Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum :) (resimlerle anlatıyorum)

Benim bakım yağım bitti iyi bi bakım yağı hazırlamak istiyorum kendim uzamaya etki edecek ve kırılmaları önleyecek kızlar yardım edermisiniz.

Benim bakım yağım bitti iyi bi bakım yağı hazırlamak istiyorum kendim uzamaya etki edecek ve kırılmaları önleyecek kızlar yardım edermisiniz.

Benim kullandiklarim badem yagi, cam terebentin, zeytinyagi ve argan yagi. Argan yagini uzun zamandir kullanamiyorum ama saclarima cok iyi gelmisti. Saclarimin son halini gordun mu bilmiyorum ama kiriklarim yok denecek kadar az. Diger yaglarin ne ise yaradigini bilmiyorum kullanmadim ama onerebilecegin bir sey varsa ilet bana canim.

saçlarını gördüm canım gayet güzel uzadılar takipteyim ancak ben saçlarımı kestirdim sağlıksız kırık uçlarım vardı biliyorsun çok kötü görünmüyordu ancak ben kırık olduğunu bildiğim için bu şekilde içim rahat :)

İyi geceler kızlar. İki haftadır zeytinyağı+badem yağı+çamterebentin yağı bakımı yapıyorum. İki hafta dediğime bakmayın 1 hafta yaptım, 2. hafta malzemelerim bittiği için yapamadım. Bugün başladım ve ikinci haftaya başlamış oldum. 2 günde 1 yapıyorum. Ağır gelmiyor aksine hoşuma bile gitti. Yağlanma problemine gelince; zaten yıllardır her gün yıkadığım için benim için hiç bir şey fark etmediii.

Kızlar bende dün bi hevesle saçlarımı kestirdim kat falanda attırdım mal gibi şimdi nasıl uzatcağımı düşünüyorum kara kara bana öneride bulunur musunuz

Kendimi unutturmadann tekrarrr geldimm..

Uzun zamandır saçlarıma hiç uygulama yapmıyorum. Sadece 2 ayda bir kına yakıyorum. Ayrıca beslenmeme de dikkat ediyorum. Her gün kahvaltıda haşlanmış yumurta ve beyaz peynir yiyorum. İçten destek yapmayı unutmayınnnn. Yarın Şampuan ve yağ bakımlarına geri dönüyorummm. Doğum günümde (21 şubat) tekrar resim koyacağım. O günü kendime hedef koydum :)

Eklentiler

• escydbç.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 402

Guzel uzamis canim bende de durum bu

Eklentiler

• IMG_20141214_015024.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 414
Canim merhabalar Senin saclarinda harlka gelisme ve uzama soz konusu. Masallah nazar degmesin tatlim Sana. Bana lutfen yardimci ol Bende sinamekiye basliycam . Ama bemiks disinda bepanten ve evin ampulde kirmalimiyim? Yoksa senin gibi badem yagi bemiks sinamekimi yapmaliyim? Saclarim kisacikk uzatmam lazim lutfen neleri yapmaliyim senin gibi olmasi icin

Merhaba canım. Açıkcası ben neden sadece bemiks koyduğumu bilmiyorumAlırken sadece aklıma bemiks geliyordu eczaneden sadece bemiks alıp çıkıyordum Tabi ki de hepsinden kır, vitamin bunlar sonuçta. Uzatmasa bile çok güzel onarıp güçleştiriyor. Ayrıca başını baş aşağı eğip 2-3 dk. masaj yapmanı da öneririm. Kolay gelsinn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…