Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum :) (resimlerle anlatıyorum)

canım sakın kürü bırakma ben 1 senedir yaptım ve yaz geliyor diye bıraktım yeni konu açtım ordan ilk ve son hali fotolarm var bence bu kür mükemmel ve sonuçlarda harika ve saçına duştan sonra badem yağı sür hatta uzamaya yardımcı şampuanlar var onlardan kullan seneye saçların belinde olacaktır...

İnat ve hırsla devam ediyorum canım yarın 5. kür hayırlısıyla, koyduğun resimlere baktım canım çok iyi uzamış. Başka bakımlar yaparsan bizi de haberdar etmeyi unutma tatlım

Simenaki harika bişi gecen sene ocak ayında stresten kestirmiştim sacmı hemde kuaför kalfasına kızzz ilk denemesini benim sacımda yaptı :))))sonra direk simenaki ye basladım o zamanlar saclarım kulak memesi hizasındaydı ensem acık kalıyordu hep toplu kullandım şimdi ise allah a cok sükür sacımın kıyafetlerimin altında kaldıgını hissediyorum inanmıcaksınız ama sırtımın ortasında

Maşallah maşalahhh Bende 1. ayımı devirdim yarın 5. kürümü yapacağım artı olarak 10 günde sadece yağlardan bakım yapıyorum ama sanırım onu bırakacağım, turp kürüne başlıyorum o da 2 günde 1 olacak. İnşallaah çok yormam saçlarımı. Çizelge çıkarayım bari günleri şaşırmayayım

Sinemiki otuylami yapilio kizlar anlamadim bi yazın canlarim bende yapim saclarjm cok döküldü de

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sinemiki otuylami yapilio kizlar anlamadim bi yazın canlarim bende yapim saclarjm cok döküldü de

Evet canım sinamekiyi yarım çay bardağı suda ısıtıp suyunu süzdüm, içine 1 bemix ampul kırdım ve bir tatlı kaşığı badem yağı koydum. Diplerinden uçlarına kadar güzelce yedirdim. Bakımı 3-4 saat veya daha fazlasını saçlarımda tutmaya çalıştım. Yarın 5. kür kızlarrr takipte kalınnn

Canım haftada 1 yumurta sarısı ve zeytinyağı sürdüm o kadar baskada bise yapmadım,sanırım 1 sene içinde bu hale geldi,

ya kadar bakım ve güzel sonuçlar duydum ki zeytinyağına sıra gelemedi turp mu sinameki mi bakım yağlarımı derken bulamaç oldmm

ya kadar bakım ve güzel sonuçlar duydum ki zeytinyağına sıra gelemedi turp mu sinameki mi bakım yağlarımı derken bulamaç oldmm

Aynen,bende oyleydim kafam çok karışmışti,sonra zeytinyağı ve yumurtanin saç tellerini kalınlastirdigini farkettim,başka bişeyde surmedim,saf zeytinyağı çok etkili ya

Zeytinyaginida deneyecegim tatlim aklimim bir kosesine yazdimm birazdan 5. Kurumu yaptm resmini koyacagimm

canım sinemeki otunu bende denedim bi formül vardı faydasını çok gördüm saçlarımı parlattı ve uzattı saçlarım zaten gürdü iyice gürleştidi sinemeki otu bemiks ampulu badem yağı faydasını çok gördüm

Ne guzell canimm ya darisii basimaa insallah ara vermeme 3 hafta kaldi bakalim ne kadar uzayacakk :)

ben çenemin hizasında kestirmiştim şuan omzumda ve 5 hafta falan kullandım ama faydasını gördüm herkz saçların ne çabuk uzadı dediler

Hadii yaa 5 hafta miii cok hizli uzamiss seninn. Birazdan 5. Kûrûmû koyacagim oncesi sonrasi seklinde yapacagim. Seninle yorumlarini bekliyorm tatlim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…