Arkadaslar biotin ve cinko hapı almayi dusunuyorum ama kilo aldirirlar mi acaba birde arganrain sampuani alcam kullanan var mi yardim edin( sampuani kafama ilk surdugum andan itibaren saclarim dokuluyo yani on yili askin sure eder bu. psikolojim cok bozuldu saclarim bitti nerdeyse denemedigim sey kalmadi hicbiri ise yaramiyor:'(
Arkadaslar biotin ve cinko hapı almayi dusunuyorum ama kilo aldirirlar mi acaba birde arganrain sampuani alcam kullanan var mi yardim edin( sampuani kafama ilk surdugum andan itibaren saclarim dokuluyo yani on yili askin sure eder bu. psikolojim cok bozuldu saclarim bitti nerdeyse denemedigim sey kalmadi hicbiri ise yaramiyor:'(
Ben GNC marka biotin ve onun şampuanını kullanıyorum. Haptan cok memnun kaldım sac dokulmem azaldı ve saclarıma bir canlılık geldi, şampuanda güzel ama ertesi gun yaglandırıyor sanki sacı, o yuzden haftasonu evdeyken kullanıyorum.
Bunun dısında haftada bir kere yumurta sarısı zeytinyagı badem yagı hint yagı karısımıyla maske yapın sacınıza,
yılan yagının da cok iyi geldigini duydum ama denemeye fırsatım olmadı
sampuanınıza bepanthene ampul veya bemıks ampul kırabılırsınız..
Doktora gidip tahlil yaptırdınız mı ? Tiroide baglı olabılır.. bunlar onemli doktora da gitmenizi tavsiye ediyorum.
Bu arada kilo yapmıyor,tecrübe edildi.
Slm canim benim saclarim cok sik degildi zatwn ama hamilelikten sonra baya sokuldu halada dokuluyo isirgan otu deneyenler cok mennunlar hem dokulmesini engelliyomus hemde cogaltiyomus bende aldim kaynatip suyinu kavanoza koyucam her dus so rasi onunla yikiycam havku falan yesil oluyomus ama olsun yeeterki caresi olsun:26:
merhaba, öncelikle cok gecmis olsun
bir sac konusu daha vardi ordada önerdim demin
burayada yaziyorum, su konuya bir göz atin isterseniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=405096
sampuan olarak dogal sabunlari tercih edin, icinde kimyasal
madde olan sampuanlar saca sadece zarar veriyormus
Tesekkurler canim tavsiyen icin bakicam ona da. Dogal sabun kullaniyorum su an ama faydasiz
No poo methodundan haberin var mı?
Olmaz mi:)) onu da denedim
rica ederim, yazanlar cok faydasini görmüs umarim sizede sifa olur
Faydası olmadı yani? :)
Hayir aslinda uzun sure kullanmadim ama kullansaydim da bi faydasi olacagini sanmiyorum. saclarimi ceksem kopuyo kokleri beyaz sagliksiz olduklari cok belli iki defa kazittim kisayken iyi uzayinca dokulmeler geri geliyo her daim kiriklar ustelik duzlestirici vs de kullanmiyorum
Anlıyorum.
Annemde de saç dökülmesi vardı. Şampuan olarak Bioxcin kullandı serumuyla birlikte uzun süre.
Çok memnun şu anda.
Ne kadar zamanda faydasini gordu cunku bende kullanmistim ama yeteri kadar uzun kullanmadim sabirsizim hemen sonuc gormek istiyorum biliyorum imkansiz
Canim kullandim bende ise yariyo hergun yapin diye okumustum bu durum yildirdi beni hergun uygulayamiyorum duzenli yapamiyorum bende karanfil suyu denedim bir hafta falan hergun sacima sıktım karanfil suyunu sacimi kuruttu kepek yapti sacimda duzelmiyo da bu seferde isirgan fayda etmiyo cam terebentinde ise yariyodu o bile artik etki etmiyo
al benden de o kadarAllahın gücüne gitmesin onun verdii her şey bi imtihan bizler için ama çok üzülüyorum yaptırmadığm şey kalmadı mezoterapi dahil..alışmak istemiyorubyle yaşamaya ben de saçlarımı modelden modele sokmak istiyorum..hiç yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?