- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
- Konu Sahibi victoryvivi
-
Yasın kac canımBenimde çok dökülüyor ama kazitmak bilemedim. Bende bıktım ve iki gün önce küt kestirdim ama yine dökülüyor.
İki senedir belimdeki saçlarım küt kesimle kısaldı sonrasında da baya erkek gibiMerhaba kazıtmayı denemedim ama kısa kestirmek oldukça azaltıyor dökülmeyi.
Bence önce kısa deneyin, sonuç değişmezse kazıtırsınız.
Kıyamayacak bir sacım yok Kİ suandaKazıtmak değilde baya bir kısaltmayı denediniz mi ? Benim saçlarım da çok uzun , Arada kısaltınca dökülmeler azalıyor , çünkü saç uzun olunca ister istemez ağırlık yapıyor aşağıya doğru ve zamanla kökler güçsüzleşiyor , yani ben bir sağlık sorunu olmadıkça kıyamam sanki saçlarıma , sizde kıymayın derim
İki senedir belimdeki saçlarım küt kesimle kısaldı sonrasında da baya erkek gibi
Kestirdim :)
Neler denedin merak ettim , nazar a mı geldi acaba , ben çok İnanırımYaptırdım bakım
Keratin saç botoksu
Market şampuanı da kullanmıyorum
Dermatolojik ürünler alıyorum hep ama durmuyor durmuyor
Solgar biotin kullandım 6-7 aykazıtmanın fatdası olmuyormuş, çıkan saç teli sert geldiği için insanlar iyileştiğini düşünüyormuş. Biotin kapsülleri denesen benim burda açılmış konuların var 10 sene önce falan. Kel kalıcam diyodum daha kslmadım, konudan uzaklaşırsan daha iyi gelecektir.
İlaçları Nisan ayından beri kullanıyorum canım sadecePeki bebek tedavisi için kullanılan ilaçlarla ilgisi olabilir mi?
Bu arada hamileyken saçlar inanılmaz güzelleşiyor.
Yani ilk anda sert gelicek te sonra tekrar yumuşayacaktır. Pko varmı? Bnm pko m varSolgar biotin kullandım 6-7 ay
Gecen kıs mevsimi yeni saçlarım çıktı ancak yazın onlar da gitti
Suan tüp bebek olacağım İÇİN biotin destek alamıyorum
Tellerin sert gelmesi de iyi olur çünkü saçlarım resmen tüy gibi oldu suanda
KlasikNeler denedin merak ettim , nazar a mı geldi acaba , ben çok İnanırım
yok canımYani ilk anda sert gelicek te sonra tekrar yumuşayacaktır. Pko varmı? Bnm pko m var
Ay o berbatttzigavus
Son zamanlarda yaptım evet takıntıSaçınız kısaymış zaten neden komple kazıtmayı düşünüyorsunuz? Kazıtmak yeni çıkan saçta mucize yaratmaz ki. Durup dururken böyle büyük problemler yaşıyorsanız içten bi sıkıntı olabilir ne bileyim hormonal, hücresel bi şey olabilir ancak. Kazıtmayın bence, iyi bir doktora gidin. Bir de peruk pek hijyenik değil bence ayrıca kafanız havasız kalır.
Saçlarınızı takıntı mı yaptınız acaba?
Bende saç çıkarttı baya hem deAy o berbattt
bnm saçlarımı tüy gibi yaptı maalesefBende saç çıkarttı baya hem de
Ve aylarca da durdurdu dökülmeyi ama snr kaybetti etkisini
Bi Sürü şey denemişsin peki kaç günde bir yıkıyorsun , ek olarak yumurta da iyi geliyor ona sıcak zeytinyağı eklersenKlasik
Badem yağı
Susam yağı
Jojoba yağı
Z. Yağı
Sarımsak kürü
Lavanta kürü
Isırgan kürü
Karanfil kürü
Solgar biotin hap
Evigen ampul
Bepnten ampul
Bemiks ampul
BUNLARIN yanında dermatolog bir karışım verdi onu kullandım
Şampuan olarak da zigavus
yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?