- Konu Sahibi kiskanckiz
-
Kk da duymuştum
doğum kontrol hapı kırılıyormuş şampuana
hormanel yapısı nedeni ile toparlıyormuş
aklımda bende deniycem
saçç deyip geçmemek lazım
kimi insan en çok gözlerini en çok boyunu en çok burnunu beğenir kimisi de saçlarını sever
sevilen bir şeyin zarar görmesi elbette üzücü oluyor
ancak bu durumun beslenme düzeni ve yaş ile de alakası var
Kiz saçlarını koymus eski ve yeni halini aradaki farkı görün diye yine laf sokmalar başlamış. Nasıl bir piskolojideyiz anlamadım gitti..
Vitamin hapımı doktora danışarak mı aldınız yoksa kendi kafanıza göre mi eğer doktor kontrolünde almadıysanız doktora danışarak almanızı tavsiye ederim,doktora giderek vitamin testi yaptırabilirsiniz bilinçsizce alınan vitamin ilaçlarının organlarımıza zararı vardır.arkadaşlar hepinize çok teşekkürler yorumlarınız için.. bazı arkadaşlar nazar kelimesine takılmış sanırım..benim egoist ya da kendine hayran bi insan falan olduğumu düşünmüşler sanırım..aslında hiç öyle biri değilim ama benim hatam ..."nazar" kelimesi birbirini hiç tanımayan insanlar arasında yanlış algı uyandırmış... benim kastettiğim şey"aman ben muhteşem güzellikteydim de nazar değdi" değildi... bizim oralarda 95 yaşında ninelere de nazar değer.kadın yaşına göre iyi yürüyorsa,ertesi gün biraz halsiz kaldıysa,nazar değmiştir denir... bu böyle bir anlamda kullanılmış bir kelimeydi ama neyse:)))
saçımla ilgili bazı arkadaşlar boya yıpratmış demiş; hayır hayatımda hiç boyatmadım ama güneş gördükçe aydan aya bile değişik renklere giriyor.. bakıra yakın kızıl,koyu kahve ve sarı olmuşluğu var..ve ben 4 yıllık üni.arkadaşlarıma bile inandıramıyorum saçımı boyatmadığıma.o yüzden muhtemelen bu yorumumua da yalan söylüyorsun egonu tatmin etmek istiyorsun diyenler olabilir ama canları sağolsun:)
düzleştirici olayına gelince...EVET..EVET..EVET.. maalesef ondan vazgeçemiyorum ve saçlarımı mahveden de o işte biliyorum(( şu sıralar bir vitamin hapına başladım... 2 günde bir onu kullanıyorum. diğer 2 günde bir de mayalı süt içmeye başladım ve 2 haftada 2 cm.e yakın uzama var..çok mutluyum yani şu sıralar... ama burada zencefil falan diyen arkadaşlar da olmuş...onuda deneyeceğim... herkese çok teşekkürler.burayı seviyorum.. çünkü herkesin bildiği farklı oluyor ve bir soruna 40 farklı bakış açısı yakalanabiliyor:)
Arkadaşlar benim geçen seneye kadar çok güzel saçlarım vardı... herkes çok beğenirdi...parlak ve sağlıklıydılar fakat sonra bir anda cansızlaştı,kopmaya başladı..o kadar kötü oldu ki kendiliğinden kısala kısala resmen 3-4 parmak kısaldı ben de artık normalde kuaförden hoşlanmam ama sağlık kazansın kendine gelsin diye gittim kestirdim... omuzlarımın hizasında... 1 seneyi gözden çıkardım...bir seneye eski haline döner dedim ama şuan 1 sene geçmiş olmasına rağmen 3 parmak falan ancak uzadı ve ne eski parlaklığı ne eeski canlılığı yok... napıcam ben yardım etseniz? var mı bilidiğiniz birşeyler? nazar mıdır? ya da nedendir? ne yapmam lazım artık eski fotolarıma bakınca çok üzülüyorumEki Görüntüle 960239
bu da 1 senedir olan hali
Eki Görüntüle 960273
aylık ıkı cm uzaması lazım
argan yagı serumu alın down onders ın kahverengı
bıde doktora gıdın guatır vs bı baksınlar muahakka ultrasonla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?