- 27 Mart 2014
- 944
- 103
- 63
- Konu Sahibi davetsizkullanici
-
Hadii yaa 5 hafta miii cok hizli uzamiss seninn. Birazdan 5. Kûrûmû koyacagim oncesi sonrasi seklinde yapacagim. Seninle yorumlarini bekliyorm tatlim.
tüm saça mı sadece diplerine mi kullanılıyor
tüm saça imkansız yetmez :))
benim de 2. kürüm olucak bakalım :) saçım senin gibi düz olsa bende foto atardım
Merhaba arkadaşlar, siteye yaklaşık 1 senedir üyeyim. Geçen seneden beri konuları takip ediyorum ancak pek yorum yazmışlığım yoktur. Geçen sene bu zamanlarda bakım yapmaya pek merak salmış biri olarak her gün bir bakım yaparak saçlarımı çok fazla yormuştum ve aşırı kırıklarım vardı. Bakımlardan, yağlardan hem merakımı almış hemde kırıklarım yüzünden bir geri dönüşüm alamadığım için hevesim kaçmıştı. Bakımlara yaza kadar ara verip saçlarımı 2-3 ay arayla kestirdim düzleştiricimle vedalaştım. Eğer bir bakıma başlayacaksanız saçlarınızı mutlaka kestirin, kırıklarınız olmasın. Saçlarımı makas izi bıraktırarak alt kısımlarını düz kestirdim ve uçlarını incelttirmedim eskiye kıyasla daha gür gözükmesi sebep oldu. 7 mart itibariyle sinameki kürüne başladım(her hafta cuma günleri sinameki kürü) ve ilk sonucun şöyle;
Eki Görüntüle 1026907 7 Mart 2014
Ve bir hafta sonraki hali;
Eki Görüntüle 1026909 14 Mart 2014
Ve bugün (17 mart) Sinameki küründen 2 gün sonra saçlarıma yumurta sarısı + badem yağı + argan yağı sürdüm ve 2 saat bekledim. Artı olarak şampuanıma 1 tane bemiks ampul + badem yapı + argan yağı kattım. Bunların hepsinden azar azar koydum çünkü şampuanım tamamen dolu olmadığı için ölçüsünü azalttım. Ve saçlarımın yumurta sarısı + badem yağı ve argan yağından sonraki hali;
Eki Görüntüle 1026912 17 Mart 2014
Saçlarımın yumuşadığını ve gerçekten ferahladığını hissediyorum. Umarım saçlarıma hem güzel bi bakım yapmış olurum hemde sağlıklı bi şekilde uzatabilirim. Yaptığım her bakımdan fotoğraflarla sizi haberdar edeceğim, yorumlarınızı bekliyorum kızlar :)
DİPNOT1: YUMURTA SARISIYLA YAPILAN KÜRÜ SICAK SU İLE YIKAMAMAYA DİKKAT ETMELİSİNİZ.
DİPNOT2: İLK 2 RESMİ BAŞKA KONULARA KOYMUŞTUM ANCAK GÖRÜLMEDİĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN BU KONUYU AÇMAK İSTEDİM.
DİPNOT3: BAKIMLARDAN VERİM ALMAK İSTİYORSANIZ DÜZLEŞTİRİCİYLE VEDALAŞMALISINIZ.
--Argan ve badem yağı karışımı 26 Mart. 2. sayfada.
çok güzel olmuşş ancak haftada kaç gün yapıyorsun bu sinameki kürünü
geçen yıl sinemike kürünü uyguladım. çok faydasını gördüm.kullanmayı bıraktıktan sonra da uzamaya dema etti. saçımı gürleştirdi . etraftan saçımın çok sağlıklı göründüğüyle ilgi yorumlar aldım. saçım hiç uzamadığı kadar çok uzadı.
sinameki kürünü yaklasık 3 sene önce bende uyguladım ama 15 gün boyunca hergün hiç ara vermeden yaptım bidahada hiç uygulamadım. 2 ay içinde saclarım asırı derecede uzamıstı üzerinden 3 sene gecmesine ragmen saclarım hala normalden daha hızlı uzuyor suan saclarım belimde
canım ya seni görünce benim de yapasım geliyor iyi ki başlamışsın küre hem saçların süper olmuş hemde beni de heveslendiriyorsun saçlarımı ağustostan beri kestirmiyorum kırıklar olabilir sence kestirip mi başlasam küre kestirmeden mi
Teşekkür ederim canım, haftada 1 gün yapıyorum. 8. haftadan sonra 2 hafta ara. Bugün 6. haftam resmi birazdan koyacağım.
bende bugün başlayacağım insallah
ayyy gerçektenn miiiibırakmayı düşünüyordum neredeyseee yaa çok iyi geldi yorumun. Canım kesinlikle kestirmeni tavsiye ederim. Çünkü bakımı sağlıklı saçlara kavuşmak için yapıyoruz kırıklar bakımlarla düzelmiyor maalesef o yüzden kestir derim. Hem kırık olunca dökülme yapıyor benim saçlarım çok şükür dökülmüyor bakımlardan sonra. Güzel haberlerini ve yorumlarını bekliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?