tamam canım o başlığı baştan aşağı okuyum o zaman.. bir de sular yeşil yeşil akıyormuş havludan leke gidiyor mu :))))
Eveeet gidiyooor, :))) Ne o gitmese yapmayacak mısın:)) Ona göre eski havlu kullanırsın ama bende hiçbirşeyde leke bırakmıyordu olsa saçım yeşil kalırdı açık sarı saçlarım yahu daha ötesi yok :)))
:))) sağol canım benim en kısa zamanda uygulamaya çalışacağım :)
Bu kadar yazmaya uygula artık, ben de uygulayacaksın birazdan sandım öyle yazdın kiBenden bu kadar kardeşim, artık o sayfadan da bakarsın, kolay gelsin...
ahahah en yakın zamanda dediysem 1 ay sonra değil tabiki de 1 hafta içinde yapmış olurum. verdiğin bilgiler için çok çok teşekkürler her şey gönlünce olsun :))
bir de saçlarını ısıya maruz bırakmadan ısıdan koruyucu kullanıp faydasını gören var mıdır ??
ıslakken örüyorlar genelde ama yine de nemli kalsın hafif kurut derim ben boyun fıtığına risk koymayalım :)ıslakken mi örüyorsun? ve tek örgü mü? balıksırtı mı örmek lazım ve krem jöle filan sürüyor musun? saçların da maşallah çok güzelmiş :)
duşta kullandığın nemlendirici nedir canım?saçları olabildiğince nemlendirmek lazım kuru saçı ıslakken tara yada ör farkeymiyo açtığında kabarıyo şekil almıyo şekilsiz kalıyo ne kadar sıvı saç kremi köpük kullansanda ağırlaşıyo mutlaka nemlendiricis ürmek lazım ben duştadurulanan nemlendiriciyi fazla yıkamıyorum kendi halinde kuruyunca hiç kabarmıyo istediğim şekili alıyo
şuan saçlarımı nemliyken burgu yaptım topuz şeklinde topladım bakalım sonuç ne olacak(
duşta kullandığın nemlendirici nedir canım?
maşallaah canım yaa ne güzel saçların varr :)) nemliyken mi burgu yaptın bir de krem filan kullandın mı çok güzel olmuş. keşke benim de saçlarım böyle uzasaBende o şekilde yapmıştım ama yine idare ederdi yani güzel durmuştu. Bide pipetle sarmıştım saçımı iyice bonus olmştm :) bak burgu yaptığım zamanki resmimi ekliyim. Bu açtıktan 5 6 saat sonraki hali baya bi bozulmuştu yani:)Eki Görüntüle 1216630
durulanıyor banyodan sonra değil mifrizz ease dream curls en son kullandığım buydu ben beğendim normalde saçlarım dalgalı ama kabarık ve şekilsiz oluyo nemlendirici sürünce çok hoş dalgaları oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?