Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım:(

Cokmutsuzumcok

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
903
238
53
27
Merhaba hanımlar benim danışmak istediğim konu şu ben saçlarıma eylül ayında ombre yaptırmıştım ve 1 ay önce de saçlarımı kestirdim ancak görüntüsünden feci sıkıldım ve değişiklik istiyorum acaba tam olarak saçlarımı boyamaya karşıyım yani diplerini boyamak istemiyorum nasıl bir değişiklik yapabilirim renginde??

Saçını nereye kadar kestirdin ? Cilt rengin ne renk ? Bunları yazarsan ona göre yardımcı olmaya çalışırım bende ombre yaptırmıştım.

Ombre ne renk eğer sarıysa biraz grimsi yaparsın gri tonları sen ne renk istersin röflede bende konu açtım canım saçla ilgili banada yardımcı olur musun? :)

Ombre mi röfle mi. Ama röfle olursa saçın komple sarı gibi gözükür ama dibin sarı olmaz bu renk güzel bence yap bu rengi beyaz tenlisin ya olur canım hatta ilerde saçın dayanıklıysa gri yaparsın :)

Dibini boyatmak istemiyorum hem dip boyasıyla uğrasmamak hemde doğal olsun diye

Böyle bir renk düşünebilirim eğer röfle örneğin varsa resim koyarsan bende yardım etmeye calisirim

Canım şimdi bende iki renk arasında kaldım bakalım dur atıyorum birde kendi ten rengi mi atacağım

Eklentiler

• IMG_0772.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_0774.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_0775.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_0758.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 51
O boyayı alıp kuaföre gideceğim zaten kendim boyarsam kötü olur zaten kendi rengime çevirdim. 4 aydır boyamıyorum açıkçası bir kere papatya sarısı aldım turuncu oldu megersem açılması gerekiyormuş geç öğrendim rezil bir halde 3 ay boyunca dolaştım

Hadi ya en iyisi güvenilir bir kuaför bende işte saçımdan memmunum ama renginden sıkıldım artık biraz daha açık olsun istiyorum ama kafamda net bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…