- 12 Aralık 2011
- 358
- 564
- 303
- Konu Sahibi victoryvivi
-
benim eşim de uzun saç çok sevıyorben sıfıra vurcaktim. çok istedim eşim istemiyor olmaz diyo
çok kıvırcık saçlarim var ama çok sağlıksız bu beslenmeyle alakalı.
evet olabilir gittim iyi kuaförlere ama faydası anlık oldu birkac gun sonra yıne aynı:)bence nazar olmuş saçlarınıza,iyi bir kuaförle görüşün belki bakımla filan toparlanır
folik asiti 4 senedir kullanıyorum her ayBen 2 3 ay folik asit kullaniyorum yilda...cok cok faydasini gördüm. Birde kozmikbakim diye bir site var arastirisaniz faydasini goreciginizi dusunuyorum.
ben hayatta öyle gezememCanım ben tesettürlüyüm ama ruhum aykırı karşı koyamıyorum, evin içinde ve yakın çevremin yanında öyle duruyordum ve çok resmim var öyle yani açık olsam çok rahat gezerdim çünkü çok cool ve tarz :) benden sonra kız kardeşim kazıdı o açık ve hala kısacık kullanıyor.
ben rahat ariyorum döküldüğünden degil yıllardir hep tokayla yaşadım.benim eşim de uzun saç çok sevıyor
ama yapacak birsey yok destek oluyor sağolsun da
işte pek de fayda saglamıyormus burda onu anladım
Ben de çekiyorum aynı şeyi inan fare kuyruğü kadar kaldı ama kazıyınca dagecmeyecekgecen sene bir dr pco var dedi.
tüp bebek sürecindeki doktorum yok dedi
cunku yumurta sayım da azdı
kilo alma sıvılcelenme yok cnm
dermatolog erkek tipi dökülme dedi
ona pek care yok aslında dedi
inan hepsini denedimBence gurlesmez benimde bir dönem öyle oldu aynen saçım gür ve kıvırcık..
Bir dönem döküldü inceldi bende kazitmayi dusundum araştırdım kazitmanin gurlesmeyle alakası olmadığını buldum...onun yerine bakım yapmaya başladım ..özellikle yumurta ve zeytibyzey karışımı yapıp saçımda beklettim haftada bir kez ..işte daha başka maskeler yaptım doğal ama Argan yağı ile bakım yaptım vs vs..sonra uni baby bebek samouşam ile gün aşırı yıkamaya başladım..ardından watsonstan 20 liraya aldığım saç kremi var 500 ml avakodolu o saçıma inanılmaz iyi geldi 30 dk beklettim başlarda artık 5 dk bekletiyiorum iyileştiği için...şu aralar da banyodan çıkınca bunlara ek olarak saç keratin spreyi var saçımı tarayip 30 cm uzaklıktan saç aralarima sikiyorum bu şekilde ...
ya normalde de ayna önünde falan yatar hep izler kendini aynada görüntülerin yansımasını falan seviyor ya tanıyamadı kendini başka kedi sandı ya da yeni tarzını beğenmedi görmeniz lazımdı tüyler uzayana kadar yaptıklarınıYaaa kediniz çok ponçik bişey olmalı ne tatlı yaaa kendinden mi saklandı ki
Banyo birkaç kullanım sonrası bekleyen şampuan dolu :)Stressten dokuluyordur. Stress faktörü ortadan kalkinca duzelecektir. Loccitane im dokulme karsiti sampuanini kullaniyor esim baYa fayda etti. Isterseniz bir deneyin.
ben hayatta öyle gezemem
Evde bile kendimi öyle görmek istemem kendımden korkabilirdim diye düşünuyorum
Kısa saç çok rahat evetsorunuzla alakalı hiç bir bilgim yok.
sadece kısa saç eyidir güzeldir demeye geldim :)
ben de hayatımda ikinci defadır saç uzatıyorum, ilki düğün arefesiydi, topuz yapacak kadar uzatmıştım saçlarımı. şimdi de sıpalar uzun saçlı daha çok seviyorlarmış bacaksızlar, onlar için deniyorum bakalım. ama muhakkak kısaya döneceğim.
Kısa saç çok rahat evet
ancak uzun saç kesinlikle bir kadını daha güzel gösteriyor
saç ne kadar çok ve uzunsa o kadar havalı oluyor bence
uzun saçlı fotoğraflarıma bakıyorum da , çok güzelmişim :)
denemedim canım bir de onu deneyeyim :)Bıttım sabununu denedin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?