- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
- Konu Sahibi davetsizkullanici
-
bazi yerlerde restorexin sac doktugunu okudum canım ua cesaret edemiyorum
Merhaba kızlar,
Diğer bölüme yazdım konu aynı buraya da kopyalıyorum..
Siteye girmeyeli uzun zaman olmuş valla.
Ah ah ne evigenler bepanthenler kırdık kafamıza sinamekiler yılan yağları paraya yazık valla..
Bende hc hair care complex i 8 yıldır kullanıyorum.
Uzama gerçekten inanılmaz.Kimseye sırrımı söylemiyorum uzama genetik diyorum :)
Artık bittikçe aldığım üşenmedikçe sürdüğüm tek yağ bu : )
Dökülme 2 ay düzenli (haftada 2 kez) kullanınca tamamen duruyor.
(bn dr. gittim kan tahlillerimi yaptırdım hiçbir şey eksik değil stres ve bahar geçişleri dedi)
Not: Saçı kurutmasından sikayet edenler var.Bitkisel şampuanlar saçınızı kurutur.
Bitkisel şampuan kullanmazsınız olur biter.Bu bir yağ karışımı nasıl kurutabilir Allah aşkına!
Kendinize uygun şampuanı kullanın o kıza iyi gelmiş denileni almayın!
Tüm içerik kendi sitesinde var açın okuyun!
Zaten bir kimyager hazırlıyordu yıllar önce okuduğumda artık gözüm kapalı alıyorum.
55 tl olması lazım kargo ücreti yok zaten 1.5 güne elinizde (en sevdiğimde bu cok hızlılar)
pişman olmazsınız deneyin!! millet 2 kere sürünce kafası orman olsun istiyor.ah hayaller hayaller..
bu arada firmayla hiç alakam yok ürünlerine tapmak dışında hatta kimyager bekarsa talibim
kendi halinde 24 yasında çalışan elinden geldikçe bakımlı olmaya çalışan bir kızım.
ama firma gelse gönüllü oynarım reklamında hatta saçımda deneylerini yapabilirler.
Çünkü onları seviyorum.Saçlarım elimde değil kafamda duruyor.
Kendinize iyi bakın kendinizi sevin görüşürüz..
Canım maşallah saçların tam benim istediğim boydaSaclarimin son hali
Canım maşallah saçların tam benim istediğim boydapeki böyle düz mü düzleştirdin mi :)
Saçlarınnn şahane olmuşSaclarimin son hali
Saçlarınnn şahane olmuşkaç yılda bu uzunluğa geldii canım
Peki bu bir buçuk senede sürekli sinameki yaptın mı yani 8 hafta bitti 2 hafta ara sonra tekrar tekrar tekrar falan yoksa başka şeyler mi yaptın baya da sayfa var okuyamadım kusura bakma
En iyisi canım nerdeyse istediğin boya gelmiş sanırım :)Hayir canim sadece ilk basladigim zamanlarda duzenli yapiyordum. Yaza kadar hep bakim yaptim. Yazin bemiks falan terledikce koku yapiyordu o yuzden yazin hic bakim yapamadim. Gecen sene de bu zamanlarda yag bakimlarina basladim. Ve gecen seneden beri bitkisel sampuan kullaniyorum. Bakim yapmaya yoruldum desem yeridir. Sinameki saclara cok iyi gelmisti ama yapmani tavsiye ederim. Simdi de aklima geldikce 15 gunde 1 ampullerden ve yaglardan karisirip bakim yapiyorum. Akisina biraktim yani canim.
En iyisi canım nerdeyse istediğin boya gelmiş sanırım :)
Ben şu an sinameki yapıyorum çarşamba günü 6. kürü uygulayacağım bir de bugün zeytinyağına sarımsak koydum onu bekletiyorum bir de onu yapıcam haftada iki kür uçlarına da barcelino sürüyorum :)
Bende senin gibi sıkılıp bıkana kadar yapmayı düşünüyorum canım inşallah senin boylarına getirebilirim 1 buçuk sene de :)
Aynen canım bende çarşamba sinameki pazar zeytinyağlı sarımsak kürünü yapmayı plandım zaten. Doğru söylüyorsun fazlası zarar ama iki tanecikten bir şey olmaz herhalde sinameki bu zamana kadar bir sorun yapmadı çünkü bende eğer zeytinyağı yaparsa hemen fark ederim :)Insallah canim. Ancak birden fazla bakimla cok fazla yuklenme derim. Hangisi etkili olur hangisi zararli olur ayirt edemeyebilirsin. Sarimsak icin bir sey diyemem hic yapmadim ama bakim yaglarindan cok memnunum. Carsamba sinameki c.tesi veya pazar yag bakimi cok guzel olur. Dustan sonra serum kullaniyorum birde onu soylemeyi unuttum. Bitkisel sampuanin icine camterebetini koyuyorum bir kapak. Fazlasi sulandiriyor. Birde yaglari surmeden once cezvede azicik isitiyorum. Surdukten sonra basimi one egerek 2 3 dakika masaj yapiyordum. Cok etkisi olmustu bende. Arkadasim surekli saclarin uzamis diyordu. 2 gunde bir yapiyordum bu yag bakimini.
Aynen canım bende çarşamba sinameki pazar zeytinyağlı sarımsak kürünü yapmayı plandım zaten. Doğru söylüyorsun fazlası zarar ama iki tanecikten bir şey olmaz herhalde sinameki bu zamana kadar bir sorun yapmadı çünkü bende eğer zeytinyağı yaparsa hemen fark ederim :)
Bende saçlarımı eğip diplere masaj yapıyorum cidden işe yarıyor canım :) Saç serumu bende kullanıyorum ama arada nadir yani pek sevmiyorum benimki yağlı his bırakıyor
Evet bazen diyorum çok mu sürüyorum ama arkasında yazan o bir hez sıkıyorum onda bile yağlı oluyor keşke maske ya da başka bir şey alsaymışım onun yerineEvet ozellikle sacimi yikadiktan sonra disari cikmayacagim bir gun yapiyorum sanki yagliymis tam yikanmamis gibi geliyor.
Evet bazen diyorum çok mu sürüyorum ama arkasında yazan o bir hez sıkıyorum onda bile yağlı oluyor keşke maske ya da başka bir şey alsaymışım onun yerine
Deneyeceğim canım teşekkür ederim önerilerin için :)Bana sahsen yaglar iyi geldi ama maskeleri de bir dene. Fayda saglar umarim. Argan ve badem yaginida tavsiye ediyorum. Argan, zeytinyagi, badem yagi uclusunu suruyordum. Sadece zeytinyagi degildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?