Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum :) (resimlerle anlatıyorum)

Hadii yaa 5 hafta miii cok hizli uzamiss seninn. Birazdan 5. Kûrûmû koyacagim oncesi sonrasi seklinde yapacagim. Seninle yorumlarini bekliyorm tatlim.

benim saçlarım hızlı uzuyodu bunuda yapınca baya faydasını gördüm tamam canım bekliyorum fotoyu

çok güzel olmuşş ancak haftada kaç gün yapıyorsun bu sinameki kürünü

Sinameki 6. hafta kürü.

Artı olarak turp kürüne de başladım. 3 günde 1 onu yapacağım. Sizce saçımı yorar mı kızlar 2 bakım ? Eğer öyleyse 8. hafta ara verdiğimde dönemde başlayayım turp kürüne ?:2:

sinameki kürünü yaklasık 3 sene önce bende uyguladım ama 15 gün boyunca hergün hiç ara vermeden yaptım bidahada hiç uygulamadım. 2 ay içinde saclarım asırı derecede uzamıstı üzerinden 3 sene gecmesine ragmen saclarım hala normalden daha hızlı uzuyor suan saclarım belimde

geçen yıl sinemike kürünü uyguladım. çok faydasını gördüm.kullanmayı bıraktıktan sonra da uzamaya dema etti. saçımı gürleştirdi . etraftan saçımın çok sağlıklı göründüğüyle ilgi yorumlar aldım. saçım hiç uzamadığı kadar çok uzadı.

6. haftama geldim uzama konusunda pek bir faydasını göremedim ki uzamadılarda sanırım ama sağlıklı saçlara kavuştum çok şükür

bir ara bıraksam mı diye düşündüm ama son 2 tane kaldı ara vermeme onu da bi yapayım sonrasına bakarımm artık :/

canım ya seni görünce benim de yapasım geliyor iyi ki başlamışsın küre hem saçların süper olmuş hemde beni de heveslendiriyorsun saçlarımı ağustostan beri kestirmiyorum kırıklar olabilir sence kestirip mi başlasam küre kestirmeden mi

ayyy gerçektenn miiii bırakmayı düşünüyordum neredeyseee yaa çok iyi geldi yorumun. Canım kesinlikle kestirmeni tavsiye ederim. Çünkü bakımı sağlıklı saçlara kavuşmak için yapıyoruz kırıklar bakımlarla düzelmiyor maalesef o yüzden kestir derim. Hem kırık olunca dökülme yapıyor benim saçlarım çok şükür dökülmüyor bakımlardan sonra. Güzel haberlerini ve yorumlarını bekliyorummm

yavrum saçmalama tam gaz devam başından beri konuyu takip ediyorum bilseydim önceden yazardım :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…