bencede vazgecin :) kesinlikle eziyetten baska birsey degil[/QUOTE]vazgeçtim o zaman dünden beri aklımı kurcalıyordu sağol canım :)
canım yeni kan tahlili yaptırdım ama hepsi çıkmadı önümüzdeki hafta tamamı çıkmış olurB12 Kan düşük mü ?
Saçlarım dökülüyor benim de. .
Pek azalma yok ama. .
benim dökülmüyor çünkü zaten epey döküldüB12 Kan düşük mü ?
Saçlarım dökülüyor benim de. .
Pek azalma yok ama. .
Anladım canım. .canım yeni kan tahlili yaptırdım ama hepsi çıkmadı önümüzdeki hafta tamamı çıkmış olur
evet duydum hatta ilk denememde direk saçıma sürmüştüm saç derim karıncalanmıştıSagol canim, yok canim ben sacimi haftada bir yada en fazla 2 kere yikarim zaten. Yani fazla yikamak soz konusu degil. Az taramaminda sebebi her taradigimda elime tutam tutam sac geliyor. Ve arti derim cabuk yaglaniyor dedigim gibi.
Edit: cam terementi diye bisey duydunmu hic? Tam su an karsilastim kkda boyle bi baslikla. Herkes sampuanin icine katiyormus ve sac dokulmesi bildigin bitiyomus. Ben deniycem galiba bunu.
amin canım inşallahAnladım canım. .
Rabbim şifa versin. .
canim baska yer yapiyormu bilmiyorum.cerrahpasa cildiye yapiyor.2 haftaya sonuc cikiyor.muayene gunu alamazsan oranin dr.larindan birinin muayenehanesine gidebilirsin.sonrasi yine cerrahpasada islem gorebiliyordunoooo bak bu süper sağol canım baktırayım sadece cerrahpaşa mı bakıyor hangi bölüm cildiye mi
bende saçımı kazıtmıştım 2 kez. hatta ben bir ara saç çıkartıp konu açmıştım o zamanlar bende senin gibi yağların yağlı saçı daha kötü yağlandırdığını düşünüyordum sonradan fikrim değişti. o zaman uyguladığım tedaviyi http://www.kadinlarkulubu.com/forum...deneyimler-sonucunda-sonunda-basardim.598535/ burada anlatmıştım. saçında kimyasal ürün kullanmıyorsan fayda edebilir
Sağol canım baktıracağımcanim baska yer yapiyormu bilmiyorum.cerrahpasa cildiye yapiyor.2 haftaya sonuc cikiyor.muayene gunu alamazsan oranin dr.larindan birinin muayenehanesine gidebilirsin.sonrasi yine cerrahpasada islem gorebiliyordun
wt ama o zamanlar başkarda saçımı boyamıyordum saçımı boyamaya başladım 8-9 ay iyiydi sonra sanki etkisi azaldı bende bıraktım sonradan tekrar minoxil e başladım fakat tek başına minoxil kulkandığım için mi bilmiyorum o kadar etkili olnadı. Şimdi de minoxil kulkanıyorum aklıma gelirse spiro da sürüyorum ama o kadar etkili olmuyor. Birde o zaman dermarollerla ilaçları sürüp üstüne b vitamini e vitamini ekliyordum. Şimdi dermarollerım eskidi masaja başladım bende. Birde saç kazıtmak yaptığın bakımın daha büyük bölgeye nüfuz etmesini sağlıyorAaa yazini okuduguma gore 2013 senesinde duzelmis sac dokulmen. Sonradan ne oldu peki? Ilaclari biraktinmi?
Teşekkürler ama merhemler saçlı deride kullanmak imkansız şampuan rahatlatıyor çok şükürBenim yüzümde çıkmıştı egzama coresatin sarı merhem ile düzeldi. Seninde dediğin gibi iyileşmedi ama görüntüde egzama yok gibi derinin altına atıyor tavsiye ederim. Benimki bu kremle geçti burada baika arkadaşta kullandı ona da iyi geldi içinde kortizon da yok.
peruklu halimle kendimi pek güzel hayal etmiştim ay şu saç sorunu çözsem özgüvenim tavan yapacakbencede vazgecin :) kesinlikle eziyetten baska birsey degil
canim placenta sampuandan memnun kaldin mi saçlarım çok dökülüyorUzun yıllar saç dökülmesi problemi ile mücadele ettim. Ne kadar zor bir durum iyi bilirim. Cildiye, jinekoloji, endokrin bölümlerine başvurmalısınız. Kan eksikliğiniz için biraz kendinizi disipline edip uygun bir beslenme programı hazırlamalısınız. Ayrıca demir saç dökülmesi olmaması için ve yeni saç çıkması için referans değeri 70-80 üzeri olması gerekiyor. Dahiliye doktorları 40 ve civarı olduğu zamanlarda kendi branşları için yeterli sayıyorlar. Ben polikistik over, troid hastasıyım. Saçlarımın büyük bölümü dökülmüştü ve yıllardır kısa saçla idare ediyordum. Prp tedavisi+ mezoterapi, keratin ve placenta şampuan ile ilk defa omuzlarımın epey aşağısındaki bir boyda kullanıyorum saçlarımı. Yavaş yavaş eski haline geliyor. Tabi troid ve polikistik over tedavimide aksatmıyorum. Bunlara ek olarak sağlık beslenmeye çalışıyorum. Yağlı bakımlar eğer yağlı bir saç yapısına sahipseniz daha fazla dökülmesine neden olmakta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?