- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
- Konu Sahibi davetsizkullanici
-
sağol canım benim senin saçlarına masallah ne guzel uzamıslar
Benim bakım yağım bitti iyi bi bakım yağı hazırlamak istiyorum kendim uzamaya etki edecek ve kırılmaları önleyecek kızlar yardım edermisiniz.
saçlarını gördüm canım gayet güzel uzadılar takipteyim ancak ben saçlarımı kestirdim sağlıksız kırık uçlarım vardı biliyorsun çok kötü görünmüyordu ancak ben kırık olduğunu bildiğim için bu şekilde içim rahat :)
Kızlar bende dün bi hevesle saçlarımı kestirdim kat falanda attırdım mal gibi şimdi nasıl uzatcağımı düşünüyorum kara kara bana öneride bulunur musunuz
Çok teşekkür ederim yarın başlamayı düşünüyorum :)Sinameki, bademyağı, zeytinyağı, turp..
Çok teşekkür ederim yarın başlamayı düşünüyorum :)
Sizce daha da uzatmali miyim
Kendimi unutturmadann tekrarrr geldimm..
Uzun zamandır saçlarıma hiç uygulama yapmıyorum. Sadece 2 ayda bir kına yakıyorum. Ayrıca beslenmeme de dikkat ediyorum. Her gün kahvaltıda haşlanmış yumurta ve beyaz peynir yiyorum. İçten destek yapmayı unutmayınnnn. Yarın Şampuan ve yağ bakımlarına geri dönüyorummm. Doğum günümde (21 şubat) tekrar resim koyacağım. O günü kendime hedef koydum :)
Canim merhabalar Senin saclarinda harlka gelisme ve uzama soz konusu.Masallah nazar degmesin tatlim Sana. Bana lutfen yardimci ol Bende sinamekiye basliycam . Ama bemiks disinda bepanten ve evin ampulde kirmalimiyim? Yoksa senin gibi badem yagi bemiks sinamekimi yapmaliyim? Saclarim kisacikk uzatmam lazim lutfen neleri yapmaliyim senin gibi olmasi icin
Tesekkür ederim bayan rapunzellseni takipteyimm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?