Evet onu duymuştum ama gerçek argan yağını nerede bulabilirim ya da fiyatı hkkında bilgin varmı ayrıca teşekkür ederim.argan yağı kullan
DeğişebilirizzBende sabahtan beri kalınlastırmak ve yağlı yapısından kurtulmak icin bir seyler arıyorum
Kalın saçlar daha iyi şekil alıyor bence kuru saçlarda aynı şekilde.Mesela ben topladıgımda hemen yapışır falan cok rahatsız oluyorum hergün yıkamak zroundayım yağdan da dolayıDeğişebilirizzemin ol istediğin şey hiç güzel değill
Doğru söylüyosun ama hepsininde zorlukları var. mesela benimki şekil alıyo ama hemen bozuluyo ve kabarıyo bndede bu sorun varrKalın saçlar daha iyi şekil alıyor bence kuru saçlarda aynı şekilde.Mesela ben topladıgımda hemen yapışır falan cok rahatsız oluyorum hergün yıkamak zroundayım yağdan da dolayı
haftada 1 kere has zeytinyağı ile firik yapman derini yumuşatır ve nemlenmesini sağlarEwet kizlar su kuru saclar nasil mucizevi bir sekilde nemlenir bilen acil yardim etsin :))
Ne güzel iste dogal durur ben oyle cok severim ama maalesef sürekli elim saclarımda oluyor böyle de bi türlü sekil veremiyorum hele toplayınca hic yakısmaz yapısıyor sanki sinir oluyorum bence sadece bakım yapın inceltemeye falan calısmayın saglıklı olsun yeter bende kalınlastırmaya bakıyımDoğru söylüyosun ama hepsininde zorlukları var. mesela benimki şekil alıyo ama hemen bozuluyo ve kabarıyo bndede bu sorun varr
Nasıl kalınlaştırıcağını bilmiyorum ama önceden yağlıydı saçlarım şimdi gittikçe nemini kaybetti ve matlaştı. Tel tel kabarmaya başladı çok çirkin bir görüntüsü oluyoNe güzel iste dogal durur ben oyle cok severim ama maalesef sürekli elim saclarımda oluyor böyle de bi türlü sekil veremiyorum hele toplayınca hic yakısmaz yapısıyor sanki sinir oluyorum bence sadece bakım yapın inceltemeye falan calısmayın saglıklı olsun yeter bende kalınlastırmaya bakıyım
Seninki genetik heralde nasıl yapabilirim bir bilgin olursa banada ulasırsan sevinirim ya da bilen biri banada yardım etsin lütfen
Sadece bakım yapın bence haftalık olabilir.Daha cok canlı olması icin o daNasıl kalınlaştırıcağını bilmiyorum ama önceden yağlıydı saçlarım şimdi gittikçe nemini kaybetti ve matlaştı. Tel tel kabarmaya başladı çok çirkin bir görüntüsü oluyo
zeytin yağı işe yaramıyo saçlarımda ama mayonezin birazda olsa faydasını gördümSuan aklıma geldi.Annemin saclarıda kuru mayonez maskesinin iyi geldiğini söylemisti.Yağdan kurtulurum diye bir sitede zeytinyağı yazıyordu.Sacıma uygulayıp yarım saat beklettim.Sonuc olarak tabiki yağ derecesi arttı.
Düzemesi için herşeyi denedim bunuda denerim insallah iyi bi sonuç alırım tavdiyen için teşekkür ederimNemlenmesini istiyorsanız;
Gliserin kullanın.
Düzemesi için herşeyi denedim bunuda denerim insallah iyi bi sonuç alırım tavdiyen için teşekkür ederim
Saçınız nemini kaybetmiş, geri kazandırmalısınız. Dalgalı ve kıvırcık saçlar moleküler yapısından dolayı nemini çok çabuk kaybeder kurur. Bakım yapmayı bırakırsanız şu an bahsettiğiniz durumda olur. Saçlarınız ne kadar sağlıklı görünürse görünsün düzenli bakım yapmalısınız eğer dalgalıysa saçlarınız.Öncelikle merhaba herkese iyi akşamlar. Saçlarım çok kuru, dalgalı ve kalın telli ne yapabilirim? Daha Önce saçlarımı nemlendirmesi için zeytinyağı maskesi ve mayonez maskesi yaptım ama pek işe yaramadı. Arada düzleştirici kullanıyorum ama oda ayda bir. Daha önce bu kadar kabarık değildi nasıl böyle oldu anlamadım. Birde dışarıdaki nemi alınca saçlarım çok daha kötü bir durumda oluyor. Birçok ürün kullandım ama işe yaramadı. Denemediğim şey kalmadı . Lütfen yardımcı olabilirmisiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?