- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
- Konu Sahibi davetsizkullanici
-
canım merfhaba ne kadar gzüel görünüyor saçların bende 3 hafta önce kırıklrını ldırdım omuzlarımda kaldı saçlaım uzundu ama sağlıksız uçları keçe gibiydi artık şimdi ..tüm kırıklar gitti sinemekiye başladım bende ..hafta 2-veya 3 kre keratin maskesi kullanıyorum ayrıca şampunaıma bende e vitamini kırdım 10 tane kuaför söyledei badem yğı argan yağı ve bemiks ampul kırdım inan faydasını gördüm yaşaşın dedim artık saçlarım pamuk gibi takipteyim seni canım...kolay gelsin ..
merhaba kızlar
sinameki kürünü yapayım derken üşütüp grip oldum :2:
çok kötüyüm boğazım şişti iltihap sardı ağzımın içini dudaklarımda uçuk çıktı gözlerim kızardı.
saçımı uzatayım derken zombilere döndüm yaaaaa
bbu hafta hiç yapmadım düzeldikten sonra tekrar başlarım heralde :2:
saç uzatma süreci heyecanlı bi süreç ya :)) allah yardımcımız olsun
Saçların çok sağlıklı duruyor maşallah ^.^ Saçlarım belimi geçiyor ama dökülme problemim var ne yazık ki. Şuan çam terebentini kullanmaya başladım. Eğer dökülmesini durdurabilirsem bende sinemakiye başlamak istiyorum. Tam bi uzun saç delisiyim. Saçlarımın kalcami geçmesini istiyorum hemde sinemakinin saçlara olan diğer yararlarindan dolayi baslamak istiyorum. Konunu takip edicem surekli :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
26 Mart Çarşamba günü argan ve badem yağı karışımı.
Eki Görüntüle 1038544 yıkamadan sonra saçlarım ıslakken uçlarına çok çok az bebe yağı sürdüm. 28 Mart cuma günü sinamekinin 4. kürü.
Vayy canım saçların mükemmel sinemakiyi bende yapmak istiyorum fakat saç rengini açar dediler o yüzden yapmadım sende öyle bir şey oldu mu
2. Resim biraz bulanık çıktığı için pek anlaşılmıyor ama biraz uzanmış gibi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu saç uzatma süreci çok sancılı ve ben asla yapamıyorm :) argan bende cok kaşıntı yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?