Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)

ikisini karıştırdığımda ya etkisi kaybolursa dax ve yağların karışımı :/

ikisini karıştırdığımda ya etkisi kaybolursa dax ve yağların karışımı :/
Canım,sanmıyorum burdakı herkes oyle kullanıyor hem yoğunlugu azalmış olur hem etkısı daha cok olur,dıye bız,ekliyoruz kafanda soru ısaretlerı kalacaksa bır sure,sade kullan bır,surede karısım yaparak ben ıkı turlude denedım karısımda,etkısı daha,cok oldu

tam olarak ne kadar karıştıracağım dax yarıya geldi yağ karışımlarımda var ısıtacak mıyım ısıtmak çok zor geliyor soğuyana kadar dax erimez mi nasıl yapacağım

tam olarak ne kadar karıştıracağım dax yarıya geldi yağ karışımlarımda var ısıtacak mıyım ısıtmak çok zor geliyor soğuyana kadar dax erimez mi nasıl yapacağım
ya ne kadar aceleciyim yanlışlıkla sarımsakla karışık yağları karıştırmıştım o karışık yağlarla gidip daxı karıştırdım inşallah daxın etkisi gitmez

ya ne kadar aceleciyim yanlışlıkla sarımsakla karışık yağları karıştırmıştım o karışık yağlarla gidip daxı karıştırdım inşallah daxın etkisi gitmez
Yok yok birsey olmaz tam,tersine iyi olur kiz biraz olumlu düşün,aaaaa kiziyorum bak bir tatli kasigi veya bir cay kasigi daxla istedigin kadar karisik bakim yagini karistir canim ben caydanligin ustune koyuyorun buharla eriyor oyleyken alip issac issak sac derime suruyorum aman diyim cok sicak olmasin dikkat et

ben yarım kutu daxla yaklaşık 1 kutu karışık bakım yağını karıştırdım inşallah bir şey olmaz o zaman uzasın saçlarımızda 1 ayı aşkım bakım yapıuorum diplerim hala çok az gelmiş durumda dibimle boyanın rengi de anlaşılmıuor yakın renkler ama 1 2 cmi geçmez en son nisanda boyatmıştım o kadar bakıma rağmen uzamıyor... Zaten yıpranık boyatamam da biraz daha bakımlara devam edeyim bakalım

İyi yapmissin caNim ihtiyacin olani bir kaseye alip isitirsin uygularsin her,seferinde ugrasmak yerine rek seferde hazirlamak daha iyi
Sen su bakimlari duzene oturt eminolki daha cok faydası olacak

İyi yapmissin caNim ihtiyacin olani bir kaseye alip isitirsin uygularsin her,seferinde ugrasmak yerine rek seferde hazirlamak daha iyi
Sen su bakimlari duzene oturt eminolki daha cok faydası olacak
kaç ay içinde sonucunu görebilirim tahmini

Tatile gidiyorum şimdi Alanya'ya bakalım tatilde yapabilecek miyim bakım falan...

Canım uzatıcaz merak etme

kızlar şu an saçımda dax ve hidistan cevizi yağı var akşam fotoğraf ekleyeceğim bir de yeni almama rağmen yarısı bitti dax supergronun ben çok kullanıuorum daha 3 kullanımda yarısı bitti :/

Bu ürünleri kullanıyorum kızlar beğenmediklerimi paylaşmadım bunların hepsinden çok memnunum inşallah saçlarım uzar

Eklentiler

• image.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 207
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…