Çok sağol teşekkür ederim desteğin morallerin için, inşallah benimkilerde uzar bakalım bugün entele otu losyonu kullandım çok uzatıyomuş o da bilginiz olsun bir de dün soğan kürünü yaptım. Sizce 6 ay içinde ne kadar uzar ?Canım açmışsın sayfanı hayırlı olsun. Güle güle uzat benim saçlarım da kışın bundan daha kısaydı şimdi biraz omuzlarimin altında
Canim hayirli olsun koNun ben ne yalan soyliyim saclarini daha kisa zannediyordum bence boyu iyi uzar zamanla merak etme bulabilirsen sana resimleri atayim benimki daha kisaydiŞimdiki saçlarım bu şekilde...
çok teşekkür ederim masıl uzattığınız hakkında bilgilerinizden kısa kısa konuma yazarsanız sevinirim bulabilirseniz iyi olur fotoğraflar banada moral olur çok sağolun bu arada sarımsaklı şampuanı yaptınız mı içine vitamin ampuller de koydum benCanim hayirli olsun koNun ben ne yalan soyliyim saclarini daha kisa zannediyordum bence boyu iyi uzar zamanla merak etme bulabilirsen sana resimleri atayim benimki daha kisaydi
Dun almıştım sarımsakları soydum kokusundan başım cok,agrıdı ssımdıden boyleyse duramam kokusundan dıye cope attım :))) bırazdan,çıkıp tekrar alacağım sütte kaynatcam dunden berı bakınıyorum sütte kokusu kalmıyormuş vıtamınlerıde olmuyor elımde 2 bemıks 3er tanede bepanten evın var onlarıda ekleyecegimçok teşekkür ederim masıl uzattığınız hakkında bilgilerinizden kısa kısa konuma yazarsanız sevinirim bulabilirseniz iyi olur fotoğraflar banada moral olur çok sağolun bu arada sarımsaklı şampuanı yaptınız mı içine vitamin ampuller de koydum ben
iyi yapmışsın şifa olsun :)))Dun almıştım sarımsakları soydum kokusundan başım cok,agrıdı ssımdıden boyleyse duramam kokusundan dıye cope attım :))) bırazdan,çıkıp tekrar alacağım sütte kaynatcam dunden berı bakınıyorum sütte kokusu kalmıyormuş vıtamınlerıde olmuyor elımde 2 bemıks 3er tanede bepanten evın var onlarıda ekleyecegim
çok teşekkür ederim bu güzel bilgilerin için çoğunu denedim hande polat ne oluyor :/Canım benım en verım aldıgım dax hande polat yagı oldu hande polattı hazır almayıp yağları tek tek alıp karısımı kendım yaptım daxın ıcıne hande polat hınt badem,corekotu susam gıbı yagları ekliyordum yanı tek hıc kullanmadım hep karısım yaptım en az haftada 2 sefer yoğun bakım maskelerınden uyguluyordum matrıx fortetherapıe veya bc fıbre force keratın kurunu dustan cıkıp nemı alınmış sacıma surup folyoyla sarıp 20 dk bekletıp ısı verıyordum .benım saclarım asırı derecede yanıktı toparlanması ımkansız,keratın yukleme,bıle fayda etmedı çünkü sulfur bagları kopmustu yanık olan saca 4 defa aynı,gun oryal degerse sonuç fecıydı.bu maskelerle hıc olmazsa uzama asamasında bıraz olsun yumusattı ama en buyuk faydası dıpten gelen kendı saclarıma faydası oldu guclendı saclarım
Banyodan sonra sıvı sac kremını ve argan yagını es gecmedım kırılmaları engellendı yumusak parlak sacların olur argan yagı olarak artego kullanıyorum nashıde var donuşumlu kullanıyorum ıkısını
Sampuan olarak sulfatsız sampuanlar kullanıyorum cojta memnunum dıplerde sılıkonun bırıkmesını engellemıs oldum bılıyorsundır sılıkon uzamaya engel dıplerı tıkıyor hava almıyor dıplerın cunku
Bır baska yagda akat freedom sac bakım yagıydı ondanda memnun kalmıştım
Hardal kurunu denedım her yaptıgımda sac derın alev almıs gıbı oluyor 45 dk _1 saat bekletmen yeterlı uzatmaya etkısı oldugu kanaatındeyım
Sogan kuru 2 duşta1 olmak kaydıyla sogan suyunu duatan sonra sacıma dokuyordum bır sonrakı dusa kadar kalıyordu ama kışın yaptım yazın şire gıbı yapıştırıyor sacları Sen bır dene ıstersen ayrıca kışın parıl parıl yapardı saclarımı
Hande polat sıf sac bakım yagı dıye yaz googleye cıkıyor canım o karısımdakı yagları tek tek alıp karıştırdımçok teşekkür ederim bu güzel bilgilerin için çoğunu denedim hande polat ne oluyor :/
Çok teşekkür ederim inşallah saçlarımız uzayacak rapunzel olacağızHayırlı olsun topiğiniz
daxı mı yapayım soğan kürünü mü hande polatı mı entele otu losyonunu mu yoksa barcelinoyu mu en etkilileri hangileri bazen günde 2 kere üst üste yapıyorum yıpranır diye korkuyorum artık çünkü şampuan yıpratıyor çok kullanıyorum yağlar çıksın diye sizce hangileri etkili haftada kaç gün hangilerini yapayım?Hande polat sıf sac bakım yagı dıye yaz googleye cıkıyor canım o karısımdakı yagları tek tek alıp karıştırdım
Benim saçım hormon problemlerinden dolayı yavaş uzadı biraz bu kadar bakim yapmama rağmen seninkiler bir sırtına yaklaşır inşallah kış gelinceye kadar. Ben de bu aralar sadece zinconun losyon ve sampuani ni kullanıyorum. Bu hafta resim yükleyeceğim inşallah üşenmezsem.Çok sağol teşekkür ederim desteğin morallerin için, inşallah benimkilerde uzar bakalım bugün entele otu losyonu kullandım çok uzatıyomuş o da bilginiz olsun bir de dün soğan kürünü yaptım. Sizce 6 ay içinde ne kadar uzar ?
bende hangi bakımları yapacağımı şaşırdım dax mı hande polat saç yağı mı soğan kürü mü entele otu losyonu mu barcelino mu hep yapıyorum saçlarım yıpranıuor hangisini yapsam etkiliBenim saçım hormon problemlerinden dolayı yavaş uzadı biraz bu kadar bakim yapmama rağmen seninkiler bir sırtına yaklaşır inşallah kış gelinceye kadar. Ben de bu aralar sadece zinconun losyon ve sampuani ni kullanıyorum. Bu hafta resim yükleyeceğim inşallah üşenmezsem.
Ay inşallah CanımÇok teşekkür ederim inşallah saçlarımız uzayacak rapunzel olacağız
Çok karıştırma canım ya tek ya da 2 yap bari sac yiprandiktan sonra uzatmanın mantığı yok bence hangisi saçlarına iyi geldi güzel durdu bence onu dene bir iki ay kadar sonra yine diğerine geç ben olsam öyle yapardım yani. Bir de faydalı olsa bile hangisi oldu onu bile bilemeyeceksinbende hangi bakımları yapacağımı şaşırdım dax mı hande polat saç yağı mı soğan kürü mü entele otu losyonu mu barcelino mu hep yapıyorum saçlarım yıpranıuor hangisini yapsam etkili
Canım,sakın,ha gunde 2 kere sakın yapma bu,seferde kupkurı yıpranmıs saçlarla kuaforun yolunu tutarsındaxı mı yapayım soğan kürünü mü hande polatı mı entele otu losyonunu mu yoksa barcelinoyu mu en etkilileri hangileri bazen günde 2 kere üst üste yapıyorum yıpranır diye korkuyorum artık çünkü şampuan yıpratıyor çok kullanıyorum yağlar çıksın diye sizce hangileri etkili haftada kaç gün hangilerini yapayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?