Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarımı kazıtmayı düşünüyorum. Var mı yapan ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Ben 2 3 ay folik asit kullaniyorum yilda...cok cok faydasini gördüm. Birde kozmikbakim diye bir site var arastirisaniz faydasini goreciginizi dusunuyorum.

ben hayatta öyle gezemem

Evde bile kendimi öyle görmek istemem kendımden korkabilirdim diye düşünuyorum

Bence gurlesmez benimde bir dönem öyle oldu aynen saçım gür ve kıvırcık..

Bir dönem döküldü inceldi bende kazitmayi dusundum araştırdım kazitmanin gurlesmeyle alakası olmadığını buldum...onun yerine bakım yapmaya başladım ..özellikle yumurta ve zeytibyzey karışımı yapıp saçımda beklettim haftada bir kez ..işte daha başka maskeler yaptım doğal ama Argan yağı ile bakım yaptım vs vs..sonra uni baby bebek samouşam ile gün aşırı yıkamaya başladım..ardından watsonstan 20 liraya aldığım saç kremi var 500 ml avakodolu o saçıma inanılmaz iyi geldi 30 dk beklettim başlarda artık 5 dk bekletiyiorum iyileştiği için...şu aralar da banyodan çıkınca bunlara ek olarak saç keratin spreyi var saçımı tarayip 30 cm uzaklıktan saç aralarima sikiyorum bu şekilde ...

inan hepsini denedim
ne mutlu sana fayda saglamıs

tüm bakımları yaptım

Yaaa kediniz çok ponçik bişey olmalı ne tatlı yaaa kendinden mi saklandı ki
ya normalde de ayna önünde falan yatar hep izler kendini aynada görüntülerin yansımasını falan seviyor ya tanıyamadı kendini başka kedi sandı ya da yeni tarzını beğenmedi görmeniz lazımdı tüyler uzayana kadar yaptıklarını

Stressten dokuluyordur. Stress faktörü ortadan kalkinca duzelecektir. Loccitane im dokulme karsiti sampuanini kullaniyor esim baYa fayda etti. Isterseniz bir deneyin.

Stressten dokuluyordur. Stress faktörü ortadan kalkinca duzelecektir. Loccitane im dokulme karsiti sampuanini kullaniyor esim baYa fayda etti. Isterseniz bir deneyin.
Banyo birkaç kullanım sonrası bekleyen şampuan dolu :)
o kadar çok ürün aldım ki
onu kullanmadım ancak

stresi ortadan kaldırma durumum yok , işimden dolayı.

sorunuzla alakalı hiç bir bilgim yok.

sadece kısa saç eyidir güzeldir demeye geldim :)

ben de hayatımda ikinci defadır saç uzatıyorum, ilki düğün arefesiydi, topuz yapacak kadar uzatmıştım saçlarımı. şimdi de sıpalar uzun saçlı daha çok seviyorlarmış bacaksızlar, onlar için deniyorum bakalım. ama muhakkak kısaya döneceğim.

Kısa saç çok rahat evet
ancak uzun saç kesinlikle bir kadını daha güzel gösteriyor
saç ne kadar çok ve uzunsa o kadar havalı oluyor bence

uzun saçlı fotoğraflarıma bakıyorum da , çok güzelmişim :)

ben bakamıyorum da uzun saça ya, ya örülü ya toplu oluyor hep.
o yüzden kısa saçlı hali benim daha havalı ve bakımlı gözüküyor.
hemen yıka, bişi sür kabart, kuaförden çıkmışsın gibi, misss.

Tüm yorumları okuyamafım belki yazan olmuştur tekrar olursa kusura bakmayın. Benim saçlarım boyadan berbat duruma gelmişti. Önce sirke kullanmaya başladım. Sirkeyi sulandırıp şampuandan sonra saçıma döküp birkaç dk bekletip duruladım. Sulandırdığım için koku yapmıyor. Sonra vegan şampuanlara geçtim. Rossmann da var. Otacınınkiler çok güzel.(vegan etiketi olanlar) içinde birçook zararlı kimyasal bulunmuyor ve hayvan deneyleri yapılmıyor. Çok iyi geldi saçıma. En son yine rossmanndan saç yağı aldım çok iyi geldi. Ama asıl saçlarımı kebdine getiren fermante pirinç suyu oldu. Gözle görülür bir hacim ve uzama oldu. Yapımı ve kullanımı çok basit. Bir bardak pirinci yıkayıp 3 bardak su ile 15 dk kaynatın. Kalan suyu süzün. Koyu kıvamlı az miktar bir su çıkacak. Çıkan suyu ekşi ekşi kokana kadar oda ısısında ağzı açık bekletin arada karıştırarak. Ekşi koku gelince çok az su ekleyerek bir taşım kaynatın. Biraz garip kokacak ama içine kokulu bir yağ ekleyebilisiniz. Bu karışımı 1 hafta buz dolabında bekletebilirsiniz. Kullanımı ise şöyle; banyo yapmadan yarım saat önce diplerine ve tüm saça yedirin. Biraz da masaj yapın.en az yarım saat bekletin. Sonrasında nasıl yıkıyorsanız saçlarınızı öyle yıkayın.
Sirke kullanmaya başladığımdan beri saç kremine gerek duymuyorum. Benim egzamama da iyi geldi. Benden tavsiye tüm kimyasallardan uzak durun saçlarınız kendine gelecektir. Bu arada vegan ürünler gerçekten diğer ürüblere göre çok daha az zararlı. Rossmannda altera ürünlerinin neredeyse hepsi vegan ve uygun fiyatlı. Hatta çoğu kozmatik markasına göre ucuz.

merhaba suan ayni sorunu bende yaşıyorum dogumdan sonra feci oluyor... tutam tutam dokuluyo resmen... ama.hic kestirmeye kiyamam.. ablam dogum sonrasi tamamen kazitti.suan guzel uzunca saçları var... uzamasina sabriniz varsa buyrun kazitin... sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…