Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarımın %80 i yok artık..................

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
kızlar tüm cevaplar için teşekkür ederim.umarım bi sonuca ulaşırım doğal yollardan fakat merak ettim bu prp nedir acaba?

Prp kandaki faydalı trombosit ile hücrelerin canlandırılması, kısa bir işlem, özellikle kemik cilt ve saclarda uygulaması cok basarılı. İnternetten de araştırabilrisnz

Bence kesin geri gelmez diye bir yargiya varip care arayan insanin moraliniz bozmaya gerek yok elbette ki gercekleri paylasmali, yalandan yere umut vermemeliyiz fakat ifadelerimize biraz daha suphe katmaliyiz sonucta saclarini gormedik test yapmadik bilemiyoruz. Benim tvsyem guzel bir doktora gidip tahlilleri yaptirmasi, onun disinda usturaya vurmanin pek ise yaradigini sanmiyorum(kendim ve annem denedik) kan testlerinde birsey cikmazsa disardan takviyelerle(minoxidil) en azindan kafada olanlar korunur. Tez zamanda sifa diliyorum!

amacim sizi karamsarliga dusurmek degildi. benim sacimda 80 i dokulmus diyebilirim. ne doktorlara gitmedim. o 80% sacim gelmiyor iste.. 3 yildir minoxidil kulaniyorum. mecbur kaldim. bu ilac butun saclarimi kapatmadi. seyrek hala. belkide kulanmamis olsam kel olurdum simdi. oyle pozitief dusunuyorum bende.
benim sac doktorum demisti. 1 sene sacin dokulduyse ugrasip yerine getirebilirsin sac kokleri daha canli olur. ama 3 4 sene gecince bsy yapamazsin fazla o sac kokler tamamen olmus oluyormus.

kızlar saçlarım eskiden çok güçlüydü hatırlıyorumda bide nazara geldi diye düşünüyorum.upuzun simsiyah..nasıl bu hale geldi ve ben hayatın telaşında sınav o bu şu derken nasıl bu kadar önemsemedim anlayamıyorum.sonuç hüsran.önceki ve sonraki halini görmenizi isterdim.
Şimdi saçlarım omuzlarımdan biraz uzun,önce küt kestirip bakımlara o şekilde başlayayım diyorum ama..
tek istediğim en azından yarısı geri gelsin eskisi kadar olmaz artık bunu biliyorumda...hiç duyanınız bileniniz yokmu çevresinden olumlu sonuca ulaşan...usturaya vurunca daha güçlü ve gür çıkar diye düşündüm ama onada yok diyosunuz.zaten oda kötü bi süreç çünkü uzun süre erkek gibi geziceksin..bilemiyorum gerçekten ne yapmalı..en etkili yöntem nedir..

aynı sorun bende de var canım ne yazıkkı.cok sıddetlı degıl hemen onlemını aldm sımdılık dokulmesı kesın durdu,bundan sonrakı asama dökülenlerı saglıklı cıkartmak..her hafta sarımsak kürü uygulayalım bence.sarımsak acaıp sac kas vs cıkarıyo cunku..doğal sarımsak sampuanı gıbı bıtkısel sampuan onerırım nacızane.
ama oncesınde dr.a gidip kan tahlılı yaptırman lazım kansızlık varsa içerden halletmedıgın surece bı sonuca varamazsın :(
sarımsak+bıtkısel yağlar+bıldırcın yumurtası ıle haftalık rutın maske uygulasak gürleşir diye dusunuyorum hem daha saglıklı saclara kavusuruz.. tabı beslenme de onemlı.cınko,demır,magnezyum olmazsa olmazımız saglıklı sac ve cılt ıcın.bunlar da cevız fındık balık gıbı besınlerde oldukca faydalı. bı de psıkolojımız tabı kı..olumsuz dusunursek olumsuzu cekerız,bılıncaltımız kendını ona hazırlar.mutsuz olunca hormonlarımız bıle degısır..o yuzden motıvasyonumuzu da yuksek tutmalıyız :)

kızlar 24 yaşındayım.üniversiteye başkadığımıdan bu yana çok fazla döküldü ve ben malesef hiç önlem almadım.4 yılda sonuç;eskiden en büyük topuz tokaları bile tutmazken hatta kırılırken saçımda,şimdi en minik tokayla zor tutturuyorum.moralim çok bozuk aslında hızlı uzar saçlarım.usturaya bile vurdurmayı düşünüyorum.

eski haline gelmez belki ama en azından yarısı gelsin.yokmudur kesin çözüm,ucuz pahalı kimyasal yada bitkisel en etkili yol nedir bileniniz varmı?lütfen yardım edin.geçen alman markası bi ürün gördüm 600 tl saç bakımı tamamen dökülme için.maddi açıdan zorlayacak ama acaba öyle yöntemleremi yönlensem.....
üstelik beyazlarımda çok çok artık.psikolojim bozuldu:((((((((((

canım sana ozelden mesaj atıyorum bakar mısın

aa üstteki mesajları gördüm açıktan yazayım, birden fazla arkadaşımız aynı dertten muzdaripmiş

canım, buğdayı bilirsin

bunu çimlendirip uzayan yeşil çimleri eziceksin zeytinyagında ve bu karısımı süzüp sac diplerine sürüceksin

yüze de uygulanabiliyor ben dün gece yaptım bazı bitkileri çimlendirme huyum var

buğday çimim 12 cm civarı uzamıştı, biraz kestim (normalde elma ile katı meyve presinde sıkardım içmek için )

bu kez ezebileceğimi sandım 2 parmak kalınlıgında kestim çok kucuk dogradım

cam tokmakla porselen kap içinde vurdum vurdum suyu çıkmadı kuru bi ot gibi oluyor bunun yeşili de

biraz elma tırtıkladım üzerine bıcakla, bu defa ezilmeye başladı

ben yüzüme ve boynuma sürdüm, siz zeytinyagıyla saç diplerine sürün

saçları büyütüp kuvvetlenmesini sağlıyormus bildiginiz üzre buğday çimi birçok mineral ve vitamin içeriyor

hatta kanser için bile öneriliyor

organik bugday satan firmalar var, kg su 3-4 tl

buralardan alın ilaçsız olur ,büyüyünce hem iç hem de saçına sür yarım saat 1 saat beklet normal yıka

üzülme, ölümden başka herşeye çare var

Prp kandaki faydalı trombosit ile hücrelerin canlandırılması, kısa bir işlem, özellikle kemik cilt ve saclarda uygulaması cok basarılı. İnternetten de araştırabilrisnz

maddi imkanın varsa katiyen öneririm, buğdayı yıne de ihmal etme suyunu sık ic banyodan önce sür mutlaka kullan

aa üstteki mesajları gördüm açıktan yazayım, birden fazla arkadaşımız aynı dertten muzdaripmiş

canım, buğdayı bilirsin

bunu çimlendirip uzayan yeşil çimleri eziceksin zeytinyagında ve bu karısımı süzüp sac diplerine sürüceksin

yüze de uygulanabiliyor ben dün gece yaptım bazı bitkileri çimlendirme huyum var

buğday çimim 12 cm civarı uzamıştı, biraz kestim (normalde elma ile katı meyve presinde sıkardım içmek için )

bu kez ezebileceğimi sandım 2 parmak kalınlıgında kestim çok kucuk dogradım

cam tokmakla porselen kap içinde vurdum vurdum suyu çıkmadı kuru bi ot gibi oluyor bunun yeşili de

biraz elma tırtıkladım üzerine bıcakla, bu defa ezilmeye başladı

ben yüzüme ve boynuma sürdüm, siz zeytinyagıyla saç diplerine sürün

saçları büyütüp kuvvetlenmesini sağlıyormus bildiginiz üzre buğday çimi birçok mineral ve vitamin içeriyor

hatta kanser için bile öneriliyor

organik bugday satan firmalar var, kg su 3-4 tl

buralardan alın ilaçsız olur ,büyüyünce hem iç hem de saçına sür yarım saat 1 saat beklet normal yıka

üzülme, ölümden başka herşeye çare var
bu yöntemin kesin çözüm olduğunu düşünüyomusunuz peki tam olarak ne yapmalı.dökülen saçların tamamen geri geldiğini söyleyebilirmisinz uygulayan sonuç alan varmıdır acaba..

hayır ben kesin çözümdür diye birşey yazmadım, kadınlarla alakalı turkcellden bana mesaj geliyor bakım konusunda
bu hafta bu tarifi vermişlerdi

bir de aslı tandogan diye bir oyuncu var tanırsınız, o da yüzüne bugday çimli bir maske uygulatıyormus 35 yasındaymıs ama 20 lı yaslarda görünüyor cilt dokusu çok iyi
buğday çiminin dokuyu besleyip güçlendirdiği ifade ediliyor, ben kendim de inanıyorum buna
o yüzden kullanmaya başladım- çünkü ben zaten evinde bunu büyüten biriyim meyve ile birlikte sıkıyorum suyunu içmek için
elimin altında varken kullanmak istedim
tabi kullanıp kullanmamak sizin bileceğiniz birşey

sonuc olarak bugday çimi ucuz ve evde yapılabilecek güçlü bir tarif
tüm bitkisel uygulamalarda oldugu üzre disiplinle uygulamak gerekir, ben faydalanmak isteyen olabilir diye bu başlığı sonradan da okuyacak kişiler için de yazdım

kızlar 24 yaşındayım.üniversiteye başkadığımıdan bu yana çok fazla döküldü ve ben malesef hiç önlem almadım.4 yılda sonuç;eskiden en büyük topuz tokaları bile tutmazken hatta kırılırken saçımda,şimdi en minik tokayla zor tutturuyorum.moralim çok bozuk aslında hızlı uzar saçlarım.usturaya bile vurdurmayı düşünüyorum.

eski haline gelmez belki ama en azından yarısı gelsin.yokmudur kesin çözüm,ucuz pahalı kimyasal yada bitkisel en etkili yol nedir bileniniz varmı?lütfen yardım edin.geçen alman markası bi ürün gördüm 600 tl saç bakımı tamamen dökülme için.maddi açıdan zorlayacak ama acaba öyle yöntemleremi yönlensem.....
üstelik beyazlarımda çok çok artık.psikolojim bozuldu:((((((((((
geçmiş olsun canım..kafaya göre birşey kullanma sen,bence sen bir doktora görün ve aynen böyle anlat..

kızlar bende hem normal hem koparak dökülme var minoxil sac cıkarıyor ama böle sert sacma kıvrmlı sacları onarmıyor onlarda kopuyorr:( napıcammm bennnnn ? hıc bılgısı olan yokmuuu

cnm kıst varmı kıstler kesınlıkle dökuor

Atkadasim.suanki sacinin durumu nedir bendede dojulme basladi cok :(

üstelik beyazlarımda çok çok artık.psikolojim bozuldu:KK43:(((((((((

Konuyu acali uzun zaman olmus, sonuc alabildinizmi ? o_O

Dokulmeler yuzunden 3 ayri doktora gittim
İhtiyacin olmasa bile kan b12 ilaclari verip yolluyolar
Direnirsen monoxsil veriyolar yok kullanmam dersrn stresten yeaa bu diyip sakinkestirici veriyolaf
Tecrubeyle sabit

İyi bir doktor sart.

Birazda kafamiza cok takiyoruz gibi geliyor en azindan ben oyleyim cok takintiliyimdir

Back
X