- Konu Sahibi victoryvivi
-
Ben yaptım geçen yıl. Kışın yapıp cok kötü üşüttüm üstelik :) kısa sac kullanmanın rahatlığı dışında bir değişim olmadi. Saçım yine ince telli. Temmuz ağustos gibi dökülme oluyor ama mevsimsel sanırım. Çünkü benimde kan değerlerim normaldi. Size tavsiyem saçınızı kazıtmak yerine guzel bi model de kısa kestirin.herkese selam
2 sene evveline kadar dısarda bile herkesin özendiği saçlarım vardı.
Kendiliğinden fönlü gibiydi her gören bayılırdı
Uzunlugu belime yakındı inanılmaz gür ve canlı idi.
Ne olduğunu anlamadığım şekilde son iki senedir saçlarım inanılmaz döküldü, inceldi güzelliği Yok oldu. Hala da avuç avuç dökülüyor.
Tüm tahlillerim temiz
Dermatologa da gittim sonuc alamadım
Tüm bakım ürünlerini kürleri vs denedim
Ama elde var sıfır
Suan tüp bebek sürecindeyim yoksa prp ve mezo deneyecektim ancak olmadı.
Sizlerin içinde sacını kazıtan var Mİ
Ya da tanıdık çevrede ?
Fayda sağlar mi bir süre kazıtıp peruk kullanmayı düşünüyorum
Gün aşırı yıkıyorumBi Sürü şey denemişsin peki kaç günde bir yıkıyorsun , ek olarak yumurta da iyi geliyor ona sıcak zeytinyağı eklersen
Boya YokBoya var mı saçlarınızda?
Hızlı uzar evet:)Hakiki bittim sabunu iyi geliyor derler, nazar mı değdi ki, hızli uzuyorsa kazit .
Hiç mi kalınlaşmadıBen yaptım geçen yıl. Kışın yapıp cok kötü üşüttüm üstelik :) kısa sac kullanmanın rahatlığı dışında bir değişim olmadi. Saçım yine ince telli. Temmuz ağustos gibi dökülme oluyor ama mevsimsel sanırım. Çünkü benimde kan değerlerim normaldi. Size tavsiyem saçınızı kazıtmak yerine guzel bi model de kısa kestirin.
Evet :) ama hiç kalınlaşmadı. Cildiyeye gitmistim bi karışım vermişti (bemiks evin filan) saçımın kendine gelmesine onların etkisi oldu.Hiç mi kalınlaşmadı
Komple kazıttın yani :)
Hadi yaEvet :) ama hiç kalınlaşmadı. Cildiyeye gitmistim bi karışım vermişti (bemiks evin filan) saçımın kendine gelmesine onların etkisi oldu.
Ben tamamen zevk için kazittim. Cok da yakismisti. Kafa tasi dizgun olanlarda cok stil duruyor. Ama sırf saçların dökülmesin ve güçlendin diye kaçırıyorsan öyle bir etkisi yok. Tamamen şehir efsanesi.herkese selam
Ne olduğunu anlamadığım şekilde son iki senedir saçlarım inanılmaz döküldü, inceldi güzelliği Yok oldu. Hala da avuç avuç dökülüyor.
Tüm tahlillerim temiz
Ama elde var sıfır
Ya da tanıdık çevrede ?
Sıgır iliği pis birsey miBiz pek bir çare bulamadık ama ayni sekilde dökülme yaşadık ailede. Tahliller normal demişsiniz, tiroit döker mesela ama doktorlar ne hikmetse ona bakmaz. Zorla tsh t3 t4 baktirinca çıkar.
Sığır iliği maskesi deneyin denediklerinizde yoktu. Zaten saciniz kisaymis yikamasi kolay olur. Bende yeni tuycuk cikarmisti ama tembellikten devam etmedim.
Bir de faydasini gördüğünü söyleyen çok insan var ama bilmem inanir misiniz? Saç kesim zamani onemliymis. Yanlis zamanda kesilen saç dokulurmus. Kozmikbakim.net diye bir site var. Her ay icin dogru kesim tarihini veriyor. Bence bir bakın. Denemenin zarari olmaz. Kazitmanin çare olacagini sanmam zaten kisaltmissiniz bu arada.
Beş dakika önce eşime bu fikrimi söyledim ardından konunuzu gördüm:)2 yıldır avuç acuç saç döküyorum.40 yaşındayım halat gibi saçlarım vardı ama artuk yoklar.Ben de sizin gibi tüp bebek tedavisi görüyorum.Gitmediğim dr yptırmadığım test kalmadı.Gürleşsin diye değil de sinir krizi geçirip kazıyacağım galiba.En son gittiğim dr stresten kesin dedi ıyku düzenimi falan sordu melatonin verdi.Bilemiyorum bu kdar çok ilaç vitamin nereye kadar!herkese selam
Tüm tahlillerim temiz
Ama elde var sıfır
Ya da tanıdık çevrede ?
37. Bir saç maskesine başladım belki işe yarar. Bir youtuber dan gördüm. Benim saçlarım da çok gurdu. Bir senedir çok çok dökülüyorYasın kac canım
Ben 38 yaşındayım
36 yasa kadar mükemmel saçlarım vardı ama sımdı döküle döküle azaldığı baya baya belli
Çok canım sıkılıyor bu duruma
Bennde belimdeki saçlarımı küt kestirerek başladım ve gittikçe de kısalttım ama değişen birsey olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?