Kizlar birsey daha sorcam,
ya dün sacimi boyadim ama derime cok islemis yani yüzüme dogru,
cikarmadim ne yapsam , nasil cikar ya.
Daha önceleri dahami dikkatli sürüyordum ne bilim hemen cikariyordum yani,
bu sefer kaldi leke leke,
peeling falanda yaptim cikmadi,
lütfen yardim.
kızlar ben de bişey sorucam LÜTFEN YARDIM.. sacıma röfle yaptırdım ardından bi kac kez boya yedi sonra palette ile(acıcı) tamamen acıldı en son olarak siyah boya yedi saclarım siyah baya baya aktı.. simdi ben sacımı tekrar sarı istiyorum.. moralim bozuluyo inanın.. şimdi saclarımı acıcıyla yine acsamm ardından nasıl bi sarıya boyamalıyım.. bugday tenliyim üstelik.. ne renk sarı daha ii gider... LÜTFENN YARDIM..
teşekkürler meldam çok soru sordum ama benim saçlarım hiç boyanmadı siyaha yakın kestane şimdi ben bu palette nin 4-6 ton açanını kullansam sonra ise lorealin preference serisinde california sarı yapsam tutarmı ?
Kizlar birsey daha sorcam,
ya dün sacimi boyadim ama derime cok islemis yani yüzüme dogru,
cikarmadim ne yapsam , nasil cikar ya.
Daha önceleri dahami dikkatli sürüyordum ne bilim hemen cikariyordum yani,
bu sefer kaldi leke leke,
peeling falanda yaptim cikmadi,
lütfen yardim.
summercım saçında hiç boya yoksa ve hala yoktur umarım sakın ha açıcı vs.. kullanma sakın gözunu seveyım.eğer hala boyamadıysan bıldır bana ne yapacağını nasıl sarışın olacağını yazayım.
hayır hiç daha boyamadım saçımı ağustos gibi düşünüyorum saçlarım baya uzun kalın telli gür ama saçlarım uçları acayip kırık içinde kıyamıyorum tabi benim istediğim koyu sarı gibi sana özel msj atamadım
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR LÜTFEN ŞU KARDEŞİNİZE Bİ YARDIM OFFFF OFFF!!! kızlar benim saçımbiçok boya aşamasından sonra turuncumsu bi renk aldı şimdi diplerde çıkmaya başladı hangi renge boyarsam doğal ve güzel biraçık kumral olur acababidehangi markaya boyıyım NOLURRRRR KIZLAR OF YA okullar açılmadan yapmam lazım
saclarım kumral bakırdı taki 2 gün öceye kadar.. Dün sacımı sarıya boyattım..ılk basta dore bı sarı oldu cok cart durdu beenmeyıp aynı gun ıcndde kapatıcıyla boyattım.. kullu platın sarısı oldu..
öle kotu durdukı bende..ne kada bekliim sızce esı sacıma donmek ıcınn..1 hafta sonra donsem cok mu yanar sacımm:çok üzgünüm::1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?