- 8 Kasım 2013
- 884
- 191
- 53
- Konu Sahibi davetsizkullanici
-
Kendimi unutturmadann tekrarrr geldimm..
Uzun zamandır saçlarıma hiç uygulama yapmıyorum. Sadece 2 ayda bir kına yakıyorum. Ayrıca beslenmeme de dikkat ediyorum. Her gün kahvaltıda haşlanmış yumurta ve beyaz peynir yiyorum. İçten destek yapmayı unutmayınnnn. Yarın Şampuan ve yağ bakımlarına geri dönüyorummm. Doğum günümde (21 şubat) tekrar resim koyacağım. O günü kendime hedef koydum :)
Arkadaslar aldiginiz sac yaglari hangi marka faydasini gordunuz mu guvenilir bir marka ariyorum
Shiffa homedan memnun kaldiniz mu hangi yagi kullandinizkarden , doa, shiffa home..
cokca kullandim hatirlamiyorum en son melisa yagini kullanmistim.Shiffa homedan memnun kaldiniz mu hangi yagi kullandiniz
maşAllah ya.. uzun olup bu kadar gür sağlıklı dolgun saç nadir rastlanır.. imrendim.. Allah nazarlardan saklasın.. bakım olarak neler uyguluyorsunuz ? ama temel olarak, saç kremi serum sprey vs.
gur ama ince tellibu aralar hic yapmiyorum yaz geldi ya terledikce koku geliyor. ama bitkisel sampuan kullaniyorm glissin serumunu kullaniyorum. bakim yaptigim zamanda ampul aliyorum bemix bephanten onlari kirip, icine birer kasik zeytinyagi badem yagi argan yagi ve cam terebentin koyuyorum. bu kadar canim. tesekkur ederim.
canim hangi sampuani kullanmistinhayır canım çok fazla koymayacaksın zaten dediğim gibi :) ölçüsünü saç tipine göre ayarlamalısın ,zaten çam esansı saça kuruluk verdiğinden onu nötrlüyor biraz.. umarım memnun kalırsın
canim sampuandan memnun kaldin miHanımlarrr bitkisel şampuana geçiş yaptım, sanırım bir kaç ay sinamekiye ara veriyorum. Nedense bana artık çok zahmetli geliyor. Kışa doğru tekrar başlayacağım. Yazın terlemekle birlikte ara sıra burnuma gelen kokusu beni yaz ayında sinamekiden soğuttu. Ancak kış girişinde devammm.
Şampuanım Tresan Isırgan Otu Şampuanı. İçine 1 veya 2 kapak çamterebentin yağı koyacağım. Bir kaç ay şampuan ve ayda bir veya iki kere yağ bakımı yapacağım. Geçenlerde bir resim koydum, ayda bir resim koyacağım. Eylülde görüşmekkk üzereeee :):):)
canim sampuandan memnun kaldin mi
bazi yerlerde restorexin sac doktugunu okudum canım ua cesaret edemiyorumilk 3 4 sampuanim tresan is sampuandi
memnun kalmasina kaldim saclarim dokulmuyordu ve sonuk durmuyordu ama simdi restorexe gectim canim sac dokulmem oluk olukken (restorexi almadan 2 hafta normal sampuan kullandim) simdi dokulmem yok denecek kadar az. tavsiyem restorex. icine hic bir sey katmadim. ek olarak bag bakimlari yapiyorum canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?