Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarımın %80 i yok artık..................

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

matemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
3.112
946
198
35
kızlar 24 yaşındayım.üniversiteye başkadığımıdan bu yana çok fazla döküldü ve ben malesef hiç önlem almadım.4 yılda sonuç;eskiden en büyük topuz tokaları bile tutmazken hatta kırılırken saçımda,şimdi en minik tokayla zor tutturuyorum.moralim çok bozuk aslında hızlı uzar saçlarım.usturaya bile vurdurmayı düşünüyorum.

eski haline gelmez belki ama en azından yarısı gelsin.yokmudur kesin çözüm,ucuz pahalı kimyasal yada bitkisel en etkili yol nedir bileniniz varmı?lütfen yardım edin.geçen alman markası bi ürün gördüm 600 tl saç bakımı tamamen dökülme için.maddi açıdan zorlayacak ama acaba öyle yöntemleremi yönlensem.....
üstelik beyazlarımda çok çok artık.psikolojim bozuldu:((((((((((

maalesef ben de aynı dertten muzdaribim..doktora gidip tahlilerinizi yaptırmalısınız..kan,demir.vitamin eksikliği,troid vs..bunlardan biri ise çözümü var ama benim gibi genetikse yapacak bi şey yok:((

maalesef ben de aynı dertten muzdaribim..doktora gidip tahlilerinizi yaptırmalısınız..kan,demir.vitamin eksikliği,troid vs..bunlardan biri ise çözümü var ama benim gibi genetikse yapacak bi şey yok:((

demir eksikliği vardı bende kan değerlerimde düşüktü.bi süre ilaç kullanıp sonra bırakmıştım.tabi streste eklenince sonuç bundan ibaret.gerçekten abartısız %80 i yok.4 te 1 kalmışmı ondan bile emin değilim.
Benim merak ettiğim dermatoloğa gitsem önlemini alsamda en fazla ne kadar çıkar artık..en azından yarısı geri gelirmi ya off:((

demir eksikliği vardı bende kan değerlerimde düşüktü.bi süre ilaç kullanıp sonra bırakmıştım.tabi streste eklenince sonuç bundan ibaret.gerçekten abartısız %80 i yok.4 te 1 kalmışmı ondan bile emin değilim.
Benim merak ettiğim dermatoloğa gitsem önlemini alsamda en fazla ne kadar çıkar artık..en azından yarısı geri gelirmi ya off:((

hepsi bile çıkabilir..bence hiç vakit kaybetmeden doktora gidin..

Polarpijamanın söylediği gibi hepsi bile çıkabilir ama altında yatan sebebi öğrenmelisin önce. Yoksa dışardan sürdüğün herşey geçici çözüm olabilir sadece. Paranı boşa harcama. Geçmiş olsun canım.

sarmısak ve zeytınyagı karısımı sac cıkarır dıye duymustum denemedım ama kansızlık varsa buda işe yaramayabılır

4 yildir dokulme ve boyle bir sonuca geldiysen geri gelmez eski saclarin. arada bisuru zaman gecmis. bunun sebebini aramalisin..
ayrica o beyaz sac derdi bendede var bisuru cikti ya yanlarimda falan. yapicak bsy yok genetik oda..

4 yildir dokulme ve boyle bir sonuca geldiysen geri gelmez eski saclarin. arada bisuru zaman gecmis. bunun sebebini aramalisin..
ayrica o beyaz sac derdi bendede var bisuru cikti ya yanlarimda falan. yapicak bsy yok genetik oda..

Bence kesin geri gelmez diye bir yargiya varip care arayan insanin moraliniz bozmaya gerek yok elbette ki gercekleri paylasmali, yalandan yere umut vermemeliyiz fakat ifadelerimize biraz daha suphe katmaliyiz sonucta saclarini gormedik test yapmadik bilemiyoruz. Benim tvsyem guzel bir doktora gidip tahlilleri yaptirmasi, onun disinda usturaya vurmanin pek ise yaradigini sanmiyorum(kendim ve annem denedik) kan testlerinde birsey cikmazsa disardan takviyelerle(minoxidil) en azindan kafada olanlar korunur. Tez zamanda sifa diliyorum!

Bence kesin geri gelmez diye bir yargiya varip care arayan insanin moraliniz bozmaya gerek yok elbette ki gercekleri paylasmali, yalandan yere umut vermemeliyiz fakat ifadelerimize biraz daha suphe katmaliyiz sonucta saclarini gormedik test yapmadik bilemiyoruz. Benim tvsyem guzel bir doktora gidip tahlilleri yaptirmasi, onun disinda usturaya vurmanin pek ise yaradigini sanmiyorum(kendim ve annem denedik) kan testlerinde birsey cikmazsa disardan takviyelerle(minoxidil) en azindan kafada olanlar korunur. Tez zamanda sifa diliyorum!

kızlar saçlarım eskiden çok güçlüydü hatırlıyorumda bide nazara geldi diye düşünüyorum.upuzun simsiyah..nasıl bu hale geldi ve ben hayatın telaşında sınav o bu şu derken nasıl bu kadar önemsemedim anlayamıyorum.sonuç hüsran.önceki ve sonraki halini görmenizi isterdim.
Şimdi saçlarım omuzlarımdan biraz uzun,önce küt kestirip bakımlara o şekilde başlayayım diyorum ama..
tek istediğim en azından yarısı geri gelsin eskisi kadar olmaz artık bunu biliyorumda...hiç duyanınız bileniniz yokmu çevresinden olumlu sonuca ulaşan...usturaya vurunca daha güçlü ve gür çıkar diye düşündüm ama onada yok diyosunuz.zaten oda kötü bi süreç çünkü uzun süre erkek gibi geziceksin..bilemiyorum gerçekten ne yapmalı..en etkili yöntem nedir..

kızlar 24 yaşındayım.üniversiteye başkadığımıdan bu yana çok fazla döküldü ve ben malesef hiç önlem almadım.4 yılda sonuç;eskiden en büyük topuz tokaları bile tutmazken hatta kırılırken saçımda,şimdi en minik tokayla zor tutturuyorum.moralim çok bozuk aslında hızlı uzar saçlarım.usturaya bile vurdurmayı düşünüyorum.

eski haline gelmez belki ama en azından yarısı gelsin.yokmudur kesin çözüm,ucuz pahalı kimyasal yada bitkisel en etkili yol nedir bileniniz varmı?lütfen yardım edin.geçen alman markası bi ürün gördüm 600 tl saç bakımı tamamen dökülme için.maddi açıdan zorlayacak ama acaba öyle yöntemleremi yönlensem.....
üstelik beyazlarımda çok çok artık.psikolojim bozuldu:((((((((((

geçmiş olsun.. ben de aynı dertten muzdaribim :( saçımı tutturacak toka bulamazdım, saçı dokulenlere ah benim de dokulse keşke bıktım toka tutmuyo hiç bi sey yapamıyorum saçıma derdim. simdi avuc avuc döküldükce kahroluyorum. gecen gün dalgalı olsun diye salarımı iki tane ördüm yandan, ağlıcaktım neredeyse, eskiden ördüğümde bir tanesi o iki örgüden daha kalın olurdu, saçımın ne miktarda döküldüğünü o görüntüden anladım.. incecik iki örgü oldu inanılmaz moralim bozuldu. ben de demir eksikliğinden sonra oldu şimdi bi yöntem duydum, doğum kontrol hapıyla yapılan onu uyguluycam çok iyi sonuc alanlar olmuş, olmadı saç diplerimden prp yaptırmayı düşünüyorum[/B]

geçmiş olsun.. ben de aynı dertten muzdaribim :( saçımı tutturacak toka bulamazdım, saçı dokulenlere ah benim de dokulse keşke bıktım toka tutmuyo hiç bi sey yapamıyorum saçıma derdim. simdi avuc avuc döküldükce kahroluyorum. gecen gün dalgalı olsun diye salarımı iki tane ördüm yandan, ağlıcaktım neredeyse, eskiden ördüğümde bir tanesi o iki örgüden daha kalın olurdu, saçımın ne miktarda döküldüğünü o görüntüden anladım.. incecik iki örgü oldu inanılmaz moralim bozuldu. ben de demir eksikliğinden sonra oldu şimdi bi yöntem duydum, doğum kontrol hapıyla yapılan onu uyguluycam çok iyi sonuc alanlar olmuş, olmadı saç diplerimden prp yaptırmayı düşünüyorum[/B]

doğum kontrol hapı nasıl kullanılıyormuş peki bilginiz varmı bu prp nedir acaba?aynen benimde şuan tek bi örgüm eskiden yaptığımın yarısının yarısı bile değil...:(( çok üzücü bi durum.hayır bide 24 yaşında böyleyse kimbilir ilerde ne hale gelicek bu saç.acilen bişeyler yapmalı. . .

bu yöntemi de bu sitede araştırırken öğrendim 2 gün önce, hatta bugün eczaneye gidecektim hap almak için yetişemedim, yarın alıp başlıycam. 1 kutu doğum kontrol hapını 400 mllik tresan sampuana karıştırıp saçını düzenli onunla yıkıyorsun. uygulayan bayan inanılmaz memnundu ve cilt doktoru tavsiye etmiş o yüzden güvenli olduğunu düşünüyorum. yalnız biri bir kutu demiş diğeri 9 tane karıştırıyorum şampuana demiş ona tekrar bakıcaktım yapmadan evvel. m ile başlayan ostorejen oranı 30luk olan hapların iyi olduğunu duydum ondan alıcam ben. hatta içmeyi de düşünüyorum doğum kontrol hapının yararlarını anlatan bi video izledim bir dr anlatıyordu daha etkili olacağını düsünüyorum, memeleri de büyütüyormuş bi taşla iki kuş :1:

Benim de saçlarım çok dökülüyordu şu an günde 10 tane dökülse fazla geliyor, karanfili suyu denemelisin kesinlikle h çok kolay hem çok etkili
Onun dışında kesinlikle biotin kullan ya da biotin içeren bir multivitamin
Ben balık yağı tüketiyorum bir de

Bunların etkisini çok ciddi gördüm ama hepsinden önce doktora gittim bit sorun olmadığını öğrendim, sonuç alacak yöntemlere yöneldim kesinlikle doktora git sakın erteleme yarın ayıracağın yarım saatcik saçının yarısını geri getirebilir :31:

Saçınızın %80'ni dökülmüş ise bitkisel yöntemlerden uzak durun daha fazla saç kaybına neden olabilir. Bir doktora gidin kesinlikle kan değerlerinize baktırın guatr vs. incelemelerini isteyin sonuçlarda sıkıntı olmazsa saç analizi yaptırın saç derinizin sağlık durumu hakkında bilginiz olsun. Bu işlemlerden sonra dökülme nedeninizi belirler ve buna göre bir tedavi yöntemi belirlersiniz ama en önemlisi yaklaşık bir yıl hatta daha fazla sürecek bir tedavi yolculuğuna çıktığınızı kabullenin ve sabırlı olun. Umarım saçlarınız eski gürlüğüne kavuşur.

Son düzenleme:
kızlar saçlarım eskiden çok güçlüydü hatırlıyorumda bide nazara geldi diye düşünüyorum.upuzun simsiyah..nasıl bu hale geldi ve ben hayatın telaşında sınav o bu şu derken nasıl bu kadar önemsemedim anlayamıyorum.sonuç hüsran.önceki ve sonraki halini görmenizi isterdim.
Şimdi saçlarım omuzlarımdan biraz uzun,önce küt kestirip bakımlara o şekilde başlayayım diyorum ama..
tek istediğim en azından yarısı geri gelsin eskisi kadar olmaz artık bunu biliyorumda...hiç duyanınız bileniniz yokmu çevresinden olumlu sonuca ulaşan...usturaya vurunca daha güçlü ve gür çıkar diye düşündüm ama onada yok diyosunuz.zaten oda kötü bi süreç çünkü uzun süre erkek gibi geziceksin..bilemiyorum gerçekten ne yapmalı..en etkili yöntem nedir..

seni cok iyi anliyorum cunku kucuklugumlden beri insanlar saclarima dokunur cekerdi kendi sacim mi diye hem siyah hem de gurdu, ben de nazardan baska bisi diyemiyorum o kadar ugrasin sonunda bir netice goremedigimden su an minoxidil tarzi ilac kullaniyorum sacimi da haziranda kazimistim basta boyle iyo geldi gibi diye dusunup umutlandim ama bende ise yaramadi hala gunde 200 teli gecik dokuluyor anlayamiyorum ben de acaba sac protezi mi yaptirsam diye dusunuyorum

hepsi bile çıkabilir..bence hiç vakit kaybetmeden doktora gidin..

Arkadaşlar bende aynı dertten muzdaribim, ne vitamain ne kan testleri ne bitkisel yöntemle çözemedim. sac ekimi bile yaptırmayı düşündüm, bu esnada yeni bir yöntem olan PRP ile tanıstım. hiç ilaçlara okadar paralar harcamayın. PRP hem uygun hem hücre yenilediği için etkisi hemen farkediliyor.benim saclarım hem canlandı hem yeni saclar cıkmaya basladı, isterseniz yardımcı olabilriim

Arkadaşlar bende aynı dertten muzdaribim, ne vitamain ne kan testleri ne bitkisel yöntemle çözemedim. sac ekimi bile yaptırmayı düşündüm, bu esnada yeni bir yöntem olan PRP ile tanıstım. hiç ilaçlara okadar paralar harcamayın. PRP hem uygun hem hücre yenilediği için etkisi hemen farkediliyor.benim saclarım hem canlandı hem yeni saclar cıkmaya basladı, isterseniz yardımcı olabilriim

Tüm başlıklarda aynı içerik neden acaba?

Kan testi yaptir hemen, baksinlar bir an once. Vitamin takviyesi yapmalisin, ozellikle demir hapi almalisin. Yemegine dikkat et, bol sebze yemeye calis.. Sarimsak suyu sur saclarin yeniden cikar ins...

kızlar tüm cevaplar için teşekkür ederim.umarım bi sonuca ulaşırım doğal yollardan fakat merak ettim bu prp nedir acaba?

Back
X