Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarıma nazar mı değdi sizce? Yardım edin kızlar:((( (RESİMLİ)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Neden nazar degsın kı ?
Benım saclarımı gorsen ne yaparsın acaba
Umarım bana nazar degmez

kesınlıkle beslenme cok onemlıı coookkk ....

Sanırımm kiloda almışsın bu sure zarfında ıkı fotona bakınca öyle duruyor. Sağlıksız beslenmeyle alakası olabılır. Saclarına zeytinyağı gıbı besleyici yağlar sur. Barcelıno dıye yağ karışımı var kuaforumden satın almıştım o benım saclarıma cok ıyı geliyor.

aldım..sonra verdim 15 kilo.şuan eski fotodan da zayıfım... ama bir arkadaş protein ile beslen demiş de ben et yemeden duramam zaten( bence de ben bi doktora gideyim en iyisi

aldım..sonra verdim 15 kilo.şuan eski fotodan da zayıfım... ama bir arkadaş protein ile beslen demiş de ben et yemeden duramam zaten( bence de ben bi doktora gideyim en iyisi

Hızlı kilo alıp verme kilo verırken yedıklerıne dikkat etmeme saçlarını etkilemiş cildin ne durumda? Öncelikle vitamin takviyesi ıle başlayıp saçların icınde dediğim gıbı bitkisel yollarla canlılık kazandır ve beslenmene cok dikkat et canım.

sadece et değil yumurta zeytin, fındık badem ve ceviz. ve en öenemlisi e vitaminli avakado. hafta 2 kere

Son düzenleme:
yoo kılo yapamdı canm B vitamınlerı var sen arastr aıle hekımıne falan danıs ya da eczacıya oyle kullan

doktor tavsiye etmeden alınmamalı. yoksa börek rahatsızlığı yapıyor. bir şeyi düzeltirken bir şeyi bozuyoruz malesef.

badem ve zeytin yağı kapsül e vitamini çok faydalı bende hafta da 2 kere yapardım
içeriğinde ne var?kilo falan yapar mı acaba? bir de her eczaneden temin edilebilir mi?

kilo yapmaması için bol egzersiz ve spor yapacaksın rejim yapmayacaksın. ölçülü yiyeceksin

Son düzenleme:
Öncelikle bir doktora giderek kan tahlili yaptırın tiroit,b12 ,kansızlık bunlara baktırın bu tür rahatsızlıklarda saç dökülmesine neden olur eskiden gür ve sık saçlarım vardı kuaför bile keserken zorlanırdı şimdi ise ince ve zayıf Telli saçlarım var tiroit rahatsızlığından ötürü,ayrıca kendi kafanıza göre ilaç kullanmayın vitamin ilacı bile olsada kullanmayın bilinçsizce kullanılan vitamin ilacının vücut yapısına zararı dokunur.

sağ olun arkadaşlar hepinize çok teşekkürler ..sayfayı da meşgul etmeyeyim boşuna... sizlerin önerileri doğrultusunda ilk olarak bir doktora gitmeye, tahlil yaptırmaya ayrıca hangi vitaminleri alabaileceğimi danışmaya karar verdim... şu badem,ceviz olayına da başllasam evet iyi olur hiç yemiorum çünkü

çok teşekkürler hepinize:)

eski saçların çok güzelmiş gerçekten yazmadan geçemedim

ego tatmini mi istiyosun neden koydun ki eski saçlarını? yeni saçlarını koysaydın da sorunu teşhis edip ona göre çözüm sunsaydık.

geçmiş olsun çok üzülmeyin saç bu nihayetinde.

Ne bu kibir?
Kız eski saçlarıyla niye ego tatmini yapsın.
Kompleksli insanlar nasıl belli ediyor kendini heryerde.
Bence sen bu yorumunla hah laf soktum egom tavan oldu havalarına girmeye çalışmıssın.
Ama olmamış.

bence kuafore kestir biraz düz olabilir kısalt. Yenilensin sonra badem yagı su bu iyi bakmlar yap bol su iç
Düzelir sanırm
Ama bi dermatolojiye git derim

özgüven kötü bir şey mi ki?...darısı olmayanların başına
Hanimefendi size benim yaptigim yorumu yorumlama dahasi uzerine laf sokmaya calisma cabasina girme hakkini vermiyorum. Sadece bu konusuna bakip yazdigim bir yorum degil bir bildigim var ki yazmisim. Darisi olmayanlarin baskasi uzerinden egosunu tatmin etmeye calisanlarin basina evet.

ego ile ne alaka...ayrıca öyle sinir yapmak ne alaka

bilmem ne blmem neye izin vermem gibi bir şeyler saçmalamışın

ama burası herkese açık forum... Üstelik de art niyet yok

özgüven sağlıklıdır..şarttır...bu açıdan bakın birazda demek istemiştim
ve bu aralar özgüveninni kaybeden biri olarak yazıyorum bunu

darısı olmayanların başına...siZde iyi.sinir yapmış ama

Son düzenleme:
Sabahlari iki yumurta ye ve gun icinde aklina geldikce badem ye. Taze zencefili kaynat banyodan sonra en son sacina dok ve oylece kurula. Sac uclarina da corekotu yagini oneririm.

Zencefil sac dokulmesini onluyor ve saci hizli uzatiyor. Corekotu yagi da sac kirilmasini onluyor.

Bir de sacin zor bir seviyede nedense o uzunluktaki saclar uzamak icin sabir istiyor. omuzdan asagi bir inse cok hizlanir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…