- Konu Sahibi kiskanckiz
-
yaa ben peynirden nefret ederim(((( vitamin hapı olarak ne kullanıodun?
Stres üzüntü yüzünden. rejim yapmış olabilirmisin? protein ağırlıklı beslenmen lazım. gün aşırı yumurta , günlük 10 fındık,10 badem,3 ceviz yemen gerekli. Avakado e vitamini haftada 2 kere ye. günde 3 köfte,haftada 1 kere çiğer. eski haline döner. saç-tırnak proteinle beslenir sen kendine bakmamışsın.oda sana bu şekide sinyal vermiş.toparlaması 1 sene sürer düzenlü protein almalısın
Doktora başvur ama beslenmeyi de ihmal etme.
Benim saçlarım uyguladım yöntem sayesinde düzeldi.
Sanırımm kiloda almışsın bu sure zarfında ıkı fotona bakınca öyle duruyor. Sağlıksız beslenmeyle alakası olabılır. Saclarına zeytinyağı gıbı besleyici yağlar sur. Barcelıno dıye yağ karışımı var kuaforumden satın almıştım o benım saclarıma cok ıyı geliyor.
apikopal kullandım canım...
aldım..sonra verdim 15 kilo.şuan eski fotodan da zayıfım... ama bir arkadaş protein ile beslen demiş de ben et yemeden duramam zaten( bence de ben bi doktora gideyim en iyisi
içeriğinde ne var?kilo falan yapar mı acaba? bir de her eczaneden temin edilebilir mi?
aldım..sonra verdim 15 kilo.şuan eski fotodan da zayıfım... ama bir arkadaş protein ile beslen demiş de ben et yemeden duramam zaten( bence de ben bi doktora gideyim en iyisi
yoo kılo yapamdı canm B vitamınlerı var sen arastr aıle hekımıne falan danıs ya da eczacıya oyle kullan
Hızlı kilo alıp verme kilo verırken yedıklerıne dikkat etmeme saçlarını etkilemiş cildin ne durumda? Öncelikle vitamin takviyesi ıle başlayıp saçların icınde dediğim gıbı bitkisel yollarla canlılık kazandır ve beslenmene cok dikkat et canım.
içeriğinde ne var?kilo falan yapar mı acaba? bir de her eczaneden temin edilebilir mi?
ego tatmini mi istiyosun neden koydun ki eski saçlarını? yeni saçlarını koysaydın da sorunu teşhis edip ona göre çözüm sunsaydık.
geçmiş olsun çok üzülmeyin saç bu nihayetinde.
:)))))))) Kusura bakmayin ama bi de nazar mi degdi diye sormaniz cok komik olmus. O ne ozguven o :))
sağ olun arkadaşlar hepinize çok teşekkürler ..sayfayı da meşgul etmeyeyim boşuna... sizlerin önerileri doğrultusunda ilk olarak bir doktora gitmeye, tahlil yaptırmaya ayrıca hangi vitaminleri alabaileceğimi danışmaya karar verdim... şu badem,ceviz olayına da başllasam evet iyi olur hiç yemiorum çünkü
çok teşekkürler hepinize:)
Hanimefendi size benim yaptigim yorumu yorumlama dahasi uzerine laf sokmaya calisma cabasina girme hakkini vermiyorum. Sadece bu konusuna bakip yazdigim bir yorum degil bir bildigim var ki yazmisim. Darisi olmayanlarin baskasi uzerinden egosunu tatmin etmeye calisanlarin basina evet.özgüven kötü bir şey mi ki?...darısı olmayanların başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?