- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
ikisini karıştırdığımda ya etkisi kaybolursa dax ve yağların karışımı :/Canım,sakın,ha gunde 2 kere sakın yapma bu,seferde kupkurı yıpranmıs saçlarla kuaforun yolunu tutarsın
Dax ve barcelınoyu karıştırıp sıcak bır sekılde uygula canım bunuda haftada 2 defa yap her dustan,sonrada sogan kurunu uygula haftada 1 gunde hardal kuru 2 ay doldugunda 15 gun bakımlara mola ver bu,seferde dax ve hande polatı karıstırıp uygula yıne haftada 2 gun uygula 1 hunde hardal kuru
Canım,sanmıyorum burdakı herkes oyle kullanıyor hem yoğunlugu azalmış olur hem etkısı daha cok olur,dıye bız,ekliyoruz kafanda soru ısaretlerı kalacaksa bır sure,sade kullan bır,surede karısım yaparak ben ıkı turlude denedım karısımda,etkısı daha,cok olduikisini karıştırdığımda ya etkisi kaybolursa dax ve yağların karışımı :/
Pardon Pazartesı carsamba yag gunu cumartesı hardal dıyecektımMesela pzr carsamba yag gunun cumartesı hardal gunun olsun gunlerı kendıne hore ayarlayabılırsın
tam olarak ne kadar karıştıracağım dax yarıya geldi yağ karışımlarımda var ısıtacak mıyım ısıtmak çok zor geliyor soğuyana kadar dax erimez mi nasıl yapacağımCanım,sanmıyorum burdakı herkes oyle kullanıyor hem yoğunlugu azalmış olur hem etkısı daha cok olur,dıye bız,ekliyoruz kafanda soru ısaretlerı kalacaksa bır sure,sade kullan bır,surede karısım yaparak ben ıkı turlude denedım karısımda,etkısı daha,cok oldu
ya ne kadar aceleciyim yanlışlıkla sarımsakla karışık yağları karıştırmıştım o karışık yağlarla gidip daxı karıştırdım inşallah daxın etkisi gitmeztam olarak ne kadar karıştıracağım dax yarıya geldi yağ karışımlarımda var ısıtacak mıyım ısıtmak çok zor geliyor soğuyana kadar dax erimez mi nasıl yapacağım
Yok yok birsey olmaz tam,tersine iyi olur kiz biraz olumlu düşün,aaaaa kiziyorum bakya ne kadar aceleciyim yanlışlıkla sarımsakla karışık yağları karıştırmıştım o karışık yağlarla gidip daxı karıştırdım inşallah daxın etkisi gitmez
ben yarım kutu daxla yaklaşık 1 kutu karışık bakım yağını karıştırdımYok yok birsey olmaz tam,tersine iyi olur kiz biraz olumlu düşün,aaaaa kiziyorum bakbir tatli kasigi veya bir cay kasigi daxla istedigin kadar karisik bakim yagini karistir canim ben caydanligin ustune koyuyorun buharla eriyor oyleyken alip issac issak sac derime suruyorum aman diyim cok sicak olmasin dikkat et
İyi yapmissin caNim ihtiyacin olani bir kaseye alip isitirsin uygularsin her,seferinde ugrasmak yerine rek seferde hazirlamak daha iyiben yarım kutu daxla yaklaşık 1 kutu karışık bakım yağını karıştırdıminşallah bir şey olmaz o zaman uzasın saçlarımızda 1 ayı aşkım bakım yapıuorum diplerim hala çok az gelmiş durumda dibimle boyanın rengi de anlaşılmıuor yakın renkler ama 1 2 cmi geçmez en son nisanda boyatmıştım o kadar bakıma rağmen uzamıyor... Zaten yıpranık boyatamam da biraz daha bakımlara devam edeyim bakalım
kaç ay içinde sonucunu görebilirim tahminiİyi yapmissin caNim ihtiyacin olani bir kaseye alip isitirsin uygularsin her,seferinde ugrasmak yerine rek seferde hazirlamak daha iyi
Sen su bakimlari duzene oturt eminolki daha cok faydası olacak
benim saçlarım anormal bazınyerleri 30 bazı yerleri 32
Ay inşallah Can'ım ya eşim en uzun olan yerinden ölçüm yaptıbenim saçlarım anormal bazınyerleri 30 bazı yerleri 32neyse inşallah 60 65 yazacağımız günlerde gelir
İyi tatiller CanımTatile gidiyorum şimdi Alanya'ya bakalım tatilde yapabilecek miyim bakım falan...
Sağol kuzummİyi tatiller Canım
İnşallahh canım benimmmCanım uzatıcaz merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?