Saçlarım:(((

Benim saclarimda kurudu kepek oldu bemiks-bephanten-evigen uclusunu kullandim tam olmasa da eski haline doner gibi oldu saclarim. Kepekler gitti de deri yapim duzelmedi belki size de iyi gelir. Head & shouldersta bu konuda cok iyi bi ara kullanmistim ama dokulmeme fayda etmedigi icin biraktim. hatta sampuani biraktim

Yok canim ben Head&Shoulderstan hic memnun degilim
yillar oldu hic kullanmiyorum rahat bi 10 sene vardir o derece yanii
Saol tatlim ben kabullendim artik bu durumu omur billah bakim sart
benim kepekler kasintiya ve kanamaya kadar gidiyor yani kucuk kabuk kabuk yaralar oluyor kasiyinca..
bakim yapinca ozen gosterince tertemiz oluyor sac derim ama hizmet etmek sart

Ya benimde saçlarım çok gürdü eskiden annem saçlarımı bağlamaya çalıştığında saçlarım avuçlarından kayıyodu avucuna sığmıyodu evlendim kına gecem için platin yaptırdım saçlarımı fena yıprattı şimdi uçlarından aldırdım baya bi kısa omuzlarımda.aktardan sarımsak ve ısırgan özlü şampuan ayrıca da takviye bakıma yardımcı yağ aldım etkisini görebilir miyim acaba dökülme seviyesi hemen hemen aynı yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum başka çözüm bilen varsa bana yardımcı olabilir mi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sac kaybiniz çok fazlaysa bence mezoterapi deneyin...

Çünkü saclariniz seyreklestiginde çözüm bulmak daha zor. Mezoterapi ile sac derinize vitaminler enjekte edecekler memnun olan çok kişi tanıyorum..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

anladim.benim sacima artik hicbisey islemedigi icin bende ise yaramiyo sende yarar mi bilmiyorum corekotunu kaynatip sacina dok butun dertlerin sifasi var o kucucuk bitki de:)) belki ise yarar ha bide cekilmis olursa daha iyi olur sanirim

Hic bilmiyorum ki o kadar urun kullandim bi tanesi ise yaramadi. Yine onerebilecegim en iyisi isirgan suyudur. hergun yapamazsaniz haftada bir iki kez uygulayin insallah faydasini gorursunuz.

Pahali bi tedavi mi öğrenciyim de yuksek miktari karsilayamam

Isırganı kaynatıyomuyuz nasl yapıyoruz kullanım talimatını biliyo musunuz ?

Isırganı kaynatıyomuyuz nasl yapıyoruz kullanım talimatını biliyo musunuz ?

Evet isirgani kaynat dayanabilecegin kadar soguyunca saclarina dok durulama ben denedim gercekten ise yariyo. sacmarin kuru veya islakken dokmek farkediyo mu bilmiyorum

Canım benimde saçlarım dökülüyor demir eksikliği var bende.Bende demır hapı aldım kullanıyorum ve şunu uyguluyorum saçlarıma.(Şampuanımın içine eczaneden aldığım bepanten ampul ,bemix ampul,bevigen ampul kırıp dokuyorum.Birde 50ml badem yağının içine aynılarından koyuyorum haftada 2 kez saçlarıma uyguluyorum .Bir eczacı önermişti çok etkili ,iyi yapıyor demişti.Bende 1ay kadar oldu sayılr yenı saçlar çıktığını hissediyorum bide badem yağı saçlarımı besliyor ama tabiki tam etkili olması için 1-2 sene boyunca kullanmak gerekiyor .Ben memnunum hem şampuanımda bebek şampuanı aldım içinde kimyasal maddeler daha az diye :).İstersen bi denemeye başla ama doktora da gitmeyi unutma cnm .

Tesekkurler tavsiyen icin bende sampuanin icine o ampullerden koymak istiyorum ama artik korkuyorum sampuanlardan cesaret edemiyorum hoş farketmez sabunla da dokuluyo ama sampuan kök mök birakmiyo sacimda hani agda yaptikca kıl kökleri zayiflar erimis gibi olur ya oyle yapiyo sabunda en azindan bunu yasamiyorum. o kadar caresizim ki.bunu da not aldim deneyelim bakalim tekrar tesekkurler

Guatrınız varsa saçlarınız o yüzden de dökülür,demir eksikligide döker,doktora danışmadan ilaç kullanmayın derim benimde guatrm var ben guatr ilacı kullanıyorum yıllardır yine dökülüyor ama biraz azaldı.

Evet var ama hormon seviyelerim normal. kucuk etkisiz bisey yani

Ben yaklaşık bir yıldır arganrain şampuanı kullanıyorum. Saçlarım çok dökülüyordu bende arkadaş tavsiyesi üzerine kullanmaya başladım. duş sonrası giderde ve sabahları yastıkta tutam tutam saç kalıyordu 2 hafta gibi bir sürede kurtuldum çok şükür. Sağlık açısındanda etkili sülfat boya vs içeriğinde yok dökülmen varsa kesinlikle tavsiye ederim canım kokusuda çok güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…