Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarımı kazıtmayı düşünüyorum. Var mı yapan ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Benimde çok dökülüyor ama kazitmak bilemedim. Bende bıktım ve iki gün önce küt kestirdim ama yine dökülüyor.
Yasın kac canım
Ben 38 yaşındayım
36 yasa kadar mükemmel saçlarım vardı ama sımdı döküle döküle azaldığı baya baya belli
Çok canım sıkılıyor bu duruma
Bennde belimdeki saçlarımı küt kestirerek başladım ve gittikçe de kısalttım ama değişen birsey olmadı

Kıyamayacak bir sacım yok Kİ suanda
Kıyamam derken komple kaybedeceğim

Solgar biotin kullandım 6-7 ay
Gecen kıs mevsimi yeni saçlarım çıktı ancak yazın onlar da gitti
Suan tüp bebek olacağım İÇİN biotin destek alamıyorum
Tellerin sert gelmesi de iyi olur çünkü saçlarım resmen tüy gibi oldu suanda

Yani ilk anda sert gelicek te sonra tekrar yumuşayacaktır. Pko varmı? Bnm pko m var

Saçınız kısaymış zaten neden komple kazıtmayı düşünüyorsunuz? Kazıtmak yeni çıkan saçta mucize yaratmaz ki. Durup dururken böyle büyük problemler yaşıyorsanız içten bi sıkıntı olabilir ne bileyim hormonal, hücresel bi şey olabilir ancak. Kazıtmayın bence, iyi bir doktora gidin. Bir de peruk pek hijyenik değil bence ayrıca kafanız havasız kalır.
Saçlarınızı takıntı mı yaptınız acaba?

Benim saçlarım da kendinden geçti.
Sebebin saçlarımın çok beyazlamasından olduğunu düşünüyorum. Beyazlayan saç o yapısını kaybediyor, sertleşiyor bir haller oluyor. Kısacık da kestirdim defalarca ama uzayınca yine aynı kuru ve eskiden kıvırcık olup artık düz olan saçlar.

Neler denedin merak ettim , nazar a mı geldi acaba , ben çok İnanırım
Klasik
Badem yağı
Susam yağı
Jojoba yağı
Z. Yağı
Sarımsak kürü
Lavanta kürü
Isırgan kürü
Karanfil kürü
Solgar biotin hap

Evigen ampul
Bepnten ampul
Bemiks ampul

BUNLARIN yanında dermatolog bir karışım verdi onu kullandım

Şampuan olarak da zigavus
Yani ilk anda sert gelicek te sonra tekrar yumuşayacaktır. Pko varmı? Bnm pko m var
yok canım

Ben şahsen yaptırmam senelerce uzamayacak çok zor bence

Son zamanlarda yaptım evet takıntı
İyi doktorlara gittim sonuc yok
Sadece inanılmaz stresli bir işim var ona da bağlıyorum bazen

Bi Sürü şey denemişsin peki kaç günde bir yıkıyorsun , ek olarak yumurta da iyi geliyor ona sıcak zeytinyağı eklersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…