaman işe yarıyor bende. Tavsiye ederim.
Benim de saclarim ince telli ve yağlı kopukleyip kurutuyorum en azından biraz hacim kazandırıyor yagmur yersem dalgalı sac oluyorısırgan otu dikkatimi çekti ben de uygulayacagım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
özellikle balık sırtı örmeni tavsiye ederim.
çok teşekkür ederim evdeki şampuanlar da bitti zaten dediklerine bi göz atıyım yarın da ısırgan alırım inşallah işe yarar :)
ısırganı denerseniz lütfen yorumlarınızı yazın biz de faydalanalım
Canım yağlı bakımlar zararlı ve zamanında ben de kullandım dipleri tıkıyor, uca sürersen de arındırmak için çok şampuanlıyorsun kısaca yumuşatmak dışında hiçbir etkisi yok, aksine dökücü ve ağırlaştırıcı etkileri var. Iısrgan, Tarçın suyu, sinameki suyu kürleriyle doğal bal ve doğal tortulu sirke kürlerini yani su bazlı kürleri banyoda son durulama olarak kullanmanı dibine ve ucuna sürmeni bol bol yedirmeni öneririm. Dermatologlar da yağlı kürleri, kremleri ve kremli şampuanları önermiyor saç döken ve saç dibini tıkayan etkileri nedeniyle. İlk başta yumuşatır yağlı bakımlar ama dökülme nedenidir aslında.
Badem bir de soğuk pres olacak, saçın uzunsa o küçücük şişe yetmeyecek, acılaşmamış olması lazım falan, saçtan arındırması ayrı sorun...Su bazlı bakımları öneririm...dermatologlar da bu yönde öneriyorlar çünkü...
canım ısırganı kaynamış suya atacağız sonra soğutup süzüp hemen uygulayacak mıyız yoksa beklemesi mi gerekiyor? ve bekleyecekse nerde beklesin
15-20 dk en az bekle canım, ben soğuyana kadar öyle bekletiyorum french presste sonra soğuduğunda süzüyorum. Acelen varsa en az 15-20 dakika beklet ve süzdür başka kaba al soğur... Koyu yeşil renginin iyice çıkması lazım suya. Hemencecik süzdürme, sen onu banyodan 1 saat önce yap, zaten kenarda içindeki ısırganla soğuyor, ben içindeki ısırganla soğumaya bırakıyorum, zaten kaynatmadığımız için kötü bir madde çıkmaz, sonra süzüyorum. Ben öyle yapıyorum, ilk 15-20 dakika ağzı kapaklı mutlaka demlensin gerisi ister içinde beklet ister süzüp al, soğut kafana göre, zamanına göre... Kolay gelsin ...
köpüğü nasıl uyguladığından biraz bahseder misin canım bir de hangi köpük? ısırganotunu denersen sonuçlarını bizimle paylaş lütfen
balıksırtı örgü örmeyi beceremiyorum ki
Balık sırtı örmekle saç düzelmez. Sadece yıkadıktan sonra içindeki nemi koruyorsunuz ama bu da saç dibi falan ıslak kaldığından sinüzit boyun ağrısı sebebi, aşırı migran ağrısı yaptığı da söyleniyor. Balıksırtını inan ben de öremiyorum, zaten tek kişi zor örersin, balıksırtı örebilen bir başkası örmeli...düzgün örmek için ...
evet tek başımıza uygulayacağımız çözümler lazım bize.. bir de canım ısırganotunu haftada 1 uygulasak yeterli mi
Evet benim de açmadı, daha önce iki kez tıklayınca çıkıyordu..Dur bulurum şimdi...Ya da ısırgan ve saç yaz başlıklar çıkar....
Önceki cevapta yazmıştım ne kadar uyguladığımı. Haftada bir değil her yıkamada diye koyacaksın aklına ki saçım artık çok yağlanmadığı için 2-3 günde bir uyguluyorum ben yani bu da haftada ikiye denk geliyor en az....
canım araştırdım biraz bazıları içindeki ısırganla beraber kaynatıyomuş bazıları da sonradan duruluyormuş ya da taze ısırganla yapan da varmış insanın kafası karışıyorkuru ısırganı aktardan alacaz da güvenilir midir acaba bir de bazı sitelerde o yıl içinde toplandığına dikkat edin ve çiçek açmadan toplanmış olmalı filan diye yazmışlar
Ben başlık sahibi kızın yaptığı gibi yaptım çünkü onda çok işe yaramıştı. Bir kere durulamıyordu o kız, ayrıca kaynatmıyordu da sadece sanki yeşil çay demler gibi demliyordu. Zaten durulayanlar çok da faydasını göremiyor. Saçı ısırganla son yıkama yaptığında saç çok kolay taranıyor, durularsan ısırganın kayganlaştırıcı onarıcı etkisi gider bence ve ben de uyguladım sonuçöçta durulamadan uyguladım. Ama durulanmayacak buna eminim, yanlış uygulama yapanlar sonuç alamamışlar.... Bu arada taze ısırgan şart değil, ayrıca sen taze ısırgan elledin mi :))) Uğraşamazsın elini yüzünü yakar, en güzeli kuru ısırgan, taze yapanlar bahçesinde bedavadan bulanlar işte..:)) Topiği yapan kız bir kere yaş kullandım gerisini hep kuru kullandım diyordu...Başlığın hepsini oku bence ve başlık sahibi kızın yaptıklarına odaklan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?