- Konu Sahibi kiskanckiz
-
doktora gittim bişey de çıkmadı...guatr da yok ultrasonla bakıldı..ama resmen uzamıo ve rengi soldu..parlamıo..uçları kopuo (( neyse bu aralar biraz toparladı gibi..bakıcaz artık:)
Eki Görüntüle 1010278
acayıp etkılı wotson ya da gratıs yüfılan satılan bır sey serum cok etkılı 25 tl cıvarı banyo sonrası nemlı saca uygulanıo cok etkılı bı bak derım
Bence saçında problem yok . Kilon göze batıyor...
yaa ben de öyle bakımsız biri değilim inanın... organik şampuanlar ,kremlere ,serumlara dökmediğim para kalmadı..yok arkadaş uzamıoben pantenın serumunu kullanuyorum cok iyi tavsiye ederim
hımm bunu araştırıcam...saçı uzatıyor mu yoksa kırılmasını mı engelliyor?
evet bir ara bayağı bir patates çuvalı modundaydımşuanda boyum 1.60 kilom 52... o işi hallettim yani..ama işte saç hala uzamadı:) bi de saçım uzasa tam olcak
yaa ben de öyle bakımsız biri değilim inanın... organik şampuanlar ,kremlere ,serumlara dökmediğim para kalmadı..yok arkadaş uzamıopantene. iyi diye duymuştum bi arkadaştan da..teşekkürler
Tamam o zaman kilon normale dönmüş:)evet bir ara bayağı bir patates çuvalı modundaydımşuanda boyum 1.60 kilom 52... o işi hallettim yani..ama işte saç hala uzamadı:) bi de saçım uzasa tam olcak
doktora gittim bişey de çıkmadı...guatr da yok ultrasonla bakıldı..ama resmen uzamıo ve rengi soldu..parlamıo..uçları kopuo (( neyse bu aralar biraz toparladı gibi..bakıcaz artık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?