Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum :) (resimlerle anlatıyorum)

maşAllah ya.. uzun olup bu kadar gür sağlıklı dolgun saç nadir rastlanır.. imrendim.. Allah nazarlardan saklasın.. bakım olarak neler uyguluyorsunuz ? ama temel olarak, saç kremi serum sprey vs.

Konuyu bastan itibaren okudum bayan esraab saclarinda inanilmaz bir dolgunluk ve canlilik gozlemledim tabi karisimini kullandikdan sonra ilk ve son fotonu paylasirmisin bu uzama ne kadarlik bir sürede oldu paylasirsan sevinirim bide saclarin suan ne durumda

maşAllah ya.. uzun olup bu kadar gür sağlıklı dolgun saç nadir rastlanır.. imrendim.. Allah nazarlardan saklasın.. bakım olarak neler uyguluyorsunuz ? ama temel olarak, saç kremi serum sprey vs.

gur ama ince telli bu aralar hic yapmiyorum yaz geldi ya terledikce koku geliyor. ama bitkisel sampuan kullaniyorm glissin serumunu kullaniyorum. bakim yaptigim zamanda ampul aliyorum bemix bephanten onlari kirip, icine birer kasik zeytinyagi badem yagi argan yagi ve cam terebentin koyuyorum. bu kadar canim. tesekkur ederim.

kokunun kaynagi bemikstir
bu arada saçlarınızı yormamaya dikkat edin

Konunu uzun süredir takip ediyorum. Ben yaklaşık 5 ay sinameki kullandım omzumun yukarısındaki saçlarım şuan göğsümün neredeyse hepsini kapatıyor. Saçlarım kalın telli ve çok dalgalı. Normalde aşırı yavaş uzar. Düzleştirici vs. kullanmıyorum fakat sinamekiyi 1 aydır filan yapmıyorum. Malzemelerim duruyor 4 kür daha yapıp sinamekiye uzun bir ara vermeyi düşünüyorum. Onun dışında en kısa zamanda restorex şampuan alacağım ve dün mayalı süt içmeye başladım. Ve saçlarıma kına yakmayı düşünüyorum tatile gittiğim zaman, iki hafta sonra.Senin de fotoğraflarını en kısa zamanda bekliyorum, öpüyorum

canim sampuandan memnun kaldin mi

canim sampuandan memnun kaldin mi

ilk 3 4 sampuanim tresan is sampuandi
memnun kalmasina kaldim saclarim dokulmuyordu ve sonuk durmuyordu ama simdi restorexe gectim canim sac dokulmem oluk olukken (restorexi almadan 2 hafta normal sampuan kullandim) simdi dokulmem yok denecek kadar az. tavsiyem restorex. icine hic bir sey katmadim. ek olarak bag bakimlari yapiyorum canim.

bazi yerlerde restorexin sac doktugunu okudum canım ua cesaret edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…