Saç Şekillendiriciler Saçlarımı düzleştiriyorum ama terlediğimde bozuluyor

depressivepingu

depresif bir pingu
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2019
43
35
18
27
Ben kıvırcık asla sevmeyen bir insanım (çünkü şekli yok), bu yüzden saçlarımı sürekli düzleştiriyorum zaten saçım kendisini 10 yıldır düzleştirdiğim için alıştı artık, konuya gelecek olursak afedersiniz tabiri caizse sıcak havada hayvan gibi terliyorum ve bu saçlarımın dipten bozulmasına neden oluyor ve böylece berbat gözüküyor. Tek sıcak havada da değil aslında terleyince ve o ıslaklıkla uzun süre durunca bozuluveriyor, normalde saçım kolay kolay bozulmaz. Böyle sert gıcık bir şekilde kalınlaştıran spreylerdense terden bozulmasını engelleyeceğim ve bir o kadar da besleyici olan herhangi bir krem var mı? valla yıllardır bu dertle uğraşıyorum bıktım artık

Saçlarınızı sevin tek tavsiyem bu. Saclari kıvırcık olan ve duzlestirmeye ilk okulda başlayan biri olarak yazıyorum. Şekli yok demişsiniz yıllardır duzlestirdiginiz için öyle olmuştur. Düzleştirici sonrası saclarimi kurtarmam yıllar aldı. Şekli olmadığı içinde uzun sürece sadece örerek kullandim. Saçlarım duzeldikce kivirciklarim yerine gelmeye başladı hayatımda ilk defa bu boya kadar uzatabildim. Uzun uzun yıllar sonra saclarimla barıştım ve çok seviyorum yoksa saçlarım ölecekti artik

Kıvırcık saç güzel bence :) yaz aylarında saçların toplanması taraftarıyım. Çünkü ense filan terliyor bu rahatszlık veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…