Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım toplu dolaşmaktan bıktım !! Saça doğal şekil verme

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Bebe yağı çok yağlı bişey adı üstünde yağ sonuçta Benim saçlarımda çok yağlı sizce kullanmalımıyım

Bebe yağı çok yağlı bişey adı üstünde yağ sonuçta Benim saçlarımda çok yağlı sizce kullanmalımıyım
canım çok az kullanılacakmış. örneğin saçını 4e böleceksin ve her tutamına bir damla bebeyağını yedireceksin. fazla olursa yağlı görünür tabi

bu arada denedim ben yine aynı saç kabarık şekilsiz uygulayanlar nasıl uyguladıklarını anlatabilirler mi

bide bu bebe yağı yerine normal argan yağı veya herhangi bir yağ sürsek daha faydalı olmaz mı ?

argan yağı çok faydalı diyolar ama doğalını bulmak lazım hangi markalar iyidir acaba

Selam cani beni mnasilsin saclarin nasil :) yeni bir seyler uyguladin mi guzel saclarina uzadilar mi

Ben banyodan çıktıktan sonra saçlarımi ikiye ayırıp alttan topluyorum sonra da elimle kiviriyorum kuruyunca doğal dalgalı oluyor yaklaşık 4 senedir hep böyle kullanırım saçlarımi :)

Hmm belki de ondandir benim saclarim da çok kalın telli değil ama hep böyle kullandığım için alıştı galiba artık saclarim :)

Saçın yağşıysa çam terebentin kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…