Teşekkür ederim canım :) çok ıslakken değil hafif kuruyunca argan yağı sürüyorum ben hep, sürdüm 5 6 tane burgu yaptım sonra topuz halinde topladım onları açtığımda böyle oldu. krem olarak duşta bakım kremi kullanıyorum bitek canım o kadar. bu halinden dahada uzamıştı ama artık kısa ensemde dün kestirdimmaşallaah canım yaa ne güzel saçların varr :)) nemliyken mi burgu yaptın bir de krem filan kullandın mı çok güzel olmuş. keşke benim de saçlarım böyle uzasa
saçım yağlı diye yağlı bakımlar yapamıyorum ben canım ama argan yağını baya övüyolar ben de kullansam nasıl olur acaba? aa niye kestirdin ki canım bakımı mı zordu ? ensendeyken nasıl şekil vermeyi düşünüyosun? kökü sende zaten sağlıkla uzasın şekerim:)Teşekkür ederim canım :) çok ıslakken değil hafif kuruyunca argan yağı sürüyorum ben hep, sürdüm 5 6 tane burgu yaptım sonra topuz halinde topladım onları açtığımda böyle oldu. krem olarak duşta bakım kremi kullanıyorum bitek canım o kadar. bu halinden dahada uzamıştı ama artık kısa ensemde dün kestirdim
Canım ben argan yağından çok memnunum yağlı bırakmıyo saçı parlaklık veriyo besliyo sadece benim saçım yağlı değildir ama saçı yağlı olan arkadaşm kullanıyo yağlandırmıyo tavsiye ederim sana nashi argan yağı kullanıyorm ben bi incelersn istersen :) ya ben saçımı 4 5 yıldır mafetmiştim düzleştiriciler boya vs derken çok yıprandı yandı saçım 6 ay once falan düzleştiriciyi bıraktım ama düzelmedi yanık olduğu için bende dedim kestiriyim sağlıklı uzasın :) arkalar kısa onler uzun model var ya o şekil yaptım daha yeni kestirdiğim için nasıl şekil verceğimi bilmiyorum şuan fönlü bakalm yıkayınca köpük falan idare edicem :) kök bende uzasında sağlıklı uzasın canım valla başka bişey istemiyormsaçım yağlı diye yağlı bakımlar yapamıyorum ben canım ama argan yağını baya övüyolar ben de kullansam nasıl olur acaba? aa niye kestirdin ki canım bakımı mı zordu ? ensendeyken nasıl şekil vermeyi düşünüyosun? kökü sende zaten sağlıkla uzasın şekerim:)
mutlaka inceleyeceğim canım :) yeni güzel saçlarına verdiğin şekilleri benimle paylaşırsan çok sevinirim çünkü belli ki anlıyosun bu işlerden ve maşallah saçların çok güzel :) sağlıkla uzat canımmCanım ben argan yağından çok memnunum yağlı bırakmıyo saçı parlaklık veriyo besliyo sadece benim saçım yağlı değildir ama saçı yağlı olan arkadaşm kullanıyo yağlandırmıyo tavsiye ederim sana nashi argan yağı kullanıyorm ben bi incelersn istersen :) ya ben saçımı 4 5 yıldır mafetmiştim düzleştiriciler boya vs derken çok yıprandı yandı saçım 6 ay once falan düzleştiriciyi bıraktım ama düzelmedi yanık olduğu için bende dedim kestiriyim sağlıklı uzasın :) arkalar kısa onler uzun model var ya o şekil yaptım daha yeni kestirdiğim için nasıl şekil verceğimi bilmiyorum şuan fönlü bakalm yıkayınca köpük falan idare edicem :) kök bende uzasında sağlıklı uzasın canım valla başka bişey istemiyorm
Çok teşekkür ederim canım benim eminim seninde saçların çok güzeldir :) paylaşırım tabiki bi alışıyımda bişeyler yapmaya başlayınca sanada haber veririm :) :*mutlaka inceleyeceğim canımyeni güzel saçlarına verdiğin şekilleri benimle paylaşırsan çok sevinirim çünkü belli ki anlıyosun bu işlerden ve maşallah saçların çok güzel sağlıkla uzat canımm
haber ver canım mutlaka çok sevinirim :) ah ah hiç sorma uzun saç en büyük hayalim ama saçlarım uzadıkça inceliyo uçları ben de hiç uzatamıyorum.saçlarım omuzlarımda açık kullanamıyorum hiç şekilsiz duruyor fön aslında bana çok yakışıyor ama zaten saçlarım ince dökülüyor bir de fönle daha da yıpransın dökülsün istemiyorumÇok teşekkür ederim canım benim eminim seninde saçların çok güzeldirpaylaşırım tabiki bi alışıyımda bişeyler yapmaya başlayınca sanada haber veririm :*
Canım ben yıllarca saçlarımla uğraştım. bakımlar yağlar kürler. bazen kürlerde dolayı kafam iğrenç koktu evden çıkamadım :) baya uğraştım ama bunlarla uğraşırken vazgeçemediğim bişey vardı o da düzleştirici. saçlarımın yapısını bozdum onunla normalde dalgalı olan saçlarım abuk subuk oldu yandı kurudu yıprandı döküldü iştehaber ver canım mutlaka çok sevinirimah ah hiç sorma uzun saç en büyük hayalim ama saçlarım uzadıkça inceliyo uçları ben de hiç uzatamıyorum.saçlarım omuzlarımda açık kullanamıyorum hiç şekilsiz duruyor fön aslında bana çok yakışıor ama zaten saçlarım ince dökülüyor bir de fönle daha da yıpransın dökülsün istemiyorum umarım bulurum bir çaresini çok istiyorum saçlarım uzasın açık dolaşıyım
şu anda ne bakım uyguluyorsun canım yazabilir misinCanım ben yıllarca saçlarımla uğraştım. bakımlar yağlar kürler. bazen kürlerde dolayı kafam iğrenç koktu evden çıkamadımbaya uğraştım ama bunlarla uğraşırken vazgeçemediğim bişey vardı o da düzleştirici. saçlarımın yapısını bozdum onunla normalde dalgalı olan saçlarım abuk subuk oldu yandı kurudu yıprandı döküldü işte inceldi benimde senin gibi ben 4 5 yıl oncesine kadar ara makas attırırdım saçlarıma o kadar gürdüki ama incelmekten bi tutam kalmıştı. en son düzleştiriciyi bıraktım internetten doğal şekillendirmeleri araştırdım. saçlarımın uçlarınıda 2 ay da 1 cm kestirmeye başladım. bakım yağları uyguladım kürler kullandım şampuanıma çam terebentin vs koydum ama saçım yanık olduğu için düzelmiyodu pek fazla sadece geçici parlaklık verdiler. uzun saç hastasyım bende kestirmeden once saçlarım belimin 10 cm üstündeydi ama sağlıksızdı bende bundan nefret ediyorum. hiç kısa kullanmamama rağmen cesaret ettim ve kestirdim yanık kısımları gitsin diye tam ensem kapanıyo sadece o kadar kısa düşün ama şunu farkettim şuan saçlarım yumuşak parlıyor ve hiç dökülmüyo inan. bakımlarada devam ediyorum düzleştirici asla sürmicem. sağlıkla uzıcağından eminim şuan. hem inanırmısın saçlarımı yıkadım eski şeklini geri aldı dalgalı şuan tabi kısa olduğundan pek bişeye benzemiyo ama uzadıkça güzel şeklini alır. uzun yazdım biraz ama saça çok takıntılıyım bide çok uğraştığım için sanada anlatmak istedim bence sende yanık kısımlardan kurtul öncelikle canım sonrada bakıma başla emin ol düzelir saçın sadece sabır lazım işte
canım 1 tane yumurta, yarım çay bardağından biraz daha az zeytinyağı, lavanta yağı, badem yağı, yılan yağı, jojoba yağı ve hindistan cevizi yağını karıştırıyorum saç diplerime masaj yaparak sürüyorum sonra tüm saçıma uyguluyorum. dökülme varsa sarımsak da koyabilirsin ama kokusu çıkmıyoşu anda ne bakım uyguluyorsun canım yazabilir misin
evet ama fazla durulamadım bendurulanıyor banyodan sonra değil mi
sen hakediyosun canım bu güzel saçları ya maşallah güzel bakıyorsun saçlarına :) paylaştığın için çok teşekkür ederim yeni şeyler keşfedersen benimle paylaş lütfen büyük sevaba girersin :)canım 1 tane yumurta, yarım çay bardağından biraz daha az zeytinyağı, lavanta yağı, badem yağı, yılan yağı, jojoba yağı ve hindistan cevizi yağını karıştırıyorum saç diplerime masaj yaparak sürüyorum sonra tüm saçıma uyguluyorum. dökülme varsa sarımsak da koyabilirsin ama kokusu çıkmıyo40 dakika 1 saat havluya sarıp bekletiyorum sonra şampuanlıyorm 2 kere. saçlarımı hep soğuk suyla yıkarım sıcak su çok zarar veriyor. en son çıkmadan öncede son durulama suyumu sirkeli su yaparım. 1 litre suyu yarım çay bardağı sirkeyle karıştırıyorm en son bu suyu döküyorum saçıma hem sirke çok yararlı hemde yağı kolay arındırıyor. çıktıktan sonra hemen taramam çok ıslak saç taranmaz çünkü kuruda taranmaz. hafif nemliyken durulanmayan bakım kremi sıkıyorum oyle tarıyorum. sonrada argan yağı sürüyorum saçlarımın tamamına. şekil vericeksemde veriyorum bundan sonra işte. ekstra olarak bazı ürünlerde kullanıyorum serum bakım maskesi vs ama en yararlısı bu kür bence. bide hava sıcak olduğu için haftada 1 kere yapıyorum bu işlemi sıcakta yağlı kafayla 1 saat duramıyorm çünkü kışında haftada 2 kere yeterli zaten. parabensiz sülfatsız şampuan kullan bi de çok şampuanlama saçını saçın kendi yağıda çok yararlı saça. böyle canım başka şeylerde denersem söylerim sana
Canım benim çok teşekkür ederim :) tamam canım paylaşırım tabiki yaz bitsinde o zaman daha fazla şey yaparım sanada soylerim yazın hiç uğraşamıyorm çünkü :) bide arada maden suyuyla da durulayabilirsin saçını şimdi aklıma geldi içindeki minareller saçlar için çok iyi geliyo :) şampuanınada 1 kapak çam terebentin atabilirsin aklıma geldikçe soylerim :)sen hakediyosun canım bu güzel saçları ya maşallah güzel bakıyorsun saçlarınapaylaştığın için çok teşekkür ederim yeni şeyler keşfedersen benimle paylaş lütfen büyük sevaba girersin
çok sağol canım :) inşallah ben de dökülmesini durdurup sağlıkla uzatabilirim :)Canım benim çok teşekkür ederimtamam canım paylaşırım tabiki yaz bitsinde o zaman daha fazla şey yaparım sanada soylerim yazın hiç uğraşamıyorm çünkü bide arada maden suyuyla da durulayabilirsin saçını şimdi aklıma geldi içindeki minareller saçlar için çok iyi geliyo şampuanınada 1 kapak çam terebentin atabilirsin aklıma geldikçe soylerim
İnş canım haberdar et benide :)çok sağol canıminşallah ben de dökülmesini durdurup sağlıkla uzatabilirim
bebe yağını ben de burdan duydum canım dalin yeşil kapaklıyı öneriyolardı en kısa zamanda deneyeceğim işe yarıyor diyorlar. kullananlar da yardımcı olsun lütfenbenimde saçlarım dalgalı kıvırcık arası tarayınca ve saç kremi sürünce sanki düzleşiyo şekli bozuluyo doğal bir çözüm öneriniz var mı doğal kullanmak için bıktım düzleştirmektenbebe yağı varmış kullanan var mı
tamam onuda deneyelim :) bebe yağının içinde ne var kibebe yağını ben de burdan duydum canım dalin yeşil kapaklıyı öneriyolardı en kısa zamanda deneyeceğim işe yarıyor diyorlar. kullananlar da yardımcı olsun lütfen
umarım yarıcakbukleleri belirginleştiriyor diyolar inşallah işe yarar yaa saçlarımı açık kullanmak için son ümidimzaten az ve ince telli fönle yıpratmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?