- 27 Ağustos 2014
- 70
- 44
- 88
- 29
canım çok az kullanılacakmış. örneğin saçını 4e böleceksin ve her tutamına bir damla bebeyağını yedireceksin. fazla olursa yağlı görünür tabiBebe yağı çok yağlı bişey adı üstünde yağ sonuçtaBenim saçlarımda çok yağlı sizce kullanmalımıyım
bilmiyorumki otacının argan yağını kullanıp beğenenler varmış fakat içinde başka şeylerde var heraldiargan yağı çok faydalı diyolar ama doğalını bulmak lazım hangi markalar iyidir acaba
bilmiyorumki otacının argan yağını kullanıp beğenenler varmış fakat içinde başka şeylerde var heraldiargan yağı çok faydalı diyolar ama doğalını bulmak lazım hangi markalar iyidir acaba
Isirganotunu uyguladiniz miköpüğü nasıl uyguladığından biraz bahseder misin canım bir de hangi köpük? ısırganotunu denersen sonuçlarını bizimle paylaş lütfen
Selam cani beni mnasilsin saclarin nasil :) yeni bir seyler uyguladin mi guzel saclarina uzadilar miCanım benim çok teşekkür ederim :) tamam canım paylaşırım tabiki yaz bitsinde o zaman daha fazla şey yaparım sanada soylerim yazın hiç uğraşamıyorm çünkü :) bide arada maden suyuyla da durulayabilirsin saçını şimdi aklıma geldi içindeki minareller saçlar için çok iyi geliyo :) şampuanınada 1 kapak çam terebentin atabilirsin aklıma geldikçe soylerim :)
olabilir canim Çoktandır yapmiyorum alistirmaya calisiyim ben deHmm belki de ondandir benim saclarim da çok kalın telli değil ama hep böyle kullandığım için alıştı galiba artık saclarim :)
merhaba arkadaşlar saçlarım yağlı , ince telli ve dökülüyor. dove saç dökülmesi için olan şampuan kullanıyorum. saçıma başka da hiçbir şey kullanmıyorum. forumun geneline baktığımda hep yağlı bakımlar görüyorum. ancak yağlı saçlara bir de yağlı bakım yapıldığında gözenekler tıkanıp ters tepiyomuş. ben de saçımı açarak dolaşmak istiyorum. ancak saçım hiçbir ürün kullanmadan çok şekilsiz duruyor. düzleştirici kullanmak da istemiyorum çünkü zaten saçım az bir de düzleştiriciyle yıpratmak istemiyorum. BENİM DURUMUMDA OLUP SAÇLARINA DOĞAL ŞEKİL VEREBİLEN , SAÇLARINI YIPRATMADAN BİR BAKIM RUTİNİ TUTTURABİLMİŞ OLANLAR VAR MIDIR? LÜTFEN YARDIMCI OLUN ÇÜNKÜ ARTIK BEN DE SAÇLARIMI SEVMEK İSTİYORUM...
canim cam terebenti sac dokulmesine iyi geliyor diye okudum ama sscima zararli olmasindan korkuyorum zaten cok dökülüyorSaçın yağşıysa çam terebentin kullan
canim cam terebenti sac dokulmesine iyi geliyor diye okudum ama sscima zararli olmasindan korkuyorum zaten cok dökülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?