sac hucreleriniz zarar gormusmu gormemismi istanbuldaysaniz cerrahpasada baktirabilirsinizcanım benim kan düzeylerim normalken daha önce saçlarım seyreldiği için saç mezoterapisi gördüm ben saçımda saç kıran çıktı. haklısın söylediğin gibi bunlar saçları döküyor yapacağım mecburen inşallah fayda eder. şuan dökülmüş haliyle kafa derimi görmek sinirimi bozuyoryani bir dönem dediğin gibi kan değerlerim düşük olduğu için dökülüyor bazende normalken . birde zaten şuan öyle aman aman bir dökülmem yok çünkü epey döküldü zaten . kan ilaçlarımı içip beslenmeme dikkat edip saç mezoterapisi yaptırsam düzelir belki saç mezoterapisi dökülmüş ama saç kökleri canlı olan saçları çıkartıyor benim köklerim canlı mı bilinmeyeceği için tedavinin cevap verip vermeyeceği kesin değil. 10 seansı 1500 tl . 2,5 ay da 10 seans bitiyor .
Biotin in yan etkisi var mı? Saçı beslerken yüzde tüylenme de artıyor mu?sana Biotin kullaani oneririm. Yami sukur sacimda gec uzamasi disinda bir sorun yok. Ama biotin kullanmamla birlikte ciddi fark etti hatta ne deniyo bilmiyorum ama şu şakaklarin ust bolgelerinde yeni yeni saclar bile cikti..5000 mg kullanabilirsin. Ama sen yine de eczacina veya vsrsa doktoruna daniş, ama kisisel deneyimime dayanarak oneriyorum. Onun disinda sinameki kürü de belki işe yarayabilir :)
hayir, yani en azindan bende olmadi ki kullanici yorumlarini da baya arastirmistim. oyle sorunla karsilasan olmamis. tirnaklara da ayni sekilde etki ediyorBiotin in yan etkisi var mı? Saçı beslerken yüzde tüylenme de artıyor mu?
Çok teşekkürler, ben de deneyim. Biotinli bir şampuan kullanmıştım, saça acayip hacim veriyordu, dolgun gözüküyordu. Ama içerden takviye almak asıl mantıklısı.hayir, yani en azindan bende olmadi ki kullanici yorumlarini da baya arastirmistim. oyle sorunla karsilasan olmamis. tirnaklara da ayni sekilde etki ediyor
ceviz satan yelere sorun.onlar size yardimci olurCanım onu bende duydum denemek istedim ama cevizin yeşil kabuğunu bulamadım. Keşke bulup deneyebilsem inşallah bulurum biraz daha üstüne düşeyim
norCanım onu bende duydum denemek istedim ama cevizin yeşil kabuğunu bulamadım. Keşke bulup deneyebilsem inşallah bulurum biraz daha üstüne düşeyim
evet. bence mutlaka denemelisin birsey kaybetmezsin. benim kabuk kabuk soyulan, kirilan tirnaklarim bile eski sagligina kavustu. disarsan bir yere kadar, insan icten de bakimini yapmali :) Ayrica cokta sinir stres yapmaÇok teşekkürler, ben de deneyim. Biotinli bir şampuan kullanmıştım, saça acayip hacim veriyordu, dolgun gözüküyordu. Ama içerden takviye almak asıl mantıklısı.
Oncelikle gecmis olsun. Sana onerecegim birsey var. Bilmiyorum soyleyen oldu mu ama. Ceviz yapragi kaynatip suyunu iceceksin hergun bir su bardagi. Hergun bes alti tane taze yapragi(fazlasi degil) suyun rengi biraz koyulasana kadar kaynat. Soguyunca ic. Tadi biraz kotudur. Sac dokulmesini 1 haftada keser. 10 gunden sonra bir tel bile sacinin dokulmedigini goreceksin. 1. Ayda da yeni saclar cikar kucuk kucuk. Simdi hersey iyi hos ama bir yan etkisi var. Vucutta da biraz killanma yapiyor. Egerki buna raziyim diyorsan dene. Bilmiyorum belki herkesde olmuyordur. Benim vucudum normalde de killanmaya cok musait oldugu icin oldu belkide.herkese selamlar. nereden başlasam bilmiyorum şuan öyle mutsuzumkineredeyse 8 senedir saçlarımı düzelticem diye denemediğim yöntem kalmadı neredeyse. bu duruma öyle canım sıkılıyorki. saçlarım ince telli ve seyrek. dönem dönem dökülüyor sonra ben uğraşıyorum dökülen saçlar çıksın diye çıkıyor gibi oluyor sonra yine cansızlaşıyor.saçlarımın 3/1 i beyaz boyuyorum o da ayrı bir dert. benim yüzüme açık sarı gidiyor bana yakışan o . fakat saçlarımda çok beyaz olduğu için haftada bir 2 haftada bir diplerim geliyor bembeyaz.özellikle şakaklarım komple beyaz. koyu renge boyasam kendi saçım kahverenk ama diplerim çıkınca hemen göze batıyor. 2 ay önce dedim bari kına yakayım fena da olmadı güzel bir renk oldu ama haftada bir 2 haftada bir kına yakmak gerekiyor ve sıkıldım bana sarı kadar yakışmıyor .saçımı boyarkende korka korka boyuyorum yakında kel kalıcam diye saçlarıma bitkisel yağlar sürüp öyle boyuyorum. şimdi size bugüne kadar saçlarım için yaptığım bakımları yazsam siz bunalırsınız ben öyle bunalıyorumki daha önce saçımı kazıttım gürleşsin diye şimdi de sinirimden artık yine kazıtasım geliyor ama çalışıyorum çalışmasam kazıtırım. ne yapacağımı şaşırdım bu konuda gerçekten işe yarayan birşey bilen varsa Allah rızası için paylaşsın lütfen
Çok haklısın canım ya, işteki sorunları falan çok kafaya takıyorum ben. Sanki takınca kafaya bişeyin hallolduğu var.evet. bence mutlaka denemelisin birsey kaybetmezsin. benim kabuk kabuk soyulan, kirilan tirnaklarim bile eski sagligina kavustu. disarsan bir yere kadar, insan icten de bakimini yapmali :) Ayrica cokta sinir stres yapmaherseyin caresi vardir su hayatta
ne demek canim yaÇok haklısın canım ya, işteki sorunları falan çok kafaya takıyorum ben. Sanki takınca kafaya bişeyin hallolduğu var.
Neyse arkadaşın konusunu sabote etmeyeyim. Biotin için tavsiye edeceğin bir marka varsa sevinirim. İyi geceler
bunu hiç duymamıştım. canım ben minoxil kullanıyorum o da benim yüzümde hafif tüylenme yapıyr birde bunu yaparsan sakallarım çıkmasın :)Oncelikle gecmis olsun. Sana onerecegim birsey var. Bilmiyorum soyleyen oldu mu ama. Ceviz yapragi kaynatip suyunu iceceksin hergun bir su bardagi. Hergun bes alti tane taze yapragi(fazlasi degil) suyun rengi biraz koyulasana kadar kaynat. Soguyunca ic. Tadi biraz kotudur. Sac dokulmesini 1 haftada keser. 10 gunden sonra bir tel bile sacinin dokulmedigini goreceksin. 1. Ayda da yeni saclar cikar kucuk kucuk. Simdi hersey iyi hos ama bir yan etkisi var. Vucutta da biraz killanma yapiyor. Egerki buna raziyim diyorsan dene. Bilmiyorum belki herkesde olmuyordur. Benim vucudum normalde de killanmaya cok musait oldugu icin oldu belkide.
oooo bak bu süper sağol canım baktırayım sadece cerrahpaşa mı bakıyor hangi bölüm cildiye misac hucreleriniz zarar gormusmu gormemismi istanbuldaysaniz cerrahpasada baktirabilirsiniz
canım saçlarının eski sağlığına kavuşmasına sevindim. bende peşini bırakmamaya çalışıyorum benimde dökülüyor dökülmesi duruyor uğraşıyorum düzelir gibi oluyor sonra bakıyorum aynadan kafamın derisi yine parlak parlak bana bakıyor :)Bende senin gibiydim çünkü bi dönemde peruk taktım sonra diyet yaptım onlar saçımı hepten benden aldı sonra bu işin peşine düşüncem dedim Watsonslarda satılan bütün yağların karışımı bir 'SAÇ BAKIM FISFISI' var ben yağlar sayesinde hem saçlarım sıklaştı hem uzadı kabarık içinde banyodan sonra bebe yağı kullanıyorum ben. Birde şey duydum bi arkadaşımda müthiş işe yaradı dalanın zeytinyağlı sabunu başta karton gibi yapıyor saçı ama sonradan iyi geliyor peşini bırakmayın bu işin araştır bol bol
Yok yuzde yapmiyor. Bacaklarda artti bende. Bence kimyasal hicbirsey kullanmayin. Eger sarisinsaniz, tuyleriniz acik renkliyse muhtemelen olmaz. Biz bunu yegenimle birlikte uyguladik. O cok tuysuz biseydi. Hicbiseyde cikmadi ama bende malesef oldu.bunu hiç duymamıştım. canım ben minoxil kullanıyorum o da benim yüzümde hafif tüylenme yapıyr birde bunu yaparsan sakallarım çıkmasın :)
biotin 3 kutu bitirdim bişey anlamadım.sana Biotin kullaani oneririm. Yami sukur sacimda gec uzamasi disinda bir sorun yok. Ama biotin kullanmamla birlikte ciddi fark etti hatta ne deniyo bilmiyorum ama şu şakaklarin ust bolgelerinde yeni yeni saclar bile cikti..5000 mg kullanabilirsin. Ama sen yine de eczacina veya vsrsa doktoruna daniş, ama kisisel deneyimime dayanarak oneriyorum. Onun disinda sinameki kürü de belki işe yarayabilir :)
bacaklarıma lazer epilasyon yaptırmıştım ama denerim yine de saçlarımın çıkması için fedakarlık yapabilirim.Yok yuzde yapmiyor. Bacaklarda artti bende. Bence kimyasal hicbirsey kullanmayin. Eger sarisinsaniz, tuyleriniz acik renkliyse muhtemelen olmaz. Biz bunu yegenimle birlikte uyguladik. O cok tuysuz biseydi. Hicbiseyde cikmadi ama bende malesef oldu.
ewt 2 gün önce ölçtürdüm fakat tahlillerin snuçları dr da. hepsi çıkmadı tamamı çıkınca dökümü isteyeceğim d vit demir demir bağlama b vitaminine bakılacak.b12 ölçtürdünüz mü hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?