Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saç kremi banyoda sürüyordum ama etkisi olmadı. Jöle gibi bir şey aldım onu sürdüm o da etki etmediSaç kremi kullanabilirsiniz.
Kizlar saclarimi yikadigimda kurutma makinesiyle ya da normal kurudugunda elektrikleniyor kabariyor. Ne yapabilirim ? Bir de cilt bakımı vs tarzında bjr şey önerir misiniz burda öyle bir başlık var mı?
Kizlar saclarimi yikadigimda kurutma makinesiyle ya da normal kurudugunda elektrikleniyor kabariyor. Ne yapabilirim ? Bir de cilt bakımı vs tarzında bjr şey önerir misiniz burda öyle bir başlık var mı?
Aksam aksam ne güldüm yaaaSen çok yanlış gelmişsin.
Burası elti çekiştirmeli, görümce saçı yolmalı, kaynanaya beddua etmeli bölüm.
Cilt bakımı ve saç mevzuları ilk soldan dönünce sağda. Kime sorsan gösterir.
Cnm loreal paris mucizevi bakım yağı alıp kullanahılırsın.Kizlar saclarimi yikadigimda kurutma makinesiyle ya da normal kurudugunda elektrikleniyor kabariyor. Ne yapabilirim ? Bir de cilt bakımı vs tarzında bjr şey önerir misiniz burda öyle bir başlık var mı?
Jole saçı kurutur. Yıkanabilir ve yıkanmayan krem kullanın. Saçınıza haftada 1 maske yapınSaç kremi banyoda sürüyordum ama etkisi olmadı. Jöle gibi bir şey aldım onu sürdüm o da etki etmedi
Yağlı saça bakamayacak kadar iğrenirim.Şmpuanını değiştir.Ya da kuaförün bilir saç tipini.Ondan fikir almalısınKizlar saclarimi yikadigimda kurutma makinesiyle ya da normal kurudugunda elektrikleniyor kabariyor. Ne yapabilirim ? Bir de cilt bakımı vs tarzında bjr şey önerir misiniz burda öyle bir başlık var mı?