- 18 Temmuz 2013
- 704
- 349
- 88
- Konu Sahibi kiskanckiz
-
ego tatmini mi istiyosun neden koydun ki eski saçlarını? yeni saçlarını koysaydın da sorunu teşhis edip ona göre çözüm sunsaydık.
geçmiş olsun çok üzülmeyin saç bu nihayetinde.
Nazar degildir...
Vitamin eksikligi olabilir, stres etkilemis olabilir, eger yasadigin yer degistiyse havasi, suyu olabilir, saciniza bakim yapmak isterken zarar vermis olabilirsiniz, boyuyorsaniz boya yakmistir vs.
Eger sonradan saydigim nedenlerden biri degilse, isterseniz bir doktora gidip degerlerinize baktirin...
yani normal değil dimi bu??? uzaması gerekmez miydi 1 yılda???? var mı bildiğiniz bir yöntem falan?
Doktora gidip kan tahlili yaptır bence. Belki çinko falan azalmıştır.
Arkadaşlar benim geçen seneye kadar çok güzel saçlarım vardı... herkes çok beğenirdi...parlak ve sağlıklıydılar fakat sonra bir anda cansızlaştı,kopmaya başladı..o kadar kötü oldu ki kendiliğinden kısala kısala resmen 3-4 parmak kısaldı ben de artık normalde kuaförden hoşlanmam ama sağlık kazansın kendine gelsin diye gittim kestirdim... omuzlarımın hizasında... 1 seneyi gözden çıkardım...bir seneye eski haline döner dedim ama şuan 1 sene geçmiş olmasına rağmen 3 parmak falan ancak uzadı ve ne eski parlaklığı ne eeski canlılığı yok... napıcam ben yardım etseniz? var mı bilidiğiniz birşeyler? nazar mıdır? ya da nedendir? ne yapmam lazım artık eski fotolarıma bakınca çok üzülüyorumEki Görüntüle 960239
bu da 1 senedir olan hali
Eki Görüntüle 960273
Saclar uzun sure uzattiktan sonra kesince küsüyo derler.. Annem derdi hep :)) uzamasi biraz zaman alabilir üzülme
bunu ilk kez duyuyorum...evet yıllarca uzundu saçlarım... (( işin kötü yanı ben uzun saça takıntılı derecede düşkünüm...şuan kendimi çok yaşlı,çirkin,işe yaramaz falan hissediorum... insan her aynaya baktığında ahhh eski saçlarım olsa der mi yaa:))) 1 sene zaten kısa saçı göze almıştım ama şuan artık tam 1 sene oldu ve yok... bi baktım kendimi kandırmışım.resmen 3-4 cm ancak uzamış (
bi de bazılarının elinden kesilen saç uzamıo diolar... başkası keserse düzelirmiş falan... ama bana bunlar batıl inanış gibi gelio..inanaıp zaten 3 cm uzayan saçımı da kestirmek istemiorum
Canım saçların o kadarda kısa değil ve kötü durmuyor bence kendini yaşlı ve çirkin hissetmene gerek yok
Benimde saçlarım yandı, daha 2 gün önce kestirmek zorunda kaldım kısacık omzuma değmiyor bile. Ki bende saç takıntılıyımdır çıtçıt kullanmışlığım da var ama uğraşmaktan sıkıldığım için attım onlarıda bir köşeye
Şuan topluyorum genelde daha hoş geliyor ozaman gözüme.
Birde ben bakım uyguluyorum. Yorumlara bakılırsa, uzatıyormuş saçı baya da ses getirmiş konu.
Sende dene istersen;
http://www............../2013/02/haftada-1-cm-uzayan-saclara-ne-dersiniz.html
Aynı konu burda da açılmış aynı kişi tarafından;
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=349242
kısa kestrdın ve sonra 1 yıldır uzamıyor mu?
soylekı uclardan kırılıyordur.. mesela bmn dipden uzuyor dip boyam gelıyor ama uclardan kırıldıgı ıcın aynı boyda hep... ayrıca vıtamın hapi kullandıgımda saclarım cosuyor baya uzuyor ama hap kullanmak ıstemıyorm cunku ılerı de mıdeye zararı varmıs... bol bol dogal vitaınlerden al.. bir de bu sıtede okumustum bır uye peynır yıyorm cok ıyı gelıyor yazmıstı bir konuda
bu konu benım de dıkkatımı cekmıstı ama üşendim yapmaya :)) konu sahibesi sen deniyebilirsin
bunu ilk kez duyuyorum...evet yıllarca uzundu saçlarım... (( işin kötü yanı ben uzun saça takıntılı derecede düşkünüm...şuan kendimi çok yaşlı,çirkin,işe yaramaz falan hissediorum... insan her aynaya baktığında ahhh eski saçlarım olsa der mi yaa:))) 1 sene zaten kısa saçı göze almıştım ama şuan artık tam 1 sene oldu ve yok... bi baktım kendimi kandırmışım.resmen 3-4 cm ancak uzamış (
bi de bazılarının elinden kesilen saç uzamıo diolar... başkası keserse düzelirmiş falan... ama bana bunlar batıl inanış gibi gelio..inanaıp zaten 3 cm uzayan saçımı da kestirmek istemiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?