peki şampuanladıktan sonra kolay tarayabiliyor musunuz? ben savaş veriyorum bu saçlaGür ve dalgalı saç sahibi olarak;
Saçımı kremliyorum. Kesinlikle 2'si bir arada kullanmıyorum. Sadece krem, ayrı olandan.
Sonra mandallı toka ile topluyorum kremli halde.
O esnada ben keseleniyorum, sabunlanıyorum, yüzüme peeling yapıyorum vs.
5-10 dk geçiyor. Saç kremli bekliyor.
Sonra suyu açıyorum, tokayı çıkarıp AKAN suyun altında, hem kremi duruluyorum hem saçımı tarıyorum.
Tek yolu bu bende.
Gorumcem yaptirdi hic memnun kalmadi uzarket zor ve sekilsiz oluyoara makas attırabilirsin.
peki şampuanladıktan sonra kolay tarayabiliyor musunuz? ben savaş veriyorum bu saçla
önce şampuan sonra krem yapsam, tararken yine taranmaz gibime geliyorHayır tabi ki
Şampuanlamak daha çok karıştırıyor saçlarımı
Siz şampuanı ayrı, saç kremini ayrı kullanın. Bir deneyin benim yöntemimi.
önce şampuan sonra krem yapsam, tararken yine taranmaz gibime geliyor
Gorumcem yaptirdi hic memnun kalmadi uzarket zor ve sekilsiz oluyo
Evet o aynen uzundu yaptirdigina pisman oldu baya uzarken cok sacma hal aldi gulmemek icin kndimi zor tutuyodum o halineşu saçları ince ince kıyan, seyrekleştiren şeyden bahsediyoruz değil mi? yani bende bi sıkıntı olmadı hiç. gerçi ben kısa kullanıyorum ama saçım sıktır. o yüzden baya iyi oluyor. ama uzun saçlarda kötü olabilir tabi.
Öncelikle içinde krem bulunan şampuan kullan, saçını kremledikten sonra hem biraz uzun beklet hemde üzerindeki kaygan tabaka bitene kdr durumala saçını ve ayrıca saçını açmak için su altında tarama çünkü daha çok kirarsin saçın uçlarını o da zorlaştırır. Zararsız olan yıkamadan sonra saç açmak için sprey ürünler var onlardan kullanabilirsn... saçlarını ustura ile kestir ve ara ustura atsinlar tabi bu metodu bilen kaç bayan kuaförü var bilmiyorum ama çok işe yarıyorDaha çabuk cevap alabilmek için konuyu buraya açtım lütfen bir süre taşınmasın.
Arkadaşlar benim saçlarım son derece gür ve dalgalı, kabarık. biraz katlarım var. omuzlarımda zaten çok uzun da değil. sorun şu ki artık tarayamaz oldum, inanın duşta tararken köpüklü olmasına rağmen tarak saçıma takılıyor kalıyor açmak için resmen kollarım ağrıyana kadar uğraşıyorum. tekrar kat attırmak da istemiyorum bu sefer de saçı topladığıma değmiyor azıcık kalıyor. kat attırmadan bu sorunu nasıl çözebilirim. kremli şampuanlar da bana mısın demiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?