Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımın rengini istediğim gibi açabildim (resimli)

canım pamupğa kolonya döküp bastırarak sil

yada krem sür pamukla sil çıkara.s

bugday tenlıysen mutlaka ama mutlaka kullu tonlarını kullan. diğer sarılarla çok feci sonuçlar alırsın. sarınınn e tonunu duşunursen duşun mutlaka kullu olmalı.bende bugday tenlı olarak ve ailemde de bı suru bugday tenlı olarak bu kadar kesin konuşuyorum

summercım saçında hiç boya yoksa ve hala yoktur umarım sakın ha açıcı vs.. kullanma sakın gözunu seveyım.eğer hala boyamadıysan bıldır bana ne yapacağını nasıl sarışın olacağını yazayım.

arkadaşlar bende uzun bol dalgalı kalın tellı saçımı paletteyle açmıştım.evet çok guzel açıyor bu gerçek.ama 1 ay sonra saçımda ne dalga kaldı ne kalınlığı nede yoğunluğu.yanı hemen atlamayın rengi açıyor dıye. bu en kolay yoludur saçının rnegini açmak için. o hataya bende duştum.keşke daha once görseymışım dıle dedim. ama 1 ay sonra saçımın halını gorunce hayatımda saçıma yaptığım en kötu seydı dedim çünkü 4 ay sonrada kısacık kestirdim saçımı.şimdi yenı yenı kendine geliyor saçım

tatlım bende siyah boyarken sacımı elime yüzüme bulaşmıstı.. arkadasım sigara küllerini biriktirmiş bana getirdi:smiley-cool: ardından pamugu ıslattım ve küle bastırdım sonra boyalı yerleri sildim küllü pamukla.. gecti baya.. aklınızda olsun kızlar...a.s.

hayır hiç daha boyamadım saçımı ağustos gibi düşünüyorum saçlarım baya uzun kalın telli gür ama saçlarım uçları acayip kırık içinde kıyamıyorum tabi benim istediğim koyu sarı gibi sana özel msj atamadım

öncelikle saçını boyamadan kestirme uçlarından bırak bıkaç ay daha kırık kalsın.agustos ayında ozel bı nedeni yoksa bence eylul gibi havalar soğumaya başladığı zaman boya.çünkü sıcak hava guneş sarıya boyanmış saçı daha da kötu yapar..öncelikle dıceğim saçını boyamadan kestirme ve agustostan sonra boyat zorunlu değilse.
şimdi nasıl sararcağını yazayım sana:)malesef en çok açan piyasa boyası yada senin uygulayabılceğin koleston 12. 1 al çok açık kullu sarı.bununla saçını uçlarından başlayıp boyamaya başla ama ıkı kutu al çünkü koleston içinde az boya var. ve sarıya boyanan saçın bayağı fazla boya yemesı gerekir.bı arkadaşın yardım etsin hatta .uçlarından boyamaya başlayın hızlı hızlı ama.boyadıktan 30 dk sonra saçını bıraz yuzde 9 luk peroksiti suyla karıştırıp saçını çok az tarancak kadar ıslat. ama sırılsıklam olmasın yanı tarak girecek kadar yanı.sonra 20 dk sonrada yıka saçını.bol kremle .elde edeceiğin saç rengi turuncumsu sarımsı koyu bırşey olcak. 1 hafta boyunca her yıkamadan once saçına zeytın yağı vs... bakım yağı sur ve banyoda yıkarken sadece bırkez bol şampuanla yıka.ama 1 kez yıka sadece kı saçında kalsın bakım yağlarıda.1 hafta sonra dediğim işlemi yıne yap. aynı boyayla aynı şekilde.saçın ıstediğin renk olacaktır mutlaka.
bu işlemi çok kalın tellı sıyaha yakın saç rengi olan bı kız arkadaşıma yapmıştım ve saçları çok guzel olmuştu.ama gel gör ki bı hafta sonra koyulaştırdı çünkü çok soluk gösteriyormuş sarı saç onu.hatta ardındanda uşenmezsen bırde lorealın hollywood sarısını alır cila atarsın ustune tam istediğin renk olur ve yıpranma da asla palettenin yada kuaofrulerin yıprattığı kadar olamaz.

tamam verdiğin önerileri uygulayacağım zaten acil değil eylül gibi yapsam da olur çok ama çok teşekkürler...a.s.

siyah saçı açmaz diye düşünüyorum bende siyah boyuyorum hemde mavi siyah sıkıldım artık karamel yapmak istiyordum ama bunun benim saçımı açacağını pek sanmıyorumkuaförde yaptırmakta istemiyorum çünkü saçlarım daha yeni kendine geldi ve çok parlak yıpranmasından korkuyorum ki yıpranıp yanacağından eminim siyahtan dönmek isteyenler için önerim şu kırmızı balyaj attırın zaten 2 3 hafta sonra bakır oluyo ama sık attırınki siyahlar fazla göze batmasın (yalnız iddalı oluyo yani kullanabileceklere)renk açılınca özellikle karamel isteyenler üzerine istediğiniz karameli boyayın.

Son düzenleme:
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR LÜTFEN ŞU KARDEŞİNİZE Bİ YARDIM OFFFF OFFF!!! kızlar benim saçımbiçok boya aşamasından sonra turuncumsu bi renk aldı şimdi diplerde çıkmaya başladı hangi renge boyarsam doğal ve güzel biraçık kumral olur acababidehangi markaya boyıyım NOLURRRRR KIZLAR OF YA okullar açılmadan yapmam lazım

ahh canım saçını çok yıpratmışsındır ya bu kadar yuklemeden saç perişan olur a.s
bence çok guzel olmuş saçın cnm a.s.

L'oreal guzelmiş. cnm a.s.

kızlar bende sacımı karamel yapmak istedim kestane oldu sacımı acıp sonra sarı tonları kullanmak istiyorum bu acma işleminden sonra nekadar sürede boyadın tekrar saclarını? umarım benimde olur..

bnde oksidasyonla açtım ama bnm saçlarm bukle bukle olduğu için saçm fena oldu.bukleler artık saçma sapan dalga oldu baya bi yıprandı saçlarım.6.0 shwazkopfla açmştım çk güsel oldu karamel oldu ama bide yıpranmasaydı tam süper olcekti -tatlicadiarzu-

saclarım kumral bakırdı taki 2 gün öceye kadar.. Dün sacımı sarıya boyattım..ılk basta dore bı sarı oldu cok cart durdu beenmeyıp aynı gun ıcndde kapatıcıyla boyattım.. kullu platın sarısı oldu..
öle kotu durdukı bende..ne kada bekliim sızce esı sacıma donmek ıcınn..1 hafta sonra donsem cok mu yanar sacımm:çok üzgünüm::1rolleyes:

dılbeeeerrrrrrrrrrr benım oncekı halım kumral bakır dı artı ewde boyamıstım cok dogaldı herkess bıraz akınca anladı aa senın sacın boyamıydı dıe sende bıraz arastr cok dogal duruo yapabılırsın bence kumral bakır

canım loreal amonyaksız castıng boyalara bı gz at ıstersen amonyak olmadıgı için 1 hadta sonra boyarsan dığer boyalardan çok daha az zarar verırı saçına

Kollestonun iki farklı tonda sarı rengi çıkmış .Bir tanesi saçı çok açıyor , daha doğrusu üzerindeki resim öyle gösteriyor .Koyu renk saçı sapsarı yapmış .Bu boyayı hiç deneyen var mı ?

merhaba ben yeni üye oldum bayadır siteyi izliyorum bende paltte yoğun renk açıcıyla saçlarımı kumral bakırdan açtım turuncu oldu sarıya döndürmek istiyorum iki kere 9,1 voila küllü sarıyla boyamamma rağmen turunculuk hala gitmedi ne yapamam gerek yardımcı olursanız çok sevinirim bide sade oksidasyonla saçımı sarıya çevirebilirmiyim

cnm cok iyi fikir evet sağol.
ama ben hiiiç boya sürmedim daha saçıma biliyormusun ve yaş 30 nerdeyse. boyamayı bazen cok istiyorum değişiklik olsun diye ama kimyasallara cesaret edemiyorum bir türlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…