Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)

kızlar soldaki hafif nemli sağdaki ıslak hali sizce nasıl uzama var mı 1 ayda?

Eklentiler

• image.webp
    9 KB · Görüntüleme: 275
ıslak oldugundan sanki az daha uzun görünüyor kuru iken çekmen daha iyi olacak karşılastırma acısından :) güle güle uzat

ıslak oldugundan sanki az daha uzun görünüyor kuru iken çekmen daha iyi olacak karşılastırma acısından :) güle güle uzat
bende öyle düşünmüştüm :)) ama az da olsa uzama var gibi, bu arada bugün sinameki kürüne başladım birkaç ay önce işe yaramıştı çok döktü diye bırakmıştım ama tekrar başlıuorum bugün iniallah işe yarar, sonuçları paylaşacağım :)

Bu ürünleri kullanıyorum kızlar beğenmediklerimi paylaşmadım bunların hepsinden çok memnunum inşallah saçlarım uzar

Canım saçlarının son halini atsana bakalım nasıl uzamış?

Canım saçlarının son halini atsana bakalım nasıl uzamış?
sanırım hiç uzama yok... ayrıca bugün sinamekiye başlayayom dedim Allahım eski dökülme yine başladı sizce devam etmeli miyim zaten saçlarım azaldı ama cidden uzatıyordu önceden

Eklentiler

• image.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 254
sanırım hiç uzama yok... ayrıca bugün sinamekiye başlayayom dedim Allahım eski dökülme yine başladı sizce devam etmeli miyim zaten saçlarım azaldı ama cidden uzatıyordu önceden
1 2 cm uzamış sanki canım bide şöyle bişey var kısa saçlar bi boya kadar uzadığı çol anlaşılmıyo yni şuan çok belli etmemesi normal. Dökülme varsa sinameki ye başlama derim. Hardal ı denedin mi?

toz hardalı bulamadığım için deneyemedim... bilmiyorum yağ karışımı ve vitaminleri mi karıştırıp sürsem

toz hardalı bulamadığım için deneyemedim... bilmiyorum yağ karışımı ve vitaminleri mi karıştırıp sürsem

Canım sen bilirsin am.ben bi tek hardalın etkiini gördüm uzamada

kızlar daxı mı yapayım yoksa tek tek aldığım yağları ve ampulleri her seferinde farklı hazırlayıp mı yapayım sizce hangisi daha faydalı ? bu arada saçlarım çok dökülüyor...

kızlar daxı mı yapayım yoksa tek tek aldığım yağları ve ampulleri her seferinde farklı hazırlayıp mı yapayım sizce hangisi daha faydalı ? bu arada saçlarım çok dökülüyor...
Başladığından beri ara verdin mi hiç bakımlara ? Saç derin yorulmuş olduğu için dökülmen artmış olabilir

15 gün boyunca bakımı bırak o zaman, saçın bir kendine gelsin normalde 8 haftada bir 15 gün boyunca dinlendirmen lazım aklında bulunsun
tamam ama bakıma da alıştım 15 gün bakımsız nasıl dayanıcam

uzaması falan durmaz hatta kendine gelir hem

Bak canım bu uzama Kasımda kesilen saçım yandaki de Mart ta çekilen bir fotoğraf bu aralıkta hiç fotoğraf cekmedim uzadığını fark ediyim diye ilk önce git bi kan değerlerine baktir neyin eksik bi çıksın benim B12 ve demirim eksikti o süreçte bu hapları kullanmıştım sonra baya sinir olmuştum uzamiyo diye çünkü okula gidiyorum saçını mi kestirdin sorusunu alıyorum ki çok sinir bozucu bişey di sonra bi gün bi kozmetik dükkanına girdim orda ki kadına sordum kadın da bana morfose un büyük boy turuncu bir şampuanını önerdi içinde macadamia yağı koydu macadamia yağının fiyatını bilmiyorum ama şampuan baya büyük olduğu için 25 liraydi neyse sonra başladim saç yıkmaya saç uzatilmiyo bende bu siteden birilerini okudum sinamaki diyolar bende denedim ama yüzücü olduğum için havuz günleriyle denk geliyodu ve düzensiz yapiyodum sonra o ampuller bitti bu sefer tam yapcam dedim anneme bi kutu daha alırdım hepsinden onlarda kullandım sonra uğraşamiycam dedim son ampuller de şampuanin içine attım bu arada şampuanı bitmişti bende yenisini aldım youtube da bi kız çam terabentin i nasıl övüyor anlatamam bende koydum kullandım baya sonra cidden sıkıldım bıraktım o şampuanı kullanmayı bide ben çok fazla havuza diyorum saçlarımı çok yıkıyorum mecburen bu da uzatmış olabilir ayrıca duştan sonra saçlarımı uçlarına mutlaka bi mucizevi yağ kullanıyorum benim ki şu an elseve in ki mor kapaklı olanı memnunum ama panten alcam şu an ki saçlarımı görsen nasıl kıydın dersin valla bende bilmiyorum şu an küt gibi bişey inan uğraşamiyorum havuz bide saçı mahvediyo keçe gibi yapıyo zor uğraşıyorum maske yapcak gün bile bulamıyorum bide ben bu süreçte saçıma hiç ısı kullanmadım uzayın ca doya siya kullanırım diye şimdi yine aynı şeyleri yapıyorum sinamaki yerine dax aldım ama onu bile süremedim sorcağın soru olursa buralardayım biraz sıkıcı bi yazı olmus olabilir canım kusura bakma şu an ki saçımı koyabilirsem koycam :)

harika saçların 4 ayda maşallah baya güzel uzamış sinameki benim saçlarımı çok döktü o yüzden onu bıraktım dax ve normal karışık yağlar ampuller kullanıuorum sinameki hariç ama :) çam terebentin hint yağı badem yağı kattım şampuanımın içine haftada 1 de arındırıcı şampuanla yıkayacağım saç diplerinde yağ kalıntısı kalmasın diye benimde saçlarım kütten azıcık daha uzun ama omzuma değmiyor fotoda gördüğünüz gibi acil uzaması lazım hiç sevmiyorum böyle biotin 5000 de kullanıyorum ama fayda yok neden çok yavaş uzuyor daxı ve yağları ne zaman kullanayaım hangisini kullanayım kafamda deli sorular

Bence kafana fazla takma en önemlisi bu bakarsan bağ bakmassan dağ olur sürekli gözlemlersen farkı göremessin o yüzden ilk önce kafaya takmayı bırak canım saçı yolsan bile saç uzar tatlım merak etme sen bence saçına ne eksik se onu ver ilk önce sonra uzat misal kızın saçın da 1 karış kırık var uzasın diyo olmaz ilk önce kırıklar gidicek sonra uzatılması başlanacak misal saçın kuruşa nemlendircek ürünler kullan hangi maskeyi çok guveniyosan haftanın 1 günü onu başka maskeyi de başka bi günü yap 8 hafta yani 2 ay boyunca yapıp 15 gün ara ve bu iki ay içinde hiç fotoğraf çekme sadece bakım yap sonra farkı sen de görürsün zaten vücudun günlük biotin ihtiyacı o kadar fazla değil olmassa şampuaninin içine o haptan da koyabilirsiniz iki tane felan sonuçta sadece biotin bişey olcagini sanmam ama bi doktora danis ilk önce ben dedim diye yapma tabi düzenli bakımlardan sonra illaki bişeyler elde edersin sabırlar canım dua et benimkide çabuk uzasın yinede şükürler olsun bu halimize :)

kozmik bakımdan havuç kürü buldum ona başladım ve lavanta çayı içiyorum kızlar, sanki biotin işe yaramıyor priorin mi alsam ? ya da başka önerisi olan var mı 2. kutuyu bitireyim solgar biotini bırakmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…