Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarıma kına yaktım yorumlarınızı bekliyorumm ! :)

middleburypink

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2015
157
46
Merhaba kizlar saclarimi surekli floransa koyu sari dore bakira boyuyordum ama uclarim yipranmis alttaki renkte platin sarisi oldugundan dolayi uclari surekli akiyordu. Cirkin bi goruntu olusuyordu. Bende radikal bir karar alip kina yakmaya karar verdim iki hafta arayla uyduladim bu ikinci uygulayisim sizce nasil olmus?:KK58: 20150806_190854.jpg IMG_20150806_192807.jpg
20150806_190854.jpg

Öncelikle çok güzel olmuş ve cok yakışmış ama saçınıza yaktıktan sonra kaç saat beklediniz ve saçınızı yıkadıktan sonra kına kokusu kalıyor mu kına kokusunu bende sevmem ama eşim nefret eder hayatta sevmez o yüzden tereddütte kaldım

Öncelikle çok güzel olmuş ve cok yakışmış ama saçınıza yaktıktan sonra kaç saat beklediniz ve saçınızı yıkadıktan sonra kına kokusu kalıyor mu kına kokusunu bende sevmem ama eşim nefret eder hayatta sevmez o yüzden tereddütte kaldım
tesekkur ederim :)
2 saat kadar bekledim ben icine kattigim seylerden dolayi tam olarak kina kokmuyor ama evet birazda olsa kina kokusu kaliyor yikadikca azaliyor

Rengi çok tatlı olmuş. Size de çok yakışmış. Ama aklıma takılan, kına saçları kurutup, sertleştirmez mi?

X